Márc. 8. Nőiség Ünnep: Női Önismeret, Női Önfejlesztés, Női Önmegvalósítás – női életproblémák, női megoldások, útmutató nap

Márc. 8. Nőiség Ünnep: Női Önismeret, Női Önfejlesztés, Női Önmegvalósítás – női életproblémák, női megoldások, útmutató nap
Nők napja a női önismeret, női önfejlesztés, női önmegvalósítás jegyében!

Nőiség Ünnep

Egy egész nap a legfontosabb női témákkal

Női önismeret, Női önfejlesztés, Női Önmegvalósítás

előadások, női meditációk, Női Energia Fitnesz, női kör, női szertartás

módszertani mustra: azaz melyik módszer miben tud segíteni és hogyan

2021. március 8. hétfő 8:00-21:30

Március 8-án Nők Napján a nőiséget ünnepeljük, saját nőiességünket, s annak megannyi csodáját, hogy nőnek születtünk.
Legyen ez a nap számodra is saját Nőiséged Ünnepe!

Magadra szánt idő egy szép és tartalmas nap során.

Lássuk milyen ajándékokkal készülünk számodra:

A NŐI ÖNMEGVALÓSÍTÁS KINCSESTÁR oldala, a www.noionmegvalositas.hu 13. születésnapját ünnepli ebben az évben. Ezt az ünnepet és évfordulót szeretném az együtt termében ünnepelni.


REGGELI PROGRAM: 8:00-9:30

NŐI ENERGIA ÉBRESZTŐ SZEKCIÓ


ÜNNEPI MEGNYITÓ ÉS Női Energia Aktiváló meditáció – tartja: Pozsgai Nikoletta
REGGELI MOZGÁSBA LENDÍTŐ: Női Energia Fitnesz  (NEF) mozgásprogram a női jóga, női csikung elemeivel – tartja Pozsgai Nikoletta NEF Mesteroktató és NEF oktatótársai


DÉLELŐTTI PROGRAM: 10:00-13:00

NŐI TELJESSÉG SZEKCIÓ


ELŐADÁSOK: A Női Teljesség Útja – avagy a női boldogság útja témák mentén – Pozsgai Nikoletta
A női teljesség ezerszirmú rózsájának szirmait bontogatjuk, végigjárva a női életutat, annak kihívásait és beavató állomásait.
Az egyes előadások pontos címei és időbeosztásainak közzététele előtt:
Főbb témák a Női Önmegvalósítás Kincsestár 13 évének legfelkapottabb, legnagyobb érdeklődést kiváltó témáiból, melyek mentén megszületett a 7 könyvem és mára 36 női önfejlesztő online tanfolyam. Összefoglalásnak is szánom, hogy ti is átlássátok a női önmegvalósítás útját. 

 • női önismeret, női önfejlesztés, női önmegvalósítás
 • női önbizalom és női énképfejlesztés
 • hogy mitől és hogyan válik egy nő Igazi NŐvé
 • női teljesség útja
 • női életciklusok és női kapuk, szakrális nőiség
 • női energiarendszerünk
 • női erőforrásaink
 • női teremtő erő fajtái – az ébredés útja
 • mi a Te ajándékod nőként a világnak? – a női minőséged lényege és szerepe
 • miként válhatsz azzá a NŐvé, akit tenyerén hordoz a FÉRFI?
 • nők és párkapcsolat
 • női hivatás, női küldetés, női életcél
 • család és/vagy női karrier
 • nők és a pénz, gazdagság
 • női önérvényesítés, női önmenedzsment
 • női ritmus, női életszervezés

DÉLUTÁNI PROGRAM: 14:00-17:00

ÚTMUTATÓ SZEKCIÓ


Előadás, tapasztalatmegosztás. Női önismeret, női önfejlesztés, női önmegvalósítás és módszerek az úton témában:
Biztosan te is tapasztaltad, hogy rengeteg féle ajánlat van női önfejlesztés témában, női előadások, meditációk, szertartások, női segítők, női coachok, női tanácsadók, női szertartásvezetők.

