Női Önfejlesztő Online Tanfolyamok

Női Önfejlesztő Online Tanfolyamok

1. Pozitív Énkép – Női Önértékelés fejlesztő, önbizalom erősítő Online Tanfolyam

Hogy azt lásd és éld, aki VAGY!

Elméleti és gyakorlati tananyagokkal, feladatlapokkal elmélyítheted önismereted, feltárhatod és átformálhatod énképed. A realitások figyelembevételével az ideális állapot felé fordulva, aktívan, kreatívan és konstruktívan elindulhatsz a változás útján. Erősödik az önbizalmad, megtalálod és megtanulod kifejezni valódi önmagad.

Tanfolyami információk: 8 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, közösségi interakcióval, Ára: 12500Ft-ért

Bővebben:

Pozitív Énkép – Női Önértékelés-fejlesztő, önbizalom erősítő Online Tanfolyam>>>

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

2. Női Célkitűzés-Célmegvalósítás Tanfolyam

Az Álmod Megvalósítható!
Az Álmod Megvalósítható!

Céljaid beazonosítása után megtanulhatod, hogyan tudod különösen hatékonyan megvalósítani az álmaid! Feltárod a belső erőforrásaid, eddigi kudarcaid okát, megismered a célkitűzés-célmegvalósítás folyamatában elkövethető tipikus női hibákat és kialakíthatod a sikereidet biztosító saját önmotivációs eszköztárad.

Teremts szíved legmerészebb álmaiból valóságot, miközben lépésről-lépésre jobb életminőséget biztosítasz magadnak! Küszöböld ki az eddigi hibákat, használd ki a belső és küldő erőforrásaidat, ösztönző segítséggel és kitartással érd el a céljaidat!

Tanfolyami információk: 8 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, hanganyagok és videófelvételek, közösségi interakcióval. Ára: 12500Ft

Bővebben a Női Célkitűzés-célmegvalósítás tanfolyamról>>>

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

3. Női Önmenedzsment Tanfolyam

Női Önmenedzsment Tanfolyam
Légy az Önmenedzsment MesterNője!

Átlátod ki vagy és milyen erősségeid vannak, konkrét lépésről-lépésre követhető tenni és tudnivalókat kapsz a céljaid megvalósításhoz a napi életszervezés és az önfelvállalás területén. Az önmegvalósításához és az érvényesüléshez szükséges önmenedzsment ismereteket sajátíthatsz el, az idő-pénz-energia gazdálkodástól, az én-márka építésen keresztül az önérvényesítő kommunikációig, viselkedésig! Segítséget kapsz a női szerepeid és a modern, megváltozott kihívásokkal teli, férfi-arcú világunk összeegyeztetéséhez is. Saját életstratégiát alakítasz ki, mely biztosítja céljaid sikeres megvalósítását a tanfolyam után is.

A tanfolyam tananyaga alapvetően a racionális, anyagi világban szükséges tudásra épül, de figyelembe veszi a NŐI PSZICHÉ sajátosságait és a női élet kihívásait.

Tanfolyami információk: 8 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, hanganyagok, képernyővideók, közösségi interakció. Ára: 12500Ft

Bővebben a tanfolyamról: Női Önmenedzsment Tanfolyam>>>

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

4. Tudatos Pénzkezelés Tanfolyam

Stabilitás-Biztonság-Függetlenség

A pénzügyeid rendezésétől a pénzvonzás gyakorlatáig három fázisban, 12 hét alatt (=88 nap) juthatsz el a Személyes Pénzkezelést tanító önfejlesztő program három fázis a során. A gyakorlat-fajsúlyos tanfolyammal a kezedbe veszed a pénzügyeid és tudatos pénzkezelés mellett anyagi stabilitást, biztonságot, jól-létet és anyagi függetlenséget teremthetsz önmagad és szeretteid számára!

Tanfolyami információk: 12 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, pénzáramlást és bevétel-kiadás vezetést segítő kiegészítő anyagok – szoftverek, közösségi interakció. Ára: 19 500Ft
Bővebben: Pénzkezelés – Pénzvonzás – Bőségteremtés: az anyagi biztonságért

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

5. Valódi Hivatás – Női KarrierTeremtés Tanfolyam

Megismered a női életciklusokat és karrierutakat. Megtalálod a karrier irányod, segítséget kapsz a választott hivatásban való karrier kiépítéséhez, megteremtéséhez. Rálátásod lesz az alkalmazotti és a vállalkozói szféra jellemzőire, előnyeire és hátrányaira, az egyikből a másikba való átlépés lehetőségeire, ajánlott útjára. Karrierépítést tanulsz nőkre szabva: én márka építés, álláskereséstől a bértárgyalásig, előléptetés, váltás és vállalkozásépítés – női vállalkozások. Kiemelt szerepet kapnak a női erősségek, a női önmenedzsment a munka világában és a női életszervezés dilemmának megoldási útjai.

Mottó: Találd meg mire vagy hivatott; építsd fel a karriered; csináld, amit szeretsz és a megelégedettség mellett a pénz is követni fog!

Tanfolyami információk: 12 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, feladatlapok, videó felvételek és hanganyagok, közösségi interakció. Ára: 12 500Ft

 Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>

6. Hatékony ÁllásVadászat Recesszióban is!

Eredményes Álláskeresés Nőknek!

