Női Erőforrás Tréning

Női Erőforrás Tréning
Női Teremtő Erő

 Női Erőforrás Tréning

2015. június 4-7.

Női Teljesség előadások, meditációk:
 Fókuszban az örök női bölcsesség – a női teljesség szakrális öröksége, és a női teremtő erő

Női Energia Aktiváló Gyakorlatok

Női Energia Fitnesz gyakorlatsor tanítása és gyakorlása: női jóga, chi-kung gyakorlatok vizualizációkkal, reggel NEF Vitál, este NEF Relax gyakorlatokkal.

***

Felvezető Előadások – nőiség építő meditációk:

Első előadás:  Női Erőforrásaink és a Női Teremtő Erők

Melyek a legfontosabb női erőforrásaink és női teremtő erőink. Mitől szakrális a nőiségünk, avagy mitől szent a nőiség, a szakrális nőiség beavató útja.

Második előadás: Leányból Nővé érésünk szakrális útja: Szerető Nőiségünk kibontakozása

A leányság beavatásain keresztül a bimbóból megérkezünk a nyiladozó virágba. A leánygyermekből nő érik, a szerelem transzformációja, a szexualitás bölcsessége, a szakrális szerelem művészete.

Harmadik előadás: A női teremtés teljében: Anyai teremtő-tápláló erőnk útjain

A női teremtés két útja: a gyermek életbe-hívása, mint a szerelem gyümölcse és a női alkotó erő megélése. A gyermekáldás vágyától, a foganástól a szülésig, a szüléstől a valódi az anyaságba érkezésig – az út, az ajándékai és a kihívásai. Hogyan élhetjük meg a folyamatot a maga szentségében és csodájában és hogyan tarthatjuk ebben a párunkat, a családunkat és érkező gyermekünket. Fontos tanítás, hogy a női teremtő erőt hogyan élhetjük meg az anyaságban és azon kívül.

Negyedik előadás: A Bölcs Asszony ereje, avagy a NagyAnya gyógyító, tanító ereje

Az öregedés művészete, a női bölcsességbe való megérkezés, a gyógyítás és tanítás női feladatai. A nőiség értékeinek megőrzése, ápolása a menopauza körül és után. Avagy hogyan élhetjük meg a nőiségünket az öregedésünkben is. A NagyAnya szakrális feladatai a családban – avagy, ami manapság teljesen elveszett!

Utolsó napon Tréning Záró Női ErőBeAvató program:

Női ErőBeAvató Szertartás + zárókör, élménymegosztás és kérdések megbeszélése

Végigjárjuk a legfőbb női létállomásokat, életciklusokat és velük ébresztjük női erőinket. A női lét misztériumait a 4 erőbe-érkezés élménye teljesíti ki bennünk.

A Tréning az elméleti előadásokkal, kapcsolódó meditációkkal és női energiarendszert tisztító, gyógyító és felépítő Női Energia Fitnesz gyakorlatsor segítségével oldja a női életciklusokhoz tapadt blokkokat, traumákat, érzelmi stresszeket és segít egy teljesebb női minőségbe érkezni, azt a hétköznapokban megteremteni, megélni.
A Női ErőForrás Tréning valódi ünnep, mely során nőiségünket, annak szakralitását ünnepeljük, hagyományos női értékeinkben megerősödünk, női energiaforrásainkat újra élni tudjuk.

***

A Női Erőforrás Tréning Energiagyakorlatainak Rendszere:

 Női Erőforrás gyakorlatok
Az előadásokat kiegészítő módon a Női Erőforrás Tréning során a női erőforrásainkhoz és női teremtő erőink ébresztését szolgáló,  a női életciklusokhoz tartozó és a női teremtő erő használatához szükséges legfontosabb női erő energetikai gyakorlatokat tanítom meg.

A gyakorlatokról, melyek Női Energia Fitnesz néven ismerhetsz:

A 4 nap során a három fő női energiaközpontot (méh rendszer, szív-tér, feji zóna) járjuk be és az azokhoz fűződő energetikai gyakorlatokat tanítom meg, illetve gyakoroljuk be. A gyakorlatok egymásra épülnek, ezért a három gyakorlati nap mindegyikén ajánlott részt venni a teljes Női Energia Fitnesz gyakorlatsor elsajátításához. A három fő energia központ ismerete és a hozzájuk kapcsolódó energetikai gyakorlatok hétköznapi alkalmazása a női teremtő erő ébresztésének alapja, a női egészség kulcsa.

Mindezek érdekében 4 napon át gyakorlunk, tisztulunk, erősödünk női erőnkben!

Milyen előképzettség, fizikai állapot szükséges a tréningen való részvételhez?
Az energetikai gyakorlatok elsajátításához semmilyen előképzettség nem szükséges, normál fizikai állapot elégséges. A kontraindikációk kapcsán írj személyesen levelet a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!
Milyen esetekben ajánlott különösen az energetikai gyakorlatok megismerése, életünkben való beépítése?

 • gyakori fáradtság érzet, kiégettség, kedvetlenség
 • ingerültség, szorongások, türelmetlenség és túlhajszoltság
 • nemi szervek funkcionális és egyéb zavarai, a női nemi jellegeket érintő rákos megbetegedések (ciszták, miómák, hormonális kiegyensúlyozatlanság)
 • műtétek (mell, méh elsősorban)
 • a nőiség megélésének hiánya, blokkjai
 • párkapcsolati gondok (a szexualitás problémái)
 • alacsony női önértékelés
 • meddőség, gyermekáldás kitolódása, a foganás elmaradása
 • gyermekáldás és várandósság
 • gyermekszülésre való felkészülés
 • szülés utáni regeneráció és nemi élet visszaállítása

Helyszín:
A Női Erőforrás Tréning Telkiben kertes házban és tájvédelmi körzet szépséges természeti erőhelyein. 
A program részvételi díja:

A teljes Női Erőforrás Szemináriumra, azaz mind a 4 napra:

 • 52 000Ft/ 4 nap tréning (intenzív elméleti és gyakorlati oktatással) és  szállással, egészséges reggelivel/vacsorával. 
 • Nem tartalmazza a részvételi díj: ebéd (közösen szervezve rendeljük meg, de saját igények szerint, a jelentkezés után írom a részleteket), utazási költség (Budapesttől 20 km-re, Volán busszal 30-40 perc a Széll Kálmán tértől, telekocsikat szervezünk a kijutáshoz-hazajutáshoz).

***
Jelentkezés a noionmegvalositas@gmail.com címemre írott levélben lehet vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Postacím (ahová a számlát küldjük):*
További megjegyzésed, kérésed:

 
Várlak szeretettel!
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
női önmegvalósítás specialista
Női Energia Fitnesz oktató
noionmegvalositas.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!