Megálmodott életed Nőként!

Megálmodott életed Nőként!

Megálmodott életed Nőként!

Megálmodtad Kedves Nőtársam az életed? Tudod, hogy mit szeretnél?

Mire vágysz?

Ki vagy te? Miért vagy itt?

Ahhoz, hogy tudjuk hol vagyunk meg kell vizsgáljuk a jelenünket és fel kell tárnunk a múltunkat, hogy megtudjuk hogyan jutottunk el a mostani állapotunkba. Önmagunk megismerése, gyengeségeink és erősségeink, tehetségeink és lehetőségeink feltérképezése és a reális énképünk kialakítása itt a legfőbb feladat. Ez az Önismeret Útja!

Ismered az értékeidet?

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk az életünkben, ha nem tudatosítjuk az értékeinket. Ez körülbelül olyan, mintha bekötött szemmel kellene kocsit vezetned! Rutinból cselekszel, de igazából nem látod az utat és nem is tudod, merre tartasz. Tudatos életet élni annyit tesz, hogy tisztában vagyunk az értékeinkkel és azoknak megfelelően cselekszünk. Amennyiben pedig eltérést tapasztalunk, visszakormányozzuk magunkat a helyes útra.

Mit akarok és Mit nem akarok?

Önmagadra mindig mély szeretettel gondolj (önelfogadásból és önmegértésből ered!!!) és reagálj, BÁRMIT is gondolj, mondj, vagy cselekedj éppen. Tudod, olyan ez, mint amikor a (tudatos és valóban szerető) édesanya SZERETI és SEGÍTI a gyermekét, akármit tegyen is az életében. Fontos, hogy ezek után át tudjuk látni a teljes életünket, értsük és érezzük önmagunkat. Ehhez el kell fogadjuk mindazt, ami korábban velünk történt és amit ennek kapcsán megéltünk, megtapasztaltunk. Ez az Elfogadás Útja!

De az elfogadásnak nem kell azt jelentenie, hogy bele is kell nyugodjál abba, hogy már ennek ezután is így kell történnie! Az, hogy valami a múltban egy bizonyos módon alakult, nem kell hagynod, hogy ugyanazon minta szerint alakítsa-rombolja tovább az életedet. Egyszerűen az elfogadás után el kell döntsd mit akarsz megtartani és mit akarsz megváltoztatni.                                    Ez a Leválogatás szakasza!

Hova menjek, merre menjek?

El kell tudnunk indulnod valamerre, szükséged van egy irányra, egy jövőképre, ami felé tartasz majd! A pozitív énképhez fontos a lelki egyensúly is! Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, fontos, hogy mentális és emocionális szempontból is kiegyensúlyozott tudj lenni. Tegyél tudatosan azért, hogy jól érezd magad (mozgás, ínycsiklandó és színes, változatos étkezés, kapcsolatok ápolása stb.).

Keresd az olyan élethelyzeteket, kapcsolatokat, amelyekben és amelyek által megélheted az örömöt, a felszabadultságot, az önfeledtséget, az elfogadottságot. Ehhez első lépésként tudatosítsd az örömforrásaidat:), majd építsd be őket a heti időbeosztásodba! Tedd az örömöt az életed részévé, amint egyre több lesz belőle, átalakít, és minden tevékenységben egyre inkább meg fogod már találni. Az életed létörömmé válik… Ez a Jövőkép Megalkotásának szakasza!

Amiről azonban még nem ejtettünk szót, az valójában egy másik ember.

Ahhoz hogy sikeresek legyünk bizonyos dolgokban, sokszor elegek vagyunk mi is saját magunknak, azonban ez csak rövid távon igaz. Bizony, ha  hosszan és kitartóan akarunk sikereket elérni, akkor szükségünk van egy társra, egy mellettünk álló emberre, aki támogat, aki szeretettel, törődéssel és megértéssel szemléli a kihívásainkat még akkor is, ha talán tőle vesszük el az időt annak érdekében, hogy elérjük az álmainkat. Aki hajlandó levenni a vállunkról olyan terheket is, amik egyébként minket illetnének, ő mégis fontosnak érzi a mindennapjaink segítését ezzel a jótettel.  És ez az ember lehet akár a párunk, akár a szülőnk, vagy épp egy jó barát, de egy biztos, a mindennapi életünket az a férfi vagy nő tudja legjobban egyengetni, aki mindennap mellettünk kel és fekszik. Vele vagyunk a legnagyobb harmóniában, ami szükséges ahhoz, hogy csak annyi harcot kellejen megvívnunk a hétköznapokkal, ami feltétlenül szükséges.

noionmegvalositas.hu

 

Mire van szükségem, ahhoz, hogy megvalósítsam azt, amit akarok…és mire nincs?