 • Ki mit csinál?
 • Kihez és melyik módszerhez mikor  érdemes fordulni?
 • Mi mire való? Melyiknek hol van kompetenciahatára?
 • Milyen sorrendben?
 • Mi alapján válassz magadnak segítőt?

Ezek azok a kérdések, amiket a leggyakrabban kérdeztetek tőlem az elmúlt 20 évben. A válaszokból született egy módszerbemutató, a módszereket önmagukon kipróbáltak és a módszerekben végzett, tapasztalattal rendelkező kollégákkal fűződik egybe a délután hasznos sorvezetője, ami a női önfejlesztésedben mutat irányt és ad fogódzókat. A női önmegvalósítás magánéleti kérdéseken túl a női segítők képzésében vitt erős vonalat az elmúlt 13 évben.
Ezekben a helyzetekben biztosan nagy segítség lesz a MERRE INDULJ (TOVÁBB) KÉRDÉSBEN:

 • Ha útkeresőként, életproblémáidra megoldást keresel a nőket segítő módszerek, az egyes módszerek közötti választás, a jó segítő megválasztása kérdéskörökben  sok válaszra lelsz majd
 • Ha női segítővé válást fontolgatod, átlátást, rálátást ad, hogy melyik a te irányod
 • Ha már segítő vagy, áttekintheted, hogy ki mit csinál a női segítő hivatásokban és továbbképzési irányokat azonosíthatsz magad számára

Nőket segítő módszerek, amiről biztosan szó lesz, a többi a kérdés-válasz részben az érkező kérdések mentén:

 • A Női Coaching: mi a coaching, hogyan és miben segít? tapasztalatmegosztás és női coaching, Pozsgai Nikoletta és a Női Coach képzést végzett, tapasztalt női coach kollégák.
 • A Női Életvezetési Tanácsadás: mikor nem elég egy női coach? miben más és mit ad pontosan egy életveztési tanácsadó?
 • Női Önmegvalósítás Coaching -és Tanácsadás: a női személyiség -és életútelemző PersonaScope módszerével:  hogyan térképezhető fel a személyiséged, életutad, női blokkjaid és nőként hozott önmegvalósítási utad? Egyáltalán milyen női önmegvalósítás utak vannak? Hogyan építsd fel az akciótervet, mit tanulj, milyen blokkot oldj, milyen módszereket, eszközöket használj?
 • A Női Életmód Tanácsadás-és Terápia (természetgyógyász!): miben más mint a coach, életvezetési tanácsadó? hogyan segít és hogyan dolgozik?
 • A Női blokkoldás leghasznosabb módszereiről: a Transzegenációs Kineziológia és a Személyiség Integrációs Család-és Rendszerállítások módszerei, amikor az okokat is szeretnéd feltárni és ideje megérteni az okozatokat is.
 • A Női Körökről: mi a női kör, miért jó, hogyan működik? Pozsgai Nikoletta és a Női KörVezető képzés már tapasztalattal rendelkező végzettejei
 • A Női Szertartásokról: mi a szertartás? milyen szertartástípusok vannak? milyen női szertartások vannak? miért fontos a nőiség számára visszatérini a szertartásaihoz? Pozsgai Nikoletta és a szertartásvezető képzés, valamint Méhnővér képzés tapasztalattal rendelkező végzettjeivel.

KÉRDÉS-VÁLASZ RÉSZ: egyéni életproblémák, egyéni nehézségekre merre érdemes az első lépéseket megtenni.
E szekciónak nem célja a pszichés, neurológiai, kifejezetten egészségügyi problémákra irányuló orvosi, pszichológiai kérdésekben választ adni. Az alapvetően testileg egészséges, de életvezetési, életúti problémával rendelkezőknek tudunk utat mutatni, komplementer segítő irányokat ajánlani. Tapasztalatokat is csak olyasmivel kapcsolatban fogunk megosztani, ami mi magunk többszor kipróbáltunk, hosszú évek óta végzünk.


