SzerElem Ünnep

“A szerelem nagy pillanataiban, amikor a külső és a belső világ között a fal leomlik, és nem tudod többé, hol a kint és hol a bent, a test lélekké válik és a lélek testté.” ~ Hamvas Béla (A babérligetkönyv)

 

SzerElem Ünnep

SzerElem Ünnep: Előadások, Blokkoldások, SzerElembehívó Meditáció és ÉletSzerelem Szertartás

2022. április 30.- május 1. 

ONLINE 

ÁPRILIS 30-án ÉLŐ ONLINE ESTE: 19:00-21:00

 • ELŐADÁS: SzerElem papnők, Boszorkányok és a SzerElemVarázslók, mágikus kötések oldása
 • blokkoldó meditáció
 • felépítő meditáció

A teljes csomagot vásárlóknak visszanézhető!

MÁJUS 1. ONLINE SzerElem csomag, amiket a szerelem napján, vagy akár később is meg tudsz hallgatni:

 • Mit is ünneplünk ilyenkor? Beltane, április 30-ról május 1-re virradó éjjelén (előadás) (3000Ft)
 • Hogyan tudod magad is megélni a SzerElem fényünnepét az évkörön? Egyedül és párban. (előadás) (5 000Ft)
 • A Szerelem ünnepei a régi korok szakrális misztérium ünnepein (előadás) (8 000Ft)
 • Boszorkány-Seb oldása (előadás, blokkoldó meditáció, felépítő meditáció) (15 000Ft értékben)
 • A Szűz és a Szajha két alapvető női archetípus belső kibékítése (előadás, blokkoldó meditáció, felépítő meditáció) (15 000Ft értékben)
 • Éva (a jó kislányból lett jó asszony, rendes feleség), és Lilith (az öntörvényű, szabad női minőség) archetípusaink blokkoldása és belső kibékítése (előadás, blokkoldó meditáció, felépítő meditáció) (15 000Ft értékben)
 • Az Anya és a Szerető női minőség blokkoldása és belső kibékítése (előadás, blokkoldó meditáció, felépító meditáció) (15 000Ft értékben)
 • Szakrális SzerElem régen és ma (előadás) (8 000Ft értékben)
 • Ébredjen a Benned élő szerető! (előadás, blokkoldó és felépítő meditáció) (15 000Ft értékben)

Előadás * blokkoldó és felépítő meditáció * ÉletSzerelem szertartás

Fényéveket jártam be azóta, amióta szerelmes lányregényeket olvastam, akár lopva az éj leple alatt tinikoromban. Mit is jelent a szerelem? Annak szívrepeső érkezte, szívfájdító elveszte, minden völgye és minden csúcsélménye. Nem hiszem, hogy van még olyan emberi érzelem, ami ekkora változásokat képes létrehozni bennünk.
A személyes tapasztalások mellett eljött az ideje a szakrális tartalommal való megismerkedésnek is. Szintén tinivoltam még, amikor először meséltek nekem az Aranyasszonyokoról, arról, hogy én is annak születtem, s arról, hogy ez mit jelent. Megkapó volt és áhitattal hallgattam tanítóim, az előttem járó nővéreim tanításait minderről. Aztán magam is utánajártam. A szer-elem mint ötödik elem, s a szer-elem mint az Isteni elem szakrális jelentőségének. Hálás vagyok minden felismerésért ezen az úton. 
A Szer-Eleme a Mindenség
Erről már sok ízben tartottam előadásokat nagyrendzevények meghívottjaként, többet meg is találsz a youtube csatornámon. Azóta megkaptam a megtisztelő SzerElem Filozófus és a SzerElem Tanító címeket is. 

A szerelem ajándék az élettől

Ha szerelemere gondolok én nem elsősorban a rózsaszín ködös szerelemre gondolok, sokkal inkább egy létezési formára. Egy teljesség látásra, az élet szeretetére, az élet élvezetére…ezért szoktam azt mondani, hogy “szerelem hívő vagyok”, szerelmes az élet lüktetésébe.

A szerelem több a hormonok tűzijátékánál!

A szerelem az életet létrehozó ötödik elem. E nélkül nincs élet...Az Aranyasszony és Rózsa körökön ezt úgy tanítom, hogy a szerelem a legfőbb transzformációs elem, s a legalapvetőbb élet-elem. S amilyen gazdag és kifejező magyar nyelvünk ezt meg is fogalmazzuk:  “a szeretet az élet-elemem”, “a szer-elem a lételemem”, stb.

A szerelem nagyon különleges – ajándék és beavatás. Gyönyörűség rejlik benne, mert két ember egymásra hangolódik, álarcoktól mentesen, meri önmagát adni, átadni, oda adni a varázslatnak, a repülésnek, melyben minden kötelék, vallási-faji-anyagi szintű szétválasztottság feloldódik.

Én azt gondolom erről, hogy SZERELEMBE ESÉS helyett létezik a SZERELEMBE EMELKEDÉS. De ez már nem egy öntudatlan, örvénybe bódulás…hanem egy tudatos létezési forma, világ és VALÓSÁG-LÁTÁS.
Az előadás témái:

 • Miért a legfontosabb elem a szer eleme?
 • Hogyan lesz élettel teli az életed?
 • Miért múlik el a szerelem és miképpen élesztheted fel?
 • Hogyan nyithatod ki újra szívedet oly sok fájdalom utáni bezártságából?
 • Hogyan lehet megérkezni az el nem múló szerelembe?
 •  

Az április 30-i előadás után blokkoldó és felépítő meditáció, majd ÉletSzerElem szertartás következik. 
 “Szerelembe Nyílok- Szerelemben Virágzok” címmel, mely segít a szerelem számára (újra) kinyílni, a szeretet elfogadni és adni, a szerelmet a hétköznapokban élni. 

Szer-elemmel szeretni a világot, szeretettel eggyé tenni a kettéosztott világot, a fél-elemben élő részeinket s társainkat. Rettegés, aggódás, betegség életellenes mintái helyett. Élni. Valóban élni. Jelen lenni a pillanatban. Érinteni. Megérinteni és megérintődni. Együtt lenni. Együtt teremteni. Mindig. Minden körülmények között lélek-jelen-létben élni. Ez az én választásom. 

Az est részvételi díja:


 • 10 000Ft

 • A teljes csomag: 40 000Ft (benne az április 30-i este élő és a távoktatásban kapott online anyagok, amik önmagukban 100 000Ft-ba kerülnének külön-külön megvásárolva)

Szívvirágos szerelmetes csodaszép szerElem ünnepet nekünk!
Várlak szeretettel!
Pozsgai Nikoletta / Nikol

 

JELENTKEZÉS:
Töltsd ki kérlek az alábbi űrlapot, mely után automatikus visszaigazoló levelet kapsz, benne a fizetési információkról is. 

 Érdekes lehet számodra a következő írásom:

A Szerelem az Agyban vagy a Szívben alakul ki? – avagy a hormonális tüzijáték és a szerelem mítoszai>>> 

Illetve ajánlom ezt a kb.15 perces videós szerelembeavatót:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

  

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!