Hogyan teremt a Nő? a női teremtés egy szép példája

Hogyan teremt a Nő? a női teremtés egy szép példája

Elérkezett a nap, amikor a Női Energia Fitnesz gyakorlatsort fotózásra vittem a készülő könyvhöz. Gondos előkészületek előzték meg a fotózást. A NEF gyakorlatok a nőiség minőségeit és legfontosabb erőforrásait ébresztik bennünk, vitalizálják a testünket és felélesztik a bennünk élő ezerarcú és színű NŐt. Úgy indultam neki, hogy a bennünk nőkben rejlő értékeket a ruhák, kiegészítők  megválasztásával szeretném külön kiemelni, láttatni. Mi is a NEF? Női Energia Fitnesz keretmódszer, a női erőforrásaid aktiválásáért. A Nő 9x avagy a női teljesség útja a NEF mindezt mozgásformában a Női EGÉSZségért.
A bennem élő papnő tere

A fent egységét a lentbe hozom

A NEF megfoganása a papnőben történt, hiszen belső víziók mutatták meg, hogy az egyes gyakorlatrészeket. Ezek hol emlékek voltak egy-egy korábbi élet női tudásából, hol egyfajta egyetemes női tudat megnyilatkozásai és bölcs tanításai voltak. Mindezekre a bennem élő papnő vált nyitottá és ő is hozta át a tudatos tudatomba, írta s rajzolta le az egyes részeket. Ahogy gyakoroltam az évek során a NEF gyakorlatokat azok úgy finomodtak és úgy kaptak egyre több útmutatást. Nemrégiben például a NEF haladó gyakorlatsorhoz jött le egy az elemekkel való kapcsolódást segítő mudra sor. Gyakoroltam és egyszer csak a jól ismert tudatállapotban a karjaim tovább folytatták útjukat, miközben láttam magam kívülről és felülről – az egyes mudrák végpozícióiban. Áldott, végtelenbe táguló percek voltak ezek, melyek ihletett csendjében ismét csoda született. Szerencsére belső papnőm még a fotózás közepette sem hagyott magamra, segítve belső csendet és fókuszált állapotot létrehozni az 5 percenkénti ruha és sminkváltások közben.
A bennem élő Anya tere
Anyaként dédelgettem, születése után növelgetem

Ami megfogant bennem a papnő lényem ihletettségében, az azonnal támogatottságra és táplálásra lelt a bennem élő anyában. A gyakorlatokat először magam gyakoroltam, majd egy-egy részét – ahogy keletkezett – megosztottam a csoportokban, a tanítások során. 2006-ban egy Csakra csoportban még csak a Mag és virág gyakorlatok voltak meg, de szülésem után a méhkirálynő és életkehely gyakorlatok is beértek. Aztán ahogy az anyaság bölcsessége érett bennem megértek az anya gyakorlatai és megszülettek a Nagy Anya, gyógyító forrás gyakorlatrészek is.  Belső anyai minőségemre számíthattam abban is, hogy a fotózáskor minden össze legyen készítve, minden nálam legyen – beleértve az elemózsiát is. Ő volt az, aki a több mint 5 órás non-stop fotózás közben belülről megtartott, dicsért és támogatott. Egyfajta belső erőt adott a teremtéshez, a “gyermek” büszkeséggel telt megmutatásához. És ő volt az, aki örült és büszke volt belül, hogy “gyermeke” már itt tart.
A bennem élő Vénusz tere
Méhem szent tüzével táplálom álmaimat

A NEF kapcsán a Vénusz vállalta a megjelenítését mindannak, ami bennem megfogant, a bennem élő anyai minőség kihordott, megszült és azóta is táplál, növel. A bennem élő Vénusz teret és feladatot kapott, az elemek és női minőségekhez szín és hangulat  kompozíciókat rendezett össze. Megalkottam a ruhákat, majd ehhez kiválasztásra kerültek a megfelelő fülbevalók, láncok, díszek, sálak és egyéb kiegészítők. Vénuszom nagyon szeretett eddig is textilekkel alkotni, bár a legnagyobb lehetőségeket az önmegvalósításra a térrendezésben kapott. Az egyik legkedvesebb alkotási módom a tér-teremtés egy-egy program vagy szertartás előtt. Szeretem a színeket, a különböző színű és tapintású textileket, formákat. Nem szokott előre eltervezett “oltár kép élni bennem” egy szertartás előtt sem. Hangulatok, maximum részletek jelennek meg bennem, esetleg szimbólumok, melyekből a helyszínen alkotom meg a teret. Bár szeretem a ruháimat és a kiegészítőket is megválogatni, összeválogatni, a hétköznapi ruházkodásban azért a kényelem mindig legalább olyan fontos szempont.
Textileket, színeket, formákat, szobrokat és más tárgyakat használok spontán flow-ban, mindig az adott témához, alkalomhoz komponálva.
Hasonló szépséges alkotás volt nemrég, amikor a Női Teljesség Útját vettük fel 9 részben a CMM Televízióval. Kilencszer öltöztem át magam és öltöztettem át a teret az egyes női minőségek teljesebb megjelenítéséért. A textilek mellett helyet kaptak az egyes minőségekre jellemző tárgyak, formák is. Szépséges alkotó folyamat volt! A Női Teljesség Útjának videóit itt tudod megnézni>>>
Két kép között sminkigazítás