ESTI PROGRAM: 18:00-21:30

NŐI TEREMTŐ ERŐ SZEKCIÓ


18:00-19:30
Női Erőforrásaink Aktiválása Női Energia Fitnesszel :- a taoista női csikungra és a jóga több ágára (női, kundalini, tantra) épülő rendszer mozgásgyakorlatai, melyekkel végigjárhatod a női teljesség útját. Ezekben mind különleges, ez nem kérdés 🙂 mire jó, hogyan segít, mitől olyan hatékony a női egészség védelmében és helyreállításában? hogyan lehetséges vele a női termékenység és női teremtő erő fokozása? tapasztalatmegosztás és mozgásóra Pozsgai Nikoletta Mester oktató, a NEF alapítója és a NEF oktatókkal.
20:30-21:30 
Megerősítő Meditáció: Nőiséged Csodája címmel, melynek elsődleges célja, hogy Te is megérkezhess nőiséged örömébe, hogy számodra is csoda lehessen a nőiség és a maga teljében élhesd azt, hogy NŐnek születtél. A meditáció erősít női önbizalmadban, önbecsülésedben és önmagad iránti elfogadásodban, szeretetben.
Nőiség áldó szertartás az új női életmintákért, melyben már szabad a nőnek boldognak lennie.


A nap segít, hogy nőiségedet csodálatos ajándékként tekinthesd, önmagadat pedig a női teljesség gyönyörű ezerszirmú rózsájának élhesd meg. Ezért rálátást adó, szemléletfejlesztő programokkal készülök, melyek segítenek rálátni hol tartasz a női életúton, hol vannak elakadásaid és legfőképpen hogyan tudod feloldani őket, miként tudod felépíteni nőiséged, női önbizalmad, női önbecsülésed. A test-lélek-szellem hármasának egyaránt lesznek hasznos, érdekes női programok! 


A NŐISÉG ÜNNEP PROGRAMJÁNAK SZERVEZŐJE:


Pozsgai Nikoletta, az olvasók kedvenc könyvével, a Női Teljesség Útja című sikerkönyvvel

Pozsgai Nikoletta: “Az önfeljesztés az a kapu, amin, ha belépsz megváltoztod a múlt forgatókönyvét és egy új, rád szabott világot teremthetsz magadnak, valódi önmagad szerint. “
A Női Önmegvalósítás Kincsestárának (www.noionmegvalositas.hu) alapítója, főszerkesztője 2008-óta. Végzettségei szerint angol-nyelvtanár, természetgyógyász életmód tanácsadó-és terapeuta, kineziológus. Mely szakképzéseket life coach és TEK coach képzésekkel egészített ki. Első vállalkozása az English Professional Nyelv-és Karrierstúdió volt, mely elsőként vezette be a nyelvi coaching és az állásinterjúra való felkészítés fogalmait. Párhuzamosan indított vállalkozása a Fény-Forrás Élet-és Mozgásközpont volt, már kifejezetten az egészséges életmód, önfejlesztés és önmegvalósítás témáit járta körül testi-lelki-szellemi szinteken. Gyermekének születése után nyitotta a Grál Ház központját, mely a korábbi önismereti, önfejlesztés témakörök mellett a Szinkron Oktató- és Képzőkozpontnak helyet adva, a coach, tanácsadó, tréner, női körvezető, szertartásvezető képzések lettek hangsúlyosak.
Olyan kedzeményezések, iskolaalapítások fűződnek a nevéhez mint: Nőiség Iskolája, Aranykor Iskolája, AranyAsszony Iskolája, Magyarországi Női Kör mozgalom. Haladó szelliségű rendezvények rendszeres meghívottja, nemzetközi térben is képviseli hazánkat.
Szakmai életének elmúlt 23 éve a tanításról, oktatási és személyiségfejesztő anyagok kidolgozásáról, tanfolyamok és képzések vezetéséről szólt. Több ezer kliens, tanítvány járt már hozzá, több százan képződtek a női segítők közül képzésein. Időközben 7 nyomtatásban is megjelent önfejlesztő könyve és 36 online tanfolyama segíti már a nőket.


