Női Önmegvalósítás az RTL Klub Reggeli, Csak Csajokban!

Női Önmegvalósítás az RTL Klub Reggeli, Csak Csajokban!


Női Önmegvalósítás az RTL Klub Csak Csajokban
Női Önmegvalósítás az RTL Klub Csak Csajokban

Ma reggel ragyogó  napsütésben indultam a Csak Csajokba, hogy a női önmegvalósítás szakértőjeként válaszolhassak Ördög Nóri és Rúzsa Magdi kérdéseire. Magdival most találkoztam személyesen először és nagyon kellemes élmény volt!
Rúzsa Magdi remek példája az önmegvalósítás útján járó nőknek, valóban tudja miben tehetséges, mit akar az élettől és hajlandó folyamatosan tenni is az önfejlesztésért és a céljaiért egyaránt! A három kombinációja  – személyes értékek felismerése, tudatos önfejlesztés, célmegvalósítás – valóban meghozza a sikereket a számára!
Az első részt itt tudod megnézni (a második rész, amikor a betelefonálók kérdéseit összegeztem sajnos még nincs meg:(, de ami késik nem múlik!)

Női Önmegvalósítás az RTL Klub Reggeliben

Női Önmegvalósítás Videó
Női Önmegvalósítás Videó

Készítettek egy összefoglalást is a beszélgetés alapján, ezt ide kattintva tudod megnézni:

Összefoglaló az Önmegvalósításról (nem én írtam:)

***
Nagyon szeretek az RTL Klubba menni, mert mindig mosolygós, remekül összedolgozó csapat vár a szerkesztőktől a sminkesig mindenki profi! Ez most is így volt és ezúton is köszönöm munkájukat!

Megosztás Facebookon

“Női Önmegvalósítás az RTL Klub Reggeli, Csak Csajokban!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Sok oldalt nézegettem, ahol segítenek a nőknek megismerni és fejleszteni önmagukat, és ezek után azt tudom mondani, hogy Nikolban van valami, ami a többi szakértőben nincs meg. Talán azért, mert kineziológus, de valószínűleg inkább a személyisége miatt, sokkal jobban figyel az EGYÉNRE, megértés és szeretet sugárzik belőle, ami számomra azt sugallja, hogy bármit el lehet neki mondani egy tanácsadás vagy oldás során. Nem a keménységével igyekszik kihozni belőlünk az “amazont”, hanem empatikus megközelítésével az örömforrásokra igyekszik felnyitni a szemünket. Remélem, ezt minél többen felfedezik a közeljövőben!
    Én mindenesetre köszönöm a segítségét, és gratulálok az oldalaihoz!

    Válasz

Szólj hozzá!