Női és Férfi Önmegvalósítás?

Női és Férfi Önmegvalósítás?

Női és Férfi Önmegvalósítás?
Az önmegvalósítás a választott szakterületem, mely híven tükrözi és esszenciájában kifejezze az emberként való kiteljesedés szolgálata iránti elkötelezettségemet. 8 éve kérdezték tőlem, hogy miért foglalkozom a női önmegvalósítással külön, illetve, hogy van-e lehet-e, illetve kell-e egyáltalán a nőiség saját útjával foglalkozni.
Már a kérdés felvetülését is furcsának tartottam, hiszen számomra egyértelmű volt, hogy az önmegvalósítás mindannyiunk emberi útja – akár férfiak, akár nők vagyunk. Ugyanakkor mindkét nemnek megvannak a maga specifikumai, kihívásai, lét és életfeladatai, mindezekhez különbözik mentalitásunk, beállítódottságunk, energetikai rendszerünk is. A különbözőség pedig éppenhogy az egyes nembéli tapasztalásainkat teszik lehetővé.
Mindig is érdekeltek a női/férfi különbségek, a két nem egymásra-hatása, a közös “kémia”, a közössé váló út a párkapcsolatban, szülőségben, nagyszülőségben.
A Valódi hivatás tüze
A kutatás-megismerés tüze és a megértés iránti szenvedély együtt égett bennem a saját, hozott generációs és inkarnációs megdolgozandó ügyeimmel. Ezek így együtt pedig máig lobogó tűzzel hajtanak saját életem megtapasztalásaiban és a tanítás-tanácsadás folyamataiban is. Rengeteg felismerés, tapasztalás és sok-sok tanítás, csoportozás áll már mögöttem… Belső lélek-tűz, szenvedély hajtott a megismerésben, a megértésben…ami az évek során átalakult a tanítás szenvedélyévé.
Eszenciák
A tavalyi évben az eszenciák leszűrése zajlott bennem – áttekintve a lezáruló megelőző 4×9 éves ciklust, jelen személyes évemben pedig az eszenciák kihozását vállaltam. Ezzel tudott elindulni:

  • a Szinkron ÉletRendszer, mely az emberi önmegvalósítás és kiteljesedés útján segít haladnod
  • az AranyAsszony iskola tanításai, a Nőiség Integrációs Tréning és a Női Teljesség Online Tanfolyam,  a Női Energia Fitnesz, melyek  a női teljesség útján, azaz a női önmegvalósítás útján segít kibontani nőiséged ezer szirmát
  • a Férfi Integrációs Tréning – a férfi beavató út és a férfi erő tanításaival a férfi önmegvalósítás útján segít megtalálnia a Férfinak fénylő, aranyférfi önMAGát.

Ha szereted az eszenciákat, a sok összegyűjtött és megélt tapasztalásokból született, komplex megértést, rálátást hozó megközelítéseket, tanítási anyagokat és intenzív élményeket, akkor az elkészült eszenciák nagy segítségedre lesznek:
Önmegvalósításodat, kiteljesedésedet segítő lehetőségek a nyarat tekintve IDŐRENDI SORRENDBEN:
JÚNIUS 12. Női Teljesség Online Tanfolyam

9 héten át a női 9 minőség és a hozzájuk tartozó 18 archetípus útján segít integrálnod nőiségedet, megérkezned a női teljességbe>>>

JÚNIUS 20-21. Férfi Erő Integrációs Tréning (férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott program!)

A bennünk élő férfi, az Animus megismerése, gyógyítása, és a belső férfiképből kivetülő férfi kapcsolataink gyógyításazajlik ezen tréningen, mely során a 9 férfi minőséggel és a hozzájuk tartozó 18 férfi archetípussal dolgozunk a férfi erő csúcspontján az évkörön, a napforduló erejében. Teljesség a Férfi erőben-teljesség a férfival>>>

JÚLIUS 27-31. Szinkron Tábor

A Szinkron I-IV. szinteket egybe sajátíthatod el intenzív nyári Szinkron tábor keretében.

SZAKMAI KÉPZÉS
Ha pedig magad is valódi hivatásod alapján másokat segítenél az önmegvalósításukban akkor a neked szóló aktuális képzések:
JÚNIUS 12-től Női Életvezetési Coach képzés 

Life-coach képzés kiegészítve a nőiség specifikumaival, távoktatással kombinált kifejezetten NYÁRRA megalkotott képzési forma jó megoldás lehet számodra>>>

Várlak szeretettel a tanfolyamok, programok résztvevői között. Örömmel segítem nőiségbeni fejlődési utadat, kiteljesedésed folyamatát!
 Szeretettel és fénnyel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!