Meghívott előadók a délutáni Útmutató szekcióba:

Sobják Mónika:
 
 
Holisztikus szemléletű életviteli tanácsadó, szellemgyógyász, Méhnővér. Szeretem átlátni a teljes képet, és rendet teremteni benne a természetes ritmusok és az Örök Égi Rend mércéje alapján.
Amiből főzök: gyakorlatias életvezetési tippek a fizikai test támogatására, önismereti gyakorlatok a lélek térképén való eligazodáshoz és az energiák lenyűgözően sokszínű, ugyanakkor logikus erői.
Az önfeljesztés számomra egy minden szinten érthetőbb és örömtelibb életet eredményezett, amit végre nőként élhetek a bőrömben.

Borlói Anita: 

A segítői útra saját betegség miatt léptem, így bőven van tapasztalatom a gyógyulni, fejlődni vágyó oldalon is, és saját önismereti folyamataimból, gyógyulásaimból természetes módon bontotta ki szirmait a segítői küldetésem. Különleges helyet foglal el a szívemben a MéhNővér küldetés, és azon belül is a női életút beavató szertartásai, valamint az érzékiséggel megfűszerezett női jóga és a NEF. Leginkább hölgyek találnak meg, és külön öröm, hogy immáron több baba érkezéséhez is hozzájárulhattam. Egyéni folyamatokban többek között a méháldás, a magzatkori stresszoldás és egy különleges elengedési folyamat segítségét hívom. Folyamatosan képzem magam, jelenleg több kineziológiai ág képzését is végzem.

Marusa Marcsi:

Kineziológus, kapcsolati és életvezetési tanácsadó, Méhnővér, EMOST szaktanácsadó.
Kineziológusként fontosnak tartom a képességfejlesztést, amely felszínre hozza erősségeidet, erőforrásaidat, generációs értékeidet. Rápillanthatsz viselkedési mintáidra és az önismereti munka során új döntéseket, új választásokat hozhatsz saját életed fejlődése érdekében.
Az EMOST magyar tudósok által kifejlesztett saját jelterápiás készülék, mely képes elektromágneses impulzusokat fogadni a szervezetből és visszaadni jeleket, monitorozva a változásokat, támogatva az öngyógyító, önregenerációs folyamatokat. Az állapot felmérés után testreszabott kezelési programok várnak. Nagyon jó kiegészítő terápia daganatos, érrendszeri, neurológiai, mozgásszervi betegségek esetén. Pihensz és gyógyulsz, 1 óra magadnak.
 
Várunk szeretettel a Nőiség Ünnep ÚTMUTATÓ ÉS KÉRDÉS-VÁLASZ RÉSZÉBEN:
egyéni életproblémák, egyéni nehézségekre merre érdemes az első lépéseket megtenni.


Korábbi Nőiség Ünnep

Érdemes jönnöd, ha:
Nőként:
*szeretnéd újraformálni női önmagadról, a nőkről
*felszabadítani és megújítani a férfiakról alkotott képedet
*szeretnél megérkezni abba az állapotba, ahol végre képes vagy észrevenni és elfogadni mindazt, amit a Férfi tesz érted
*vágyod, hogy valóban megengedd a FÉRFInek, hogy a tenyerén hordozzon
*elvesztél a segítő módszerekben, különféle segítők ajánlataiban, nem tudod merre menj
Nőket segítőként:
*magas is női segítő szeretnél lenni, és szeretnéd eldönteni merre menj tovább
*már női segítő vagy és szeretnél továbbképződni, s keresed merre lehetne tovább menned
*már női segítő vagy és már ott tartasz, hogy rendben van számodra más női segítőket ajánlani 

RÉSZVÉTELI DÍJ:


Igyekeztem a különböző igényeitekre szabni a lehetséges csomagokat, válaszd ki melyik lehet a legjobb neked:

