Ma? Holnap? Máskor? Rendkívüli válasz levél a 10 milliószoros napok időpontja kapcsán

Ma? Holnap? Máskor? Rendkívüli válasz levél a 10 milliószoros napok időpontja kapcsán

Ma reggel kaptál tőlem egy levelet (feliratkozott olvasóim:) ajándékokkal (meditáció és mese a szeretetről), melyet a 10 milliószoros nap kapcsán készítettem és küldtem el Neked.
Többen riadtan, néhányan kiváncsian kérédezték, hogy akkor most mikor is van a 10 milliószoros nap. Ezért úgy döntöttem, hogy mindannyiotoknak írok, hogy tiszta lehessen a kép!
Igen, eltérő információk találhatók a neten. Több forrás van és több számítási mód:) Ezek többsége az időszámítások, a csillagállások és maga a holdhónapok számítási módjai miatt eltérnek egymástól.
DE IGAZÁBÓL NEM A DÁTUM A FONTOS!
NE HAGYD, hogy eltérítsen bárki is az eredeti szándékodtól!
Ami nem az, hogy ma vagy holnap tartod a tíz milliószoros napot…és nem is az, hogy úristen, akkor lemaradok a máról, ha a holnapnak hiszek:) A 10 milliószoros napok körüli mizéria nem más mint egy megnyilvánulás…a szétