Május 21-e a Nők és Válság(kezelés) napja…legalábbis az RTL Klub Reggeliben és webináriumon!

Május 21-e a Nők és Válság(kezelés) napja…legalábbis az RTL Klub Reggeliben és webináriumon!

Legalábbis ami engem illet ebben a témában leszek az RTL KLub Reggeli című műsorában meghívott szakértő, mint női önmegvalósítás specialista és a válságstratégiákkal foglalkozó szakember. 9 óra után nem sokkal egy interjú után fogadoma nézői telefonokat a témában, melyről a műsor vége felé összegzést is adok. Érdemes lesz nézned, ha érdekel a téma!:)
Ráadásul pont aznap este tartom a második webináriumot a Női Önmegvalósítás Különlegességéről, melyben a témák között szintén szerepel a válság és a nők témakör.
A résztvevők száma ezúttal limitált lesz: 20 főnek lesz belépési lehetőség!

Az előadás címe: A Női Önmegvalósítás különlegessége

Amiket érintek benne:

1. Mi a különbség a férfi és női önmegvalósítás között?

2. Milyen jellemző női önmegvalósítási utak vannak?

3. Milyen tipikusan nőkre jellemző akadályok, blokkok vannak az önmegvalósításban?

4. Milyen különleges, kifejezetten női adottságok vannak (pl.női szexuális teremtő energia:)?

5. A Válság és a Nők. Miért érinti a válság a nőket mélyebben és hogyan tudod nőként kezelni a válság okozta helyzeteket?

Mit kell tegyél, ha szeretnél megtudni minden lényegeset a Női Önmegvalósításról?

Ahhoz, hogy május 21-én este, nézni tudd a webináriumot a következőket kell tenned:

  1. Ha még nem tetted, regisztrálnod kell azon az oldalon, melyen keresztül nézni fogod tudni az előadást, mert a rendszer csak a regisztrált és általam engedélyezett vendégeket engedi be az előadóterembe. Tehát kérlek regisztrálj a http://onmegvalositas.webinariumok.hu oldalon.
  2. A regisztráció visszaigazolása után jelöld be egy kis pipával a „A Női önmegvalósítás különlegessége” című előadást.
  3. A technikai iformációkról ezek után külön mailben fogsz értesülni. A gépedet le kell tesztelni, hogy képes-e közvetíteni a webináriumot, de ehhez csak egy gyors tesztet kell lefuttass majd. A teszt linkjét én is megadom, hogy még előtte le tudd tesztelni a gépedet: http://onmegvalositas.webinariumok.hu/E-Learningteam-test1.htmlCsak egy gombnyomás („test” nevű gomb megnyomása és a többit a gép intézi).
  4. A regisztráció, majd megrendelés után kapott automatikus visszaigazoló levélben lévő fizetési feltételeket kérlek teljesítsd a megadott bankszámlára. A Túlélők Társasága számára  2500Ft lesz az előadás díja.
  5. Ugyanebben a levélben lesz megadva az a link, amelyre kattintva be tudsz majd jutni a virtuális előadóterembe. Az azonosításhoz mindvégig az először megadott adataidat tudod használni.
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!