Smink kapcsán a natúr hatásokat kedveltem mindig is. Egyszer egy színész barátnőm kisminkelt, amolyan kontúros-erőteljesre…nem is tudtam magamon hagyni sokáig. A TV-s szereplések kapcsán is erőteljesebb sminkeket kaptam, melyek ott a képernyőn jól néznek ki, ellenben utána az utcán már túl soknak bizonyulnak. A NEF kapcsán a középutat kerestem, magam sminkeltem minden színhez, mert így vágytam. Éveztem a teremtés minden pillanatát…annak ellenére is, hogy egy profi sminkes talán más megoldásokat választott volna:)
SzínVarázslás – a nőiség ezerszínű rózsája

A bennem élő Vénusz  a színeket hívta életre: szűzi, szeplőtelen fehérek, arany és ezüst, üde és érett zöldek, puha rózsaszínek és finom korallok, narancsok, pasztell vörös és bordó,  napságra és óarany, dió-és mély tüzű gesztenye barna, fekete bársony és könnyen szárnyaló lilák… a szivárvány megannyi csodálatos színe…valódi színorgia. Már az összerendezésük során is lélekorgazmusban volt részem:) és a végtelenbe tágult a lelkem.
Örök hittel telve

A bennem élő örök-hitű Leány tere
Mindig is hittem a csodákban, a valóság gyönyörűségében és erről a hitről a felnőtté válás után sem akartam lemondani. Sokáig hittem abban, hogy az élet lehet valóra vált tündérmese. Aztán jött a tündérkirályfi fehér lovon – bár csak egy fehér pegazus nevű kocsija volt:) – és azt mondta ő is hisz a tündérmesékben. A házasságban töltött évek során meggyőzött arról, hogy az álmok valóra válthatók. Azt hiszem egy darabig egy szivárványos buborékban is utaztam vele, majd amikor a buborékunk szétpattant, rájöttünk, hogy még az is lehet mulatságos, amikor a földre huppanunk és a nyakig sárból segítjük ki egymást. Amikor pedig már éppen elmúlt volna a varázs, megszületett a tündérhercegünk, aki naponta gondoskodik arról, hogy le ne hervadjon az arcunkról a mosoly:)
Növelgetem-növelgetem

A bennem élő Leány kapott hát bőven segítőket, így valóban örök-hitűként állandóan biztosra veszi minden álmának megvalósulását. Ugyan a bennem élő Anya és bölcs papnő néha azért türelemre kell intse, mondván van egyenlőre van egy bizonyos tér-idő sík, mely képes a megfelelő tempóra lassítani a happy endek megvalósulását…csak azért, hogy a szereplők és a főhősök megkapják leckéiket és a végén méltó jutalmukat. Hittem hát abban is, hogy a NEF-et egyre többen megismerik és számukra is kibontja a nőiségük ezer szirmát. Hiszek abban is, hogy eljön a pillanat, amikor könyv és film is készülhet belőle. …és a valósággá vált álom egyre többször győz meg arról, hogy van hétmérföldes csizma, amivel haladhatok a céljaim elérése érdekében:)
A bennem élő Leány, Vénusz, Anya és Papnő így varázsoltak ez alkalommal is együtt:) Jó és szép munka volt!
A Női Energia Fitnesz gyakorlatokat pedig átnyújtom, s velük a női bölcsességet és a nőiségünkben rejlő erőt, s csodát tanítom.

Következő NEF kezdő tanfolyam:

Olvass tovább a NEF tartalmáról, hogyan segít a női EGÉSZséged helyreállításában, nőiséged kibontakoztatásában>>>

Váljon EGÉSZségetekre!

 

Megosztás Facebookon

“Hogyan teremt a Nő? a női teremtés egy szép példája” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!