Merkúr Otthonában: Transzformáció Másképp Est

Merkúr Otthonában: Transzformáció Másképp Est

Merkúr Otthonában est:

Kérdezz-Felelek beszélgetős est a Transzformáció útjairól

2013. március 13. 19:00-21:30

„Amikor már nem bírod a szenvedés vég nélküli köreit, elkezdesz fölébredni…Ha már felébredtél, akkor nem veszel el a gondolkodásodban, hanem felismered, hogy te a gondolkodás mögötti tudatosság vagy.” (Eckhart Tolle)

A bevezető előadásban  a transzformáció könnyed, örömteli útját szeretném Veled megismertetni. Mert lehet a hegyre lihegve, küzdelmesen felmászni, de lehet az gyönyörrel megtöltő séta is. Az ezzel kapcsolatos személyes átéléseimben szerzett tudást nyújtom át neked a Merkúr Otthonában beszélgetős estsorozat ezen alkalmán.  Kérdezz-felelek stílusban, mely lehetőséget ad a személyes kérdéseid megválaszolására is. 
Hitvallásom
A terapeuta-tréneri-tanító tevékenységem egésze egyértelműen azon életminták átírását célozza, amelyek akadályoznak bennünket abban, hogy örömteli, boldog, harmóniában és bőségben megélt mindennapjaink legyenekA magam és mások életében látottak alapján erősítem meg, hogy igenis  van lehetőség kilépni a fájdalomtest drámáiból és örömteli életet élni minden szinten…transzformációban, de másképp, mint azt eddig megszokta az emberiség.
Az életünkben a tapasztaláson keresztül fejlődünk és nem szükségszerűen fájdalmakon keresztül! Megvan a döntési lehetőségünk, hogy a tapasztalásainkat hogyan éljük meg, és hogyan gondolkodunk róluk. A tapasztalás maga előjel nélküli, mi bélyegezzük meg negatívvá vagy pozitívvá téve azt. Ha meg tudunk maradni a középpontunk nyugalmában, a tanú-nézőszögével látva az eseményeket, akkor a történés tapasztalás marad. Tapasztalás, mely arra való, hogy általa megismerjük önmagunkat, reakcióinkat, felismerhessük még fájó és gyógyításra váró részeinket. Végső soron pedig egyre többet és többet engedjünk be igaz önvalónk teljességéből, folyamatosan tágulva a megélésekben, befogadva az élet örömteli színpompáját.

“Némely változás felszínesen nézve negatívnak tűnhet. Ám hamarosan rájössz, hogy valójában ezáltal valami új megjelenéséhez teremtődött meg a tér az életedben” (Eckhart Tolle, Új Föld)

Ha tudatos jelenlétben maradva, lelki nyugvópontunkat megőrizve figyeljük meg az élet bármely történését, lehetőségünk nyílik arra, hogy azt egészében lássuk, annak bölcsességét és tanító erejét magunkhoz vegyük – fájdalom nélkül. …mert fájdalom csak ellenállásból keletkezik. A kozmosszal való együtt áramlásban nem keletkezik fájdalom, hiszen a tudatosságunk fénye megvilágítja az utat, a történést és a szerepünket benne….és ez is transzformációs folyamat, mégis könnyed, a kozmosszal való együtt teremtés része.

Mindezekről bővebben az év harmadik transzformációs napján:

2013. március 13-án, 19:00-21:30 között

A belépő ezúttal csak 1500Ft!

Helyszín: Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.

Tudj meg többet…ajánlat:
Aki szeretne ebben a témában tőlem többet is hallani, annak a Transzformáció Másképp napon felvett 1 óra 20 perces előadásomat ajánlom figyelmébe, mely a szerdai résztvevőknek (személyes és távoktatásos is) 2000Ft lesz.
Tehát jöhetsz az egész estére 1500Ft-ért, de kérheted mellé a plusz előadás anyagot is 2000Ft-ért.
Vidékieknek, országhatáron túliaknak és akik nem tudnak eljönni a Transzformáció Másképp hanganyagot és a szerdai est anyagát egybe ajánlom. Ennek ára 3000Ft.
Jelentkezéshez:
>>> Írj, ha jönnél…s ha kéred a felvételt: noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!