Ha már tudjuk honnan jövünk, hol vagyunk most és merre akarunk tartani a jövőben, akkor fel kell készülnünk a megvalósításra. Vannak olyan dolgok, amire mindenképpen szükségünk van még az indulásunk előtt.  Megtervezzük a célunk elérését, és megállapítjuk mire lesz szükségünk ahhoz, hogy a jövőképünket meg tudjuk valósítani. Ezen a ponton felméred, hogy milyen eszközökre, tudásra, forrásokra, és milyen támogatásra lesz szükséged a megvalósításhoz.

Az értékeket és a belőlük összeálló sajátos értékrendszert önmagadnak kell megalkotnod vagy éppen újraalkotnod, mert minden egyes embernek más dolgok, és eltérő mértékben lesznek fontosak az életében.

Vannak hasonlóságok és közös irányok, területek, amelyeket a szoros kapcsolatokban meg is kell erősíteni, de alapvetően az értékrendszered csak rád jellemző összetételű és mintázatú.

Vannak olyan alapképességek-készségek, amelyekre szükséged lesz, ahhoz, hogy elérd a céljaidat, álmaidat, és testi-lelki-szellemi szempontból kiteljesítsd magad. Ez a Célok Megfogalmazásának szakasza!

Sok szeretettel várlak a programon!


 

Önbizalom Nőknek

Pozitív Énkép-

Ideális Testkép

 

2021.MÁJUS 18.

18:00-20:00

ONLINE ZOOM PROGRAM

 

 

Fókuszban:

ÖNBIZALOM, ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBECSÜLÉS, ÉNKÉP, TESTKÉP

19:00-20:00 Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó lesz az

ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal is készülök, tehát nem csak előadás lesz:)

A program részletes leírását megtalálod a link alatt, és jelentkezni itt tudsz: https://noionmegvalositas.hu/onismeret-onfejlesztes/onbizalom-noknek-pozitiv-enkep-idealis-testkep/?fbclid=IwAR0uFz1cr1P7KqSJGT8W2nrMVWULG7b9KlxT1uFfXreIEEErdGwCpVqyN9I

Várlak sok szeretettel!


Várlak szeretettel, én, aki 13 évesen még dadogtam és hadartam, az utolsó dolog lett volna vágyaimban, hogy tömegeknek előadjak. 18 évesen már csoportoknak tanítottam, 22 évesen tanítottam és több ezer fős konferencián voltam előadó. Azóta nem csak magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban idegen nyelven is tartok előadásokat. De önbizalmam története nem csak előadói mivoltamban érdekes… a női úton is. Benne gátlásosság, testkép problémák, sőt volt túlsúly is.

 

Aztán terápiás céllal dolgoztam azon, hogy a 6. könyvem borítóján már magam szerepeljek saját fényképpel. A 7. könyvnél ez már természetes volt. 

 

A történetemről a programon mesélek, mert igenis lehetséges! Ha nekem sikerült, neked is fog!

Pozsgai Nikoletta


 

Jelentkezni itt is tudsz a programra: 


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszlevélben érkezik számodra minden fontos további információ: 

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Számlacímed (céges cím vagy magánszemély esetében postacím):*
Telefonszám, csak adminisztratív szervezési kérdésekben:*
Melyik csomagot kéred?:*Mindent bele csomag Félár, mert megvan a Pozitív Énképfejlesztés Nőknek c. könyv
Könyv rendelés esetén szállítási címed:
Hol hallottál a Női Önbizalom – Pozitív Énképfejlesztő estről?:*
Mi a legnagyobb nehézséged? Miben szeretnél fejlődni ezzel a programmal?:*

Ha szeretnéd ezt a könyvet...itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

  E-mail cím:*
  Keresztnév:*
  Vezetéknév:*
  Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
  Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás Személyesen programon
  Melyik könyvet kéred?:*

  Méh Erő Ébresztő 5500Ft

  Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft

  Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft

  Váltsd Valóra az Életed - könyv 3500Ft

  Váltsd Valóra az Életed - Aktivátor 3000Ft

  A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft

  Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft

   

  Számlacímed:*
  Postacímed vagy szállítási címed:*
  Dedikációt kérsz-e?:
  Megjegyzésed, kérésed:
  Megosztás Facebookon

  Szólj hozzá!