Mi a Legnagyobb ÉletVezetési Akadály?

Mi a Legnagyobb ÉletVezetési Akadály?

Sokan köszöntétek meg az évzáró-évrendező hanganyagokat és a bőséghez vezető lépéseket. Örülök neki, hogy hasznotokra vált! S jó volt látni, hogy idén 889-en töltöttétek ki az évkezdő ÉletElemző önelemző kérdőívet. Az ehhez kapcsolt nyereményjátéknak megszületett a nyertese is: Hegyi Brigitta, akinek ezúton is gratulálunk!

KÖSZÖNÖM az önelemző kérdőívet kitöltőknek, hiszen az nem csak nekik volt évzáró és évkezdő segítség, hanem számomra is rálátást ad azokra a problémákra, amelyekkel olvasóim küzdenek.

Az válaszok összesítéséből hozok érdekességeket a Női-Erő-Forrás hírlevélben>>>!
Az első amit mára kiválasztottam az eredmények közül, a beérkezett ÉletElemzések alapján:

A célok megfogalmazása, azok megvalósítása, és általában a megvalósítás okozza a legnagyobb nehézséget. 

A célkitűzés-megvalósítás kiemelt területe munkámnak, mind kutatási, mind gyakorlati szempontból. A célok megfogalmazása és megvalósításának folyamata alapvető  mind az életvezetés mind az önmegvalósításunk szempontjából. Hiszen az életünket akkor tudjuk csak hatékonyan szervezni, ha megvannak a prioritásaink, céljaink, amire felfűzzük életünk területeit, aminek fenntartására és/vagy elérésére számba vesszük teendőinket. az önvezető, önmegvalósító ember tisztában van múltjával, látja annak jelenbeli következményeit és mindezek alapján tudja, hogy merre szeretne tovább menni az életében.

1. Az emberek többsége azt hiszi, hogy jól tud célokat kitűzni.

Ennek ellenkezőjét kb. 1 perc alatt bizonyítom be szinte bárkinek. Mert a jó cél tisztán és egyértelműen megfogalmazott, minimum reális, motiváló, és még határidős is. Tehát a jó  cél sose olyan, hogy “boldog szeretnék lenni”, “harmonikus párkapcsolatot szeretnék” vagy hogy “bőségben szeretnék élni”- Ezek maxiumum a törekvéseim irányát adják meg nagy vonalakban!

2. A legtöbben a problémáiból képeznek célokat.

Azaz a cél például az, hogy megszüntessünk valamilyen fennálló problémát. Ez egyáltalán nem motiválja a tudatot, s nehezen vesszük rá magunkat, hogy valóban energiát tegyünk valami megszüntetésébe. Sőt bekapcsolja az összes létező stresszünket (jelen élet, generációs és inkarnációs!) és a gyakorlatban azonnal szélmalomharcot kezdünk vívni. A probléma megoldása sosem lehet cél, már legalábbis, ki akarsz jutni a probléma-örvényből és előre akarsz jutni az életedben!

3. Nem tudom mit is akarok…

A harmadik legjellemzőbb probléma, hogy fogalma sincs az illetőnek, hogy mit is akar valójában az életében – azon kívül, hogy megszüntetné a problémáit például adósságok, betegség, párkapcsolati elhidegülés, magányosság, stb. A legtöbb embernek már nincs kapcsolata a vágyaival, álmaival, vagy ha igen, akkor egyáltalán nem hisz azok megvalósulásában. Ha pedig nem hisz benne, akkor tenni sem fog tudni érte, s ha el is indul nem fog tudni célhoz érni benne.

ValtsdValoraAzEletedCelmegvalositasBoritoHa ezek bármelyike igaz rád és nehéznek tartod a megvalósítás folyamatát, akkor érdemes lehet tovább olvasnod a Váltsd Valóra az Életed!- a célmegvalósítás mesterkulcsai>>> c. könyvemben, melyhez Aktivátor munkafüzet is született. Vagy ha mélyebb önmunkára vágysz segíthet a Célmegvalósítás Online Tanfolyam is>>> A könyveim közül ez volt az első, amit megírtam, pont azért, mert helyes célok nélkül nem beszélhetünk önmegvalósításról.
A sort a Pozitív Énkép Fejlesztés könyvvel folytattam, mert egyértelmű volt a korábbi kutatásokból, hogy ha megvannak a célok, akkor a következő akadály az önbizalom hiánya, s maga a negatív énkép és önelvárások sora. Ha úgy érzed ebben szeretnél tovább dolgozni, akkor a Pozitív Énképfejlesztés c. online tanfolyamát>>> szintén szívesen ajánlom számodra. A könyv első kiadása elfogyott, azt most csak előrendelni tudod. 🙁 Ez a második, januári téma a Boldog Asszony c. éves online tanfolyamnak,melybe havi szinten is lehet csatlakozni.
Ha pedig azt a belső aspektusodat szeretnéd a személyiséged szintjén fejleszteni, aki TISZTÁN KÉPES LÁTNI A JÖVŐT, akkor a papnő énedet érdemes felébresztened. Ebben segít az év első programja:

papnői én, szakrális nő, női archetípus
Láss tisztán az életedben, a kapcsolataidban!

2015. január 13.
PapNő Ébredjen Benned
Workshop: 17:00-18:30, melynek folytatása 19:00-22:00 között a PapNő én-t ébresztő szertartás. De lehet csak a szertartásra érkezni.
A program célja, hogy azt élő kapcsolatod legyen saját belső papnői részeddel, azzal, aki:

  • KÉPES KAPCSOLÓDNI az illúziókon és a mátrixon túli VALÓSÁGGAL
  • látja a NAGY KÉPET, benne a saját jövőd tendenciáit
  • segít neked látni, hogy merre vezet az életed ösvénye
  • segít dönteni az életed kérdéseiben
  • összekapcsolj a múltat-jelent és jövőt
  • érez az 5 érzékszerven túli érzékszerveivel
  • lehívja a baba lelkét a szülés folyamatában és utána
 
A jelentkezéshez írj válaszlevelet!

Várlak szeretettel az online tanfolyamok résztvevői vagy az olvasóim között, s örülök, ha személyesen is tudunk találkozni valamelyik személyes programon!

 Szeretettel és fénnyel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
NEF Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!