Negatív Énkép helyett: ismerd meg az ÉnMagod és tanuld meg, hogyan építs stabil, pozitív énképet!

Negatív Énkép helyett: ismerd meg az ÉnMagod és tanuld meg, hogyan építs stabil, pozitív énképet!

Rájöttem valamire…már korábban, de most megosztom Veled is. Az önismeret egy olyan sport, amit vég nélkül űzhetsz, egy olyan tudatos-tudatalatti tevékenység, mely az egész életünk során zajlik. De…ahhoz, hogy sikeres és boldog lehess, a valódi hivatásodban dolgozz, megtaláld az igazi társat- vagy azzá tudd tenni magadban a jelenlegit:)...van valami, aminek a megismeréséhez célzottan és fókuszáltan el lehet jutni! Ez a valami az ÉnMagod!

Mi is az ÉnMag?

ÉnMagnak nevezem a személyiséged (tested-lelked-szellemed) eszenciáját. Ide tartozik az éned (egó, személyiség szintű “kis” én), és a “nagy”, lélekszintű Éned, önvalód, vagy lélekmagod együttes eszenciája. Az ÉnMagod megismerhető, s vele feltárul a téged mozgató motivációk, életcélok, vágyak és az ezekhez “hozzásegítő” nehézségek, blokkok, negatív életesemények, krízisek, akadályozó és segítő kapcsolatok összessége. Az  ÉnMag megismerésének egyik módszere a múlt feldolgozása, a másik a belső érzékelés fejlesztése. Mindkettő része lesz a március 21-én induló Pozitív Énképfejlesztő tanfolyamnak! Március 16-ig lehet jelentkezni rá!

A legerősebb akadály a boldogulásban: A Negatív Énkép

Mindennemű siker és boldogulás, az élet bármely területéről legyen szó, az énképedtől függ. Amennyiben az negatív, akkor bármit tehetsz és fejleszthetsz bármi más képességedet/készségedet, egyszerűen maga az énképed szabotálja a sikert. A negatív énkép egyfajta homályos tükör csupán… nem látod az ÉnMagodat…és nem lehet reális az önértékelésed, szükségszerűen és kényszerűen alacsony lesz az önbecsülésed és önbizalomhiánytól szenvedhetsz, céltalanul vagy állandó küszködésben élhetsz.

Ezért is lett a Női Önmegvalósítás Tanfolyam első modulja is a Pozitív Énképfejlesztés, kifejezetten nőkre szabva, mely  a hagyományos önismereti kérdéskörökön messze túlmutatva, megismerteti a tipikus női blokkokat, az emberi értékeken túl a nőiségedben rejlő értékek megerősítése mellett.

A Pozitív Énkép alapja a Fókuszált Önismeret: az ÉnMagod megismerése!

Amiben ez a tanfolyam még különleges lesz, hogy nem csak a szokásos “ki vagy Te” önismereti kérdést boncolgatja, hanem segít felismerni az “ÉnMagod”. ÉnMagnak nevezzük a személyiséged (tested-lelked-szellemed) eszenciáját. Itt és most tehát fókuszáltan, éppen ezért hatékonyan arra segítünk választ adni, hogy milyen céllal vagy itt, ha úgy tetszik milyen életcéllal, küldetéssel, ahhoz milyen támogató erőket, belső erőforrásokat tudsz mozgósítani,  melyek a fejlesztendő területeid és hol vannak az elakadási területek, amelyek eddig megakadályozták, hogy ÉnMagod, legtisztább önvalód szerint éld meg az életed!

Ha igazak Rád a következő kérdések, tarts velünk a május 3-án induló tanfolyamon:

 1. Akarod-e tudni, hogy mire születtél?
 2. Akarod-e tudni, hogy hogyan valósíthatod meg mindezt? Mire és kire számíthatsz, no és miben?
 3. Miért kell feltétlenül felismerned a múltad béklyóit, melyek a jelenedben okoznak kényszerhelyzeteket, szenvedést?
 4. Hogyan tudod “átértékelni”és “gyógyítani” eddigi élettörténetedet, ami sajnos egyébként a jövődben újragenerálja ugyanazon mintákat, melyeket már unásig ismersz és amelyek fogva tartanak?
 5. Hogyan tudod felismerni, megérteni és magadhoz ölelni mindazt, amit találsz önmagadban?

Mindezen területeken nem csupán elméleti leckék formájában, hanem hozzá kapcsolódó feladatlapok formájában kapsz segítséget.

Mit kell tudnod – mit kell tenned – hogyan tudod mindezt megtenni?

Tehát a “mit” kell tudnod és “mit kell tenned” ezen a tanfolyamon az alapot adja csupán…a “hogyan”-ra helyezzük a hangsúlyt és konkrét gyakorlati tennivalókat, útmutatókat is kapsz majd.

Ha az alábbiak jellemzők Rád, akkor feltétlenül vedd komolyan a lehetőséget:

 1. jellemző rád az önszabotázs
 2. nagyon fontos a számodra a külső visszajelzés, elismerés, megbecsülés
 3. a sikerekért, előrejutásért keményen meg kell küzdj
 4. annyiszor próbálkoztál már és annyiszor pattantál vissza, hogy már-már feladtad, hogy neked jobb is lehet az életed
 5. gyengébb az önértékelésed, önbizalomhiányt élsz meg
 6. gyakran okoz gondot az, hogy a valódi céljaidat lásd és megtartsd a fókuszt a tettek mezején és a hétköznapok rohanása közben is
 7. eleged van már az élet kényszerpályáiból, a kiúttalanságból és a körülvevő negatív visszahúzó erőkből
 8. nem találtad még meg a valódi hivatásodat
 9. még nem azzal a társsal élsz, akit méltán nevezhetsz életed párjának
 10. ha kapcsolataidban gyakran fordulnak elő félreértések, játszmák

Igen, ott a helyem!>>>

Azonban Ne jelentkezz erre a tanfolyamra, ha

 1. könnyed és szórakoztató írásokra vágysz (helyette konkrét, mély, transzformatív, lélekmegérintő anyagokra építkezünk)
 2. csak olvasgatni és elmélkedni szeretnél (ez esetben is jöhetsz, de az elsődleges célunk az, hogy a modulok végére eljuttassunk a célhoz, fejlődj. Mindezt a gyakorlatok elvégzésével és a tanfolyam komolyan vételével tudjuk garantálni.)
 3. komoly betegségre keresel gyógyírt (ez esetben egyéni kezelést és célzott egyéni terápiás tervet ajánlanék először)
 4. olyan mérvű anyagi gondjaid vannak, hogy ki sem látsz az adósságból, állandóan rossz érzésed van attól, hogy nem engedheted meg magadnak az önképzést, önkényeztetést stb. (ez esetben  egyéni oldást ajánlanék a háttér blokkok felismerésére és oldására, kiegészítve komoly és gyors pénzügyi tanácsadással – bár utóbbit én nem tudnék számodra adni.).

Tekintsd ez a tanfolyamot egy lehetőségnek…és akkor élj vele, amikor tényleg szeretnél változtatni és hajlandó is vagy ezért lépéseket tenni!

Igen, szeretnék élni ezzel a lehetőséggel és jelentkezem!>>>

ui. Március 16-án,  van az utolsó jelentkezési nap. Ne habozz tehát sokáig!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!