Március 8: A Jól-lét kulcsa a pozitív énkép című program élményei

Március 8: A Jól-lét kulcsa a pozitív énkép című program élményei

Javában tart az énkép előadás
Javában tart az énkép előadás

Március 8-án, Nők Napján a pozitív énkép kialakításáról tartottam esti személyiségfejlesztő programot. Szép számmal voltunk jelen nők, de nagy örömömre néhány férfit is köszönthettünk a soraink között.
Repülve agytornázunk:)

Az előadáson a legfontosabb témák az énképünk kialakulását, annak megváltoztathatóságát és  lehetséges útjait járták körül. Az előadást énkép áttekintő és átíró meditáció egészítette ki, végül pedig egy “valódi én-látást” segítő gyakorlattal zártunk.
A programról a napokban még bővebben írok ide…De addig is szerkesszük együtt az élménybeszámolót! A hozzászólások között várom a Te élményeidet is!
Addig is pár képet feltettem már, hogy könnyebb legyen csatlakozni a keddi élményeidhez:)
Mosolygós pillanatok:)

Szeretettel:
Pozitív életkép a közönség soraiban

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

“Március 8: A Jól-lét kulcsa a pozitív énkép című program élményei” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Kedves Nikolka!
  Hiánypótló, és nagyon kellő anyagot állítottál össze!
  Gratuláció, és köszönet jár érte!!!!
  Ahhoz képest viszont, nagyon kevesen voltunk! és nem a pénz miatt, hanem, mert szerintem, igen kevesen tudtak róla!
  Teszek egy marketingjavaslatot: álljunk be néhányan, üzletkötőnek! Mert igenis, legyünk már annyira elkötelezettek egymás iránt, hogy ne hagyjuk benne a rossz állapotában a másikunkat, hanem hívjuk el, szervezzük, beszéljünk, csináljuk! Mert mi, már tudjuk a lényeget!!!! És itt vagy nekünk Te, Aki hozod a tudásodat, hozod a szándékodat, akkor mi, nagyon sokan, ugyan, miért nem???
  Valahol, a kollektív felelősséget is tanítani, és tanulni kellene!
  És a Gyermekek dícsérése is: 57 éves vagyok, felneveltem három Gyermeket, van hat Unokám, és most kell ráébredjem az igazi tudatosságra, a minőségi életre való felkészítésre? Mi mindent ki nem hozhattam volna Belőlük, ha előbb ismerem ezeket a tényeket, és nem csupán ösztönből nevelek!
  Hihetetlenül fontos lenne, hogy minnél több emberhez eljuthassunk!!!!!!!
  A másik, a szeretetpótlás keresése. A függéseink! Mert amikor a (….) sorsát hallgattam, akkor igencsak elgondolkoztam, hogy én is, ugyan, mit csinálok? Ötvenszeres mennyiségű szénhidrátot voltam képes megenni, késő este, frissen, forrón, lágyan! Kakaós-diós-mazsolás tésztahegyeket!!!!!
  Jó. Extrém. Még olvasni is az lehet. De a függés tényét, igazolja!
  És ha ez van mögötte, mert ez van, akkor az, valami kevéssé hízlalóra is áttranszformálható!!!!
  Azóta horgolni kezdtem, a szeretet jegyében, újszülöttre való kicsinyke cipőcskéket4 És ez is képes a gondviselésnek, a szeretetnek, és az ölelésnek az igényeit, helyreállítani!
  Ajándékba, és emlékbe, annak a Lánynak is csinálok majd egyet, Aki engedte közölni a kínjait, mert engem, meg tudott fordítani, és valószínű, sokakat még!
  Igen, valamitől, több dologtól is, függünk, valamennyien!
  De amikor kezelnek bármilyen addiktológián, akkor az, csak tüneti lesz, és az alapproblémát, nem oldja meg, hiszen, a felismerésig, nem jut el az ember, csak így, ezekkel a módszerekkel, amit a Nikolka szerkesztett egybe!
  SZABADALMAZTATNI KÉNE ezt a hármas eljárást, és annak együttes alkalmazását!
  Később még, visszatérek, most mennem kell!
  Szeretettel: Anikó.

  Válasz
 2. Köszönöm és hálával fogadom jó sorsomtól és Nikoltól, hogy részese lehettem a 03.08-i előadásnak. Az előadás is nagyon hasznos és remekül összeszedett volt, bár annyi információ hangzott el, hogy inkább gondolatébresztőként fogtam fel, mert egy-egy témán napokig lehet filozofálni vagy meditálni. Nagyon tetszett Nikol, hogy személyes példákat hoztál, így még közelebb érezhetünk magunkhoz, te is ember vagy, te is dolgozol magadon, és saját tapasztalatod is van az úton. Különösen jól kezelted a saját példán keresztül a köhögésed, ahogy természetesen és nyugodtan visszajelezted számunkra, hogy “na látjátok, ilyen, amikor a test jelez!”- és mentél tovább.
  A meditáció számomra különösen jól sikerült! Én kb. 30 éve súlyproblémával (és testkép zavarral) küzdöm, imádok enni, ez meg is látszik rajtam, sajnos. Annál a résznél, amikor megadunk magunknak mindent, amire szükségünk van, és biztonságban érezzük magunkat, nagyon mélyre sikerült jutnom, és ekkor megjelent egy félbevágott szelet barnakenyér a maga megfogható valójában. Erre picit magamhoz tértem, hogy na ne, ezt nem hiszem el… Ekkor a kenyérszelet lefelé fordult, mint egy kapu, majd eltűnt a belseje, és fehér fény áradt át rajta, ami számomra nagyon kellemes és megnyugtató érzés volt. Még gondolkozom ennek a képnek a szimbolikus és többszintű üzenetén, de úgy gondoltam, közkincssé teszem. A másik, ami fantasztikus ráébredést hozott, annak a személynek meglátása , akinek a legtöbbet köszönhetek, és ez a párom. Először anyukám jelent meg, de elúszott a kép, és helyette jött az a férfi, aki a gyerekeim apja, aki szeret és elfogad 20 év után is, akivel többször komolyan bántottuk egymást, de tudom, és érzem, hogy szeret, és olyan jó volt így mélyen átélni ezt, ráébredni, tudatosítani – soha nem fogom elfelejteni ezt az élményt! Otthon meg is szeretgettem, hogy ő is érezze, amit én.
  Köszönöm Nikol, és arra kérlek, hogy folytasd a munkát, mert te képes vagy segíteni másoknak, képes vagy változást hozni mások életébe, és remélem, hogy cserébe azért amit adsz, neked is visszajut a szeretetünkből.

  Válasz

Szólj hozzá!