Megszentelt Méh – Megszentelt Nő

Megszentelt Méh – Megszentelt Nő
méh, női méh

méh, női méh“A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön,

és az életem is az.”

(Méh mantra, részlet a Szakrális Nő című könyvből)

Az anyaméh minden emberi élet kapuja

Amikor kultúránk tiszteli és értékeli a nőt, az anyát, akkor az anyaméh az erő, a kreativitás, a szépség eget s földet összekötő csatornájává válik – és öröm lesz úrrá a földön. De amikor a nő hangja nem kerül meghallgatásra, megválaszolatlan és elutasított marad, akkor a méh testi és tudati betegségek forrása lesz. A női méh kollektív állapota visszatükrözi földünk tudati állapotát. Amikor oly sok nő szenved daganatoktól, cisztáktól, frigiditástól, és erős menstruációs vérzéstől, vagy szexuális agressziót él át, akkor diszharmónia borítja el a világot. A női méh állapota közvetlenül visszatükrözi a női elmét, szellemet és tetteket. Minden női érzelem tárháza a méh, összegyűjt minden érzést – jókat és rosszakat. Mostanra, a becsapott és tragikusan magukra hagyott nők helyzete révén a férfiak és a nők együttesen elérték a „negatív méh-energia” állapotát. Ez Magyarországon, nemzeti kihalásunk tendenciáit elemezve sokszorosan igaz.

A természetellenes élet, és az egészségtelen életmód állandósította a negatív méhenergiát, és ez válaszként táplálja az emberek problémáit a földdel, más emberekkel szemben, és a nők problémáit méhükkel szemben. A nő méhének állapota minden kapcsolatát visszatükrözi. Amikor a nő méhe egészséges, akkor élete ezt az egyensúlyt tükrözi vissza. Az a szeretet és törődés, amellyel a nő méhével bánik, visszatükrözi igazi emocionális, spirituális, fizikai és mentális egészségi állapotát. Sajnos, napjaink világában túl sok nő szenved valamilyen méh elváltozástól, mely betegségbe torkollik.

Ahogy a nők gyógyítják és átformálják méhüket, megváltoztathatják sorsukat, és földünk sorsát is. Itt az ideje, hogy a nők kezükbe vegyék az irányítást! Az életükkel (testi és szellemi életmódjukkal) kell megvédeniük méhüket, mert az minden emberi kreativitás szülőhelye.

Queen Afua hercegnő (etióp származású, napjainkban az Egyesült Államokban él) összegyűjtötte az ókori Etiópia és Egyiptom őstantrikus egészségtanát. A tanulmányt Szakrális Nő címmel jelentette meg (Mandala-Veda Kiadó, 2004), mely szinte azonnal világhírű lett, jelezve mekkora szükség van a megszentelt női test, elme és lélek gyógyításának gyakorlatára. Az ókori férfi minden öröme, gyarapodása és boldogsága asszonya volt. Az ókor szakrális világában a nő maga volt a szentség! Queen Afua hercegnő azonban bemutatja, mi történik ezzel a szakralitással napjainkban és azt is, hogy a társadalom boldogulása a nők testi-lelki egészségén, morális és tudati állapotán múlik.

A nők érzelmileg nyitottabb, sebezhetőbb lények, mint a férfiak, ezért a nőknek meg kell tanulniuk, miként védhetik meg méhüket a külső és belső szenvedéstől, felhasználva a táplálkozást és a gyógynövénytant, az energetikai gyakorlatokat vagy akár a hidroterápiát.

Afua hercegnő tanításának lényege:

„ha megtanuljuk megerősíteni női önmagunkat, akkor automatikusan, méhünket is teremtő, gyógyító erővel ruházzuk fel”.

„Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel, és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.”Queen Afua hercegnő

>>>Minden női érzelem tárháza a méh, összegyűjt minden érzést – jókat és rosszakat. Itt az ideje, hogy az évek alatt felgyülemlett és belegyűjtött “érzelmi szennyeket” kitakarítsd a méhedből! Ebben segít majd a  “Virágoskert” és a “Méhkirálynő” elnevezésű energetikai gyakorlat , melyet Női Energia Fitnesz Kezdő Tanfolyamon>>> tanítok.
A megszentelt nőiség alapja a megszentelt méh:)
Tudj meg többet a nőiségedben rejlő csodáról és a belőle fakadó kiapadhatatlan energiaforrásról:

 • Miért és miként válik energetikailag ilyen fontossá a méhünk?
 • Melyek a méhen kívül a női energiarendszerünk központjai?
 • Mit tehetünk, hogy nőként egészséges, energikus életet élhessünk?

A női energia rendszerről, női méhről és a méh szerepéről a női teremtő erő kapcsán bővebben olvashatsz, hallhatsz:

Ha szívesen tanulnál Te is a méhedről, a nőiségedben rejlő erőforrásokról, a nőiség csodáiról, a szakrális nőiségről, akkor ezen irányokban érdemes tovább nézelődnöd:
***Kifejezetten méh-kapcsolódás és méh-tér gyógyítás kapcsán:
https://noionmegvalositas.hu/…/mehkiralyno-online-tanfo…/

Új MéhErő Kör, személyes kéthetente megtartott női kör 2017 februárban indul újra.
***A szakrális nőiség, a vérmisztériumok (például menstruáció, menopauza) és azok hétköznapi haszna kapcsán:
https://noionmegvalositas.hu/…/a-voros-sator-titkai-onl…/

***Haladó szinten, magad is átadóvá, a szakrális nőiség tanítójává szeretnél válni, vagy abban előrelépni:
https://noionmegvalositas.hu/szakralis/mehnover-kepzes/

*** és elsajátíthatod a  női energetikai gyakorlatokat:
2017. februárban új kezdő tanfolyam indul, minden héten heti 1x 90 perces tanítás és közös gyakorlás: Női Energia Fitnesz Kezdő Tanfolyam>>>

Megosztás Facebookon

“Megszentelt Méh – Megszentelt Nő” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Kedves Nikoletta!
  Csodálatos maga a téma, és az aktualitása is!!!!
  És az, hogy VAN egy NŐ(ember), aki ezt meglátja, megérzi, és “felébreszt” bennünket! Köszönjük, és kívánom, hogy ez az energia csak nőjön-növekedjen-tobzódjon, bennünk, és az egész Földön!
  Szeretettel, Klári

  Válasz

Szólj hozzá!