 1. ÚTMUTATÓ SZEKCIÓ CSOMAG: a délutáni szekcióra jönnél, ami kifejezetten arról szól, hogy milyen problémában, milyen módszerek és milyen segítők tudnak segíteni. Van kérdezz-felelek rész is: 5000Ft (14:00-17:00) 
 2. CSAK ESTI STRESSZOLDÓ ÉS FELEMELŐ CSOMAG: az esti Női Energia Fitnesz stresszoldó és női energia aktiváló mozgásórája és az esti meditáció, nőiségáldó szertartás (18:00-21:30): 5000Ft
 3. DOLGOZOM CSOMAG: 15 000Ft – egész napos program felvételei utólag elküldve.
 4. NŐNAPI NŐI TELJESSÉG CSOMAG: 20 000Ft  – az egész nap részvételi lehetősége és felvételei, plusz a Női Teljesség Útja – Nőiség Ezerszirmú Rózsája című könyvem, ha kéred személyes üzenettel, dedikálva. Ha megvan már ez a könyv, választhatsz a másik 6-ból is helyette: MÁR MEGJELENT 7 könyvem>>> 

!!! Elfogyott a 10 főig megpályázható ingyenes részvételi lehetőség az Útmutató Csomagra.
Az ONLINE PROGRAMOK ZOOMON keresztül érhetők el élő adás formájában. 


JELENTKEZÉS:


Kérlek töltsd ki a jelentkezési űrlapot, válaszlevélben érkeznek a tudnivalók:

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Számlacímed (céges cím vagy magánszemély esetében postacím):*
Telefonszám, csak adminisztratív szervezési kérdésekben:*
Melyik csomagot kéred?:*BETELT! Díjmentes Útmutató szekció részvételt kérek 10 főig! 
Útmutató szekció 5eFt
Csak esti stresszoldó, felemelő csomag 5eFt
Dolgozom csomag (felvételek) 15eFt
Nőnapi Női Teljesség csomag (részvétel, felvétel, könyv) 20eFt
Melyik könyvet kéred a Nőinapi Női Teljesség Csomag mellé?:Női Teljesség Útja – Nőiség Ezerszirmú Rózsája
Méh Erő Ébresztő – Női Teremtő Erő
Pozitív Énképfejlesztés nőknek – női önbizalom
Női Önmenedzsment – pénz, idő, energia, önérvényesítés
A Pénz Boldogít?! – pénzszemléleti tanítások és gyakorlatok nőknek
Válts Valóra az Életed! – célkitűzés és célmegvalósítás nőknek
Könyv rendelés esetén szállítási címed:
Hol hallottál a Nőiség Ünnepről?:*
Melyik témák érdekelnek a legjobban ?:*
Milyen problémára, milyen életterületen keresel megoldást?:*
ÖRÖMMEL VÁRUNK!
Várunk szeretettel, hamarosan indul a nőiség ünnep és találkozunk!
HÍVD MEG BARÁTNŐDET, BESZÉLJÉTEK ÁT A PROGRAM UTÁN A LÁTTOKAT, HALLOTTAKAT, TANULTAKAT:
AJÁNLD A RENDEZVÉNYT ISMERŐSI KÖRÖDBEN, a link továbbküldésével, az információ megosztásával: 
Március 8. Nők napja: Nőiség Ünnep: Női önismeret, női önfejlesztés, női önmegvalósítás>>>
 

A női teljesség útja
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája - könyv, 330 oldalnyi kincs a nőiségről

A méltó ünnepléshez, nők napja alkalmából a már megjelent 7 könyvem akciósan lesz megvásárolható! 
Köztük a Nőiség Ezerszirmú Rózsája - A Női Teljesség Útja című könyv is, mely 330 oldalon kísér nőiséged felfedezésének belső útján. Bővebb leírás a könyvről, szerzői előszóval, ajánlóval>>>
Ha szeretnéd szép ajándék lehet nőnapra, s hozzá személyes üzenetet és dedikálást is kérhetsz!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!