Neked milyen Vágyaid vannak?

Neked milyen Vágyaid vannak?

Ismered a Vágyakat? …Neked milyen Vágyaid vannak?

 

 

Mit is nevezünk Vágynak?

A vágy olyan reménykedést fejez ki, amely egy személyre, tárgyra vagy egy kimenetelre irányul. Ugyanezt fejezi ki például a „sóvárgás”. Amikor az ember vágyik valamire vagy valakire, a vágya miatt izgatott attól az élvezettől, vagy gondolattól, ami a tárgyhoz vagy személyhez kapcsolódik, valamint lépéseket akar tenni a cél megszerzése felé. 

Az Ideák, Vágyak világának feltérképezésével folytatjuk.

A vágyak felől az ideáljaid felé, a jövőképed létrehozásáig haladunk ebben a témakörben. A szükséges elméleti információk mellett ezekre a kérdésekre segítek választ találni:

 1. Milyen vágyaid vannak?
 2. Mit tartasz ideális életnek, karriernek, párkapcsolat­nak, stb.?
 3. Mit vársz, és mit remélsz a jövőtől?

Mi a jövőképed?

A vágyak nagyon fontosak az életünkben, mert megmutatják, hogy mélyen legbelül mit szeretnénk. Minden vágy üzen nekünk valamit, rámutat valamire, ami nincs meg nekünk, ami hiányzik az életünkből, pedig fontosnak éreznénk a jelenlétét.
Ha tisztában vagy a vágyaiddal, akkor megismered a belső mozgatórugóidat és egyben extra erőforrásokra is szert teszel.

A vágyakat nem elég beazonosítanunk és megfogalmaznunk, tudnunk kell, hogy mi rejlik mögöttük és tudnunk kell mérlegelni, hogy mi történik, ha beteljesítjük. Sokszor kiderülhet, hogy egy-egy álmunk valóra válása nem hoz megelégedést. Ezért érdemes őket kielemezni és megérteni, hogy mi az, ami valójában hiányzik neked. Az a valami, amit a vágyad mögött találsz, az lesz az, amiből igazi célokat tudsz majd formálni!

 

noionmegvalositas.hu

A vágyak esetében is alkalmazható az értékek elemzésénél használatos szétválasztás, mely szerint beszélhetünk VONZÓ és ELKERÜLŐ vágyakról. Vonzóak természetesen azok, amelyekre vágysz, amit szeretnél az életedben. Elkerülőek pedig azok, amelyek abban segítenek, hogy valamitől távol tartsuk magunkat. Sokszor könnyebb először megfogalmaznunk azt, amit nem szeretnénk. Ezek lesznek az elkerülő vágyaink. A mélyükre tekintve feltárulnak a valós vágyak, amelyek legtöbbször személyiségünk, illetve lelkünk valamely szükségletét tükrözik vissza.

Tanuld meg szelektálni vágyaidat!

Ezáltal megtanulod megkülönböztetni a szükséglet alapú vágyakat és az igazi célokat rejtő álmokat!

A személyes jövőképed megalkotása!

A személyes jövőkép megalkotása az a legeslegelső lépés, amit meg kell tenned a továbblépés érdekében. Ez lesz az iránytű az életed egészét tekintve és ez lesz az alapja is az elkövetkezendő évek munkájának. A jól meghatározott jövőkép megmutatja, hogy milyen irányokban érdemes valóban erőfeszítéseket tenned, és segít abban is, hogy felismerd azokat a rövid távú céljaidat, amelyek egy-egy életterületed rendezésére irányulnak és csak közvetett módon viszik előre életed kerekét.

 1. A jövőképed megalkotásának előfeltétele az önismeret és a saját értékrend kialakítása. Az eddigi ismeretek, és könyvemben megtalálható gyakorlatok, Jövőkép gyakorlatok, Víziók,  különösen az értékrendszered letisztázásáról vagy a vágyaid beazonosításáról szólók, most nagy segítségedre lehetnek! Vedd elő őket!

A megpróbáltatásokat rendszerint azon a területen kapod, ahol a legtöbbet kell fejlődnöd ezen élet során. Ezért mindenképpen fontosak lesznek azok a célok, amelyek esetében valamilyen negatív létállapotot akarsz megszüntetni.

Azonban én azt tapasztalom, hogy sokkal nehezebb önmagadat valami elkerülése végett motiválni, mint valami olyasmiért dolgozni, ami pozitív, feltölt, és általa lehetővé teszed önmagadnak egy nagyobb kép szemlélését.

 


Önbizalom Nőknek

Pozitív Énkép-

Ideális Testkép

 

2021.MÁJUS 18.

18:00-20:00

ONLINE ZOOM PROGRAM

 

 

Fókuszban:

ÖNBIZALOM, ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBECSÜLÉS, ÉNKÉP, TESTKÉP

19:00-20:00 Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó lesz az

ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal is készülök, tehát nem csak előadás lesz:)

A program részletes leírását megtalálod a link alatt, és jelentkezni itt tudsz: https://noionmegvalositas.hu/onismeret-onfejlesztes/onbizalom-noknek-pozitiv-enkep-idealis-testkep/?fbclid=IwAR0uFz1cr1P7KqSJGT8W2nrMVWULG7b9KlxT1uFfXreIEEErdGwCpVqyN9I

Várlak sok szeretettel!


Várlak szeretettel, én, aki 13 évesen még dadogtam és hadartam, az utolsó dolog lett volna vágyaimban, hogy tömegeknek előadjak. 18 évesen már csoportoknak tanítottam, 22 évesen tanítottam és több ezer fős konferencián voltam előadó. Azóta nem csak magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban idegen nyelven is tartok előadásokat. De önbizalmam története nem csak előadói mivoltamban érdekes… a női úton is. Benne gátlásosság, testkép problémák, sőt volt túlsúly is.

 

Aztán terápiás céllal dolgoztam azon, hogy a 6. könyvem borítóján már magam szerepeljek saját fényképpel. A 7. könyvnél ez már természetes volt. 

 

A történetemről a programon mesélek, mert igenis lehetséges! Ha nekem sikerült, neked is fog!

Pozsgai Nikoletta


Jelentkezni itt is tudsz a programra: 


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszlevélben érkezik számodra minden fontos további információ: 

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Számlacímed (céges cím vagy magánszemély esetében postacím):*
Telefonszám, csak adminisztratív szervezési kérdésekben:*
Melyik csomagot kéred?:*Mindent bele csomag Félár, mert megvan a Pozitív Énképfejlesztés Nőknek c. könyv
Könyv rendelés esetén szállítási címed:
Hol hallottál a Női Önbizalom – Pozitív Énképfejlesztő estről?:*
Mi a legnagyobb nehézséged? Miben szeretnél fejlődni ezzel a programmal?:*

Ha szeretnéd ezt a könyvet...itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

  E-mail cím:*
  Keresztnév:*
  Vezetéknév:*
  Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
  Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás Személyesen programon
  Melyik könyvet kéred?:*

  Méh Erő Ébresztő 5500Ft

  Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft

  Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft

  Váltsd Valóra az Életed - könyv 3500Ft

  Váltsd Valóra az Életed - Aktivátor 3000Ft

  A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft

  Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft

   

  Számlacímed:*
  Postacímed vagy szállítási címed:*
  Dedikációt kérsz-e?:
  Megjegyzésed, kérésed:
  Megosztás Facebookon

  Szólj hozzá!