Női Kincsestárad, amit már az anyatejjel tudnod kellene

Női Kincsestárad, amit már az anyatejjel tudnod kellene
Örömmel írom, hogy február 2. szombaton az AranyAsszony Iskola újjászületett. Gyönyörű és egyben összerendező Új Kezdet szert tartottunk együtt – s köszönöm azoknak akik személyesen is ott tudtak lenni velünk. S boldog a szívem, mert már most csatlakoztak hozzánk a Kárpát Medence határon túl élő társaink is. Külön rítussal köszöntöttük a Felvidék lángját, melyet társaink hoztak el nekünk.Szó esett az Új Föld új energiáinak közösség-építő hatásairól is, s az EGYként való összehangolódásról – mely nem nyelvi, országhatári, s nem is nemi kérdés.

Az est hanganyagát küldöm azoknak, akik ezt kérik/kérték.
S azoknak, akik a képzésben is velünk tartanak – tehát részt vesznek az online tanulószobában zajló tanfolyamon, ma fel is rakom a szombat hanganyagát.

S az alábbiakban összefoglaltam a legfontosabb, s eddig a képzéssel kapcsolatban felmerült kérdésekre a válaszokat.

A kombinált képzés két részből áll:
1. egyrészt a női önismeretet, önfejlesztést segítő online tanfolyamból
2. másrészt a személyes megélésű szertartásokból

Rengeteg érdekes és hasznos olvasnivaló, hangfelvétel és főleg sok gyakorlat vár azokra, akik a kombinált képzésben rész vesznek, hisz feltérképezzük a női személyiségtípusaitokat, a női erőforrásaitokat és elkezdjük átírni a nőiség történeteteket is.

Mi van az online tanfolyami részben egy hónap leforgása alatt:
4 héten keresztül megismerhetsz és felépíthetsz egy női energiaminőséget magadban, s a folyamat csúcspontjaként részt vehetsz az adott energiaminőségnek szentelt szertartáson is. Így a folyamat és a szer együtt beavató út lesz a számodra.
Konkrétabban:
1. Az adott női minőség, (pl. most a Leány) leírása a hozzá tartozó jellemzőkkel:
  • szín
  • energia
  • asztrológiai és kozmológiai vonatkozások
  • évköri vonatkozások
  • csakraképlet
  • kapcsolódó jeles napok és hagyományok a kelta, a magyar és az egyetemes kulturkincsben
  • kapcsolódó mesék és mítoszok
  • kapcsolódó a minőséget képviselő személyek, szentek és mesterek
2. az adott minőséghez kapcsolódó női teremtő erő minőségének leírása és gyakorlatai

3. a minőséghez készült meditációs hangfelvétel,mely mélyebb kapcsolatot segít belül kialakítanod önmagad és nőiséged adott részeivel

4. a minőséghez készítendő házi-oltár leírása, segítségek az otthoni elkészítéséhez 

5. belső meditációk és hagyományőrző rituálék,melyet a házi-oltáradnál végezhetsz

6. az adott minőséghez tartozó önismereti-önelemző feladatsorok, gyakorlatok, melyek önállóan végezhetők és az általad meghatározott mértékben feltárhatók a közösségben az oldalon az interaktív felületeken, skype konferencián, Így mások előtt és előttem is. Ezen gyakorlatok kísérnek egyre beljebb önmagad megismerésébe, a belső – hozott és szerzett – mintáid megismerésébe. Így tárhatod fel az elakadásokat és azok okait.

Önmagad és a fejlődésed iránt légy elkötelezett!
Páran megrettenve írtak a 4 év olvastán. Nekik is írom, hogy az elköteleződésben nem az idő jelenti a nehézséget, sokkal inkább a személyes elköteleződés önmagunk fejlesztése iránt. 
S megnyugtatásul, az első két év önismereti-önfejlesztő jellegű, s csak azok folytatják, akik mindezt tanítani, átadni is szeretnék majd.
A valódi kérdés az, hogy akarsz-e fejlődni, megismerni nőiséged kincseit, feltárni erőforrásaid és valóban a kezedbe venni sorsod alakítását, valóban nekiindulni a személyes küldetésednek.

A hagyományokat, a nőiség egyes minőségébe avató szereket és magát a szakrális női bölcsességet régen az anyák adták át lányaiknak, akik természetes közegként élték a női erőforrásaikat.  Az akkori anyák még Tudók és Hagyomány Gyakorlók voltak.  A ma lányai és asszonyai morzsánként szedegetik össze és hívják életre magukban a hajdanvolt legtermészetesebb és legszentebb tudást.  Ideje emlékezned és felfedezned Női Kincsestáradat.

Korlátok helyett keretek
S, ha akarsz akkor szerintem hathetente egy este és a saját magad által beosztható gyakorlatvégzések az online tanfolyamon belül, nem jelentenek korlátokat. Viszont keretet és támogatást igen, amin belül fejlődhetsz:)
Bővebb információhoz kattints ide: AranyAsszony képzés, kérdések-válaszok>>>
S ha mindezek mellett továbbra is szeretettel várlak a szertartásokon, s elfogadom személyes fejlődési tempód.
 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!