Női Önismeret, Önbizalom Nőknek

Női Önismeret, Önbizalom Nőknek

Női Önismeret, Önbizalom Nőknek…

 

Mi a lényege és a célja a Pozitív Énképfejlesztő könyvnek?

Mivel az énkép az életben való boldogulásnak a legmeghatározóbb eleme, ezért az egyes fejezetek azt a célt szolgálják, hogy megismerd jelenlegi énképedet, megtapasztald saját magad, megértsd az énképed szerkezetének működését, és feltáruljon előtted a megerősítésére, tudatos alakítására szolgáló eszközök sora.

noionmegvalositas.hu

Az énkép fejlesztésével megszabadulhatsz az alacsony önbecsülés okozta nehézségektől, kudarcélményektől, öngátlástól, hogy teljesebb és elégedettebb életet élhess, felszínre hozhasd a benned rejlő értékeket. 

Fejlődni lehetséges. Változni lehetséges. Még személyiségünket alapjaiban meghatározó területeken, így az énképünk esetében is. De fontos, hogy akard, tegyél érte és merd elhinni, hogy jobbá válhat az életed, hogy képes vagy keresztülrágni magad a nehézségeken.

 

 

Ebből az összefoglalásból már adódik, hogy mi kell ahhoz, hogy pozitív lehessen az énképed:

 

  1. önismeret
  2. önbecsülés
  3. önbizalom
  4. önfejlesztés
  5. önmenedzsment

 

Összefoglalásul, miért pont ez és csak ez az 5 pillér szükséges a pozitív énképhez?

Alapos önismerettel tudom, hogy ki vagyok, milyen erősségeim és gyengeségeim vannak. Utána tudok járni annak, hogy az énképem hogyan, kik által alakult olyanná, amilyen most. Az értéklátással meg tudom benne keresni a valós értékeket és élettapasztalattá tudom őket formálni. Közben le tudom válogatni, hogy kitől mit kaptam, és hogy tulajdonképpen mi az, ami én vagyok a lehántott rétegek alatt és velük együtt.

Az önismeret lényege,  hogy a lehető legtöbb szempont alapján „megismerem önmagam” az életem során, felfedezem az értékeimet, erősségeimet. Látva, hogy honnan hová jutottam el, mennyi mindent megéltem és átéltem már, erősödik az önmagamba vetett hitem és az önbecsülésem.

Az önismereti folyamat során el tudok jutni odáig, hogy elfogadjam és értékeljem mindazt, aki és ami vagyok. Ez az önmegismerésen alapuló önelfogadás lesz a továbbiak előfeltétele. Az önelfogadást és az önértékelést együttesen önbecsülésnek hívjuk!

Gondolkodj, higgy, álmodj, és merj! /Walt Disney/

A megerősödött önbecsülés erősíti az önbizalmat is. Egyre inkább képes vagyok hinni magamban és abban a képességemben, hogy megvalósítom az álmaimat, hogy megérdemelhetek egy jobb életet és azt meg is tudom önmagamnak adni. Az önbizalmam apróbb sikerek elérését biztosítja, amelyek újabb kihívásokat támasztanak és újabb tapasztalatokat adnak. Az egy területen, egy irányban végzett tudatos cselekvés gyakorlattá válik, így egyre magabiztosabbá válok az adott területeken.

Az álmaim azonban vágyak maradnak, ha nem teszek bele energiát, és nem fejlesztem magam úgy, hogy valóban el is érhessem a céljaimat. Ilyenné önfejlesztéssel tudom alakítani magam.

Mindeközben pedig önmenedzsmentre van szükségem, hiszen meg kell teremtenem a mindehhez szükséges időt és pénzt, meg kell védenem az új énképemet a külső hatásoktól (mert lesznek olyanok, akiknek nem tetszik a változás), ki kell állnom önmagamért és mindazért, ami fontos nekem. Az álmaim valósággá tételéhez elő kell teremtenem a szükséges erőforrásokat és fókuszáltan be is kell tudnom osztani mindezeket a cél eléréséig, miközben meg kell őriznem a testi-lelki egészségem is… Jó hír, hogy a pozitív énkép egyik mellékhatása a testi-lelki egészség, hiszen ha önazonos vagyok, akkor a saját utamat járom és meg tudom őrizni az egyensúlyomat.


 

Önbizalom Nőknek

Pozitív Énkép-

Ideális Testkép

 

2021.MÁJUS 18.

18:00-20:00

ONLINE ZOOM PROGRAM

 

 

Fókuszban:

ÖNBIZALOM, ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBECSÜLÉS, ÉNKÉP, TESTKÉP

19:00-20:00 Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó lesz az

ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal is készülök, tehát nem csak előadás lesz:)

A program részletes leírását megtalálod a link alatt, és jelentkezni itt tudsz: https://noionmegvalositas.hu/onismeret-onfejlesztes/onbizalom-noknek-pozitiv-enkep-idealis-testkep/?fbclid=IwAR0uFz1cr1P7KqSJGT8W2nrMVWULG7b9KlxT1uFfXreIEEErdGwCpVqyN9I

Várlak sok szeretettel!


Várlak szeretettel, én, aki 13 évesen még dadogtam és hadartam, az utolsó dolog lett volna vágyaimban, hogy tömegeknek előadjak. 18 évesen már csoportoknak tanítottam, 22 évesen tanítottam és több ezer fős konferencián voltam előadó. Azóta nem csak magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban idegen nyelven is tartok előadásokat. De önbizalmam története nem csak előadói mivoltamban érdekes… a női úton is. Benne gátlásosság, testkép problémák, sőt volt túlsúly is. Aztán terápiás céllal dolgoztam azon, hogy a 6. könyvem borítóján már magam szerepeljek saját fényképpel. A 7. könyvnél ez már természetes volt. 

A történetemről a prgoramon mesélek, mert igenis lehetséges! Ha nekem sikerült, neked is fog!

Pozsgai Nikoletta


 

Jelentkezni itt is tudsz a programra: 


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszlevélben érkezik számodra minden fontos további információ: 

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Számlacímed (céges cím vagy magánszemély esetében postacím):*
Telefonszám, csak adminisztratív szervezési kérdésekben:*
Melyik csomagot kéred?:*Mindent bele csomag Félár, mert megvan a Pozitív Énképfejlesztés Nőknek c. könyv
Könyv rendelés esetén szállítási címed:
Hol hallottál a Női Önbizalom – Pozitív Énképfejlesztő estről?:*
Mi a legnagyobb nehézséged? Miben szeretnél fejlődni ezzel a programmal?:*

 

Ha szeretnéd ezt a könyvet...itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

  E-mail cím:*
  Keresztnév:*
  Vezetéknév:*
  Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
  Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás Személyesen programon
  Melyik könyvet kéred?:*

  Méh Erő Ébresztő 5500Ft

  Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft

  Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft

  Váltsd Valóra az Életed - könyv 3500Ft

  Váltsd Valóra az Életed - Aktivátor 3000Ft

  A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft

  Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft

   

  Számlacímed:*
  Postacímed vagy szállítási címed:*
  Dedikációt kérsz-e?:
  Megjegyzésed, kérésed:
  Megosztás Facebookon

  Szólj hozzá!