Online tanfolyam női álláskeresőknek, állásváltást tervezőknek. A tananyag végigkísér az álláskeresés folyamatán, segít elkészíteni az állásvadászathoz szükséges dokumentációkat (önéletrajz, kísérőlevél, portfólió stb.), felkészülni a magyar és az idegen nyelvű állásinterjúkon való sikeres szereplésre. A bértárgyalás és a cégen belüli karrierépítés mellett az elbocsátás/felmondás fontos tudnivalói is helyet kaptak. Az énmárka építés és a hatékony öneladás technikái kiemelt szerepet kapnak. A tanfolyam hatékonyságát videóanyagok segítik.

Tanfolyami információk: 8 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, feladatlapok, videó felvételek és hanganyagok, közösségi interakció, szakértő karrier-tanácsadó, állásinterjú tréner által kidolgozott tippsorok.

Ára: 8 500Ft

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>


7. Nagy Éves Női Önmegvalósítás Tanfolyam

Női Teremtő Erő

A 4 nagy pillért jelentő önfejlesztő tanfolyamot is magában foglaló női önmegvalósítás tanfolyam komplex tartalmú, mély önismereti és önfejlesztési lehetőséget hozó 12 hónapjának tartalma magában foglalja a 7 nagy önmegvalósítási területet: Pozitív Énképfejlesztés, Női Célkitűzés és célmegvalósítás, Női Önmenedzsment, Tudatos Pénzkezelés, Karrier és Valódi Hivatás, Női Teremtő Erő, Kapcsolatok Harmóniája – Szerelem Művészete, megalapozva a női önmegvalósítás legfontosabb tudni-és tennivalóival a bevezető leckékben.

Komplex megoldást női önmegvalósítás témában, 12 hónap, 8 terület, 8 x 10 500Ft – modulonkénti fizetendő.
A Női Önmegvalósítás Tanfolyam kombinált rendszere lehet a megoldás!>>>

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>


8. Integrált Tarot és Számmisztika Online Tanfolyam

A tanfolyam legfontosabb célja, hogy a tarot és a számmisztika rendszere élővé, a hétköznapjaidban alkalmazható aktív segédeszközöddé válhasson a döntéseid meghozatalában és azok várható következményeinek felmérésében, a Téged körülvevő világ eseményeinek értelmezésében. A két orákulum rendszert összekapcsolva tanítom, építve egymást segítő analógiás kapcsolataikra. A tananyag kiemelt része a tarot és a számok beavatási rendszere, a teljes önmegvalósítási út áttekintése, melyekhez ritkán hozzáférhető különleges belső megérést hozó, rendszer összefüggéseket mutató kirakások is tartoznak.

Tanfolyami információk: 14 hét, online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék (részletes kártya és számleírások, kirakásleírások) + célzott és megdolgoztató gyakorlatok, élő tanfolyamon készült előadás hanganyagok segítik az elmélyülést és pótolják a személyes jelenét hiányát, közösségi interakció. A tanfolyam végén közös gyakorlási lehetőség. Ára: 18 000Ft

Bővebben a Tarot és Számmisztika Integrált Tanfolyamról – …hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>


9. Csakrák Fénye “ÖRÖM-TEST©®-építő” Tanfolyam

FájdalomTest helyett építs ÖRÖM-Testet!

A 7 csakra energetikai rendszerünk alapja, megismerésük és a velük való tudatos munka az öngyógyításnak éppoly fontos része, mint amennyire a felemelkedés folyamatában kiemelt szerepet játszik. Az egyes csakrákhoz tartozó elméleti tudás mellett a hozzájuk tartozó életterületeket feltáró mély önismereti és önfejlesztési haladást hozó gyakorlatok is helyet kaptak a tananyagban. Az egyes csakrákhoz azok tisztítását, blokkoldását és energetizálását segítő gyakorlatokat és módszereket is tanítok. Továbbá fontos része a tanfolyamnak az egyes csakrákhoz született meditációs felvételsorozat is, melyek a fájdalomtest transzformációját és az Új Föld megélésének alapjaként az ÖRÖM-TEST ©® felépítését célozzák!

Tanfolyami információk: 16 hét (kb. 2 hét 1 csakrára), online tanfolyam zárt oldalon keresztül, írott elméleti leckék + célzott és megdolgoztató önelemző gyakorlatok, csakrameditációs hanganyagok segítik az elmélyülést, közösségi interakció. Kiegészítő szolgáltatásként személyes találkozást is biztosító csakrameditációs esték, kedvezményes áron tanfolyami résztvevőknek.

Ára: 15 500Ft, hozzá lehetőség van a haladó szintű csakra előadások és meditációs hangfelvételek megvásárlására is kedvezményes csomagban (9 előadás és 9 meditáció, egyenként kb. 3 óra hanganyag). Az online tanfolyamot végzőknek  20 000F-ért!

Gyors Jelentkezéshez erre a tanfolyamra kattints ide>>>


Tanfolyami Jelentkezés:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezési szándékodnak megfelelően!

 

Név:*
E-mail:*
Kereszt Név:*
Postacímed::*
Számlacímed (céges utalás esetén, céges számláról is kell utalnod!):*
Melyik Online Tanfolyamot szeretnéd?:*
Megjegyzésed, kérdésed hozzám::

 
***
Mi történik a jelentkezésed után?
A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai kukac noionmegvalositas.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.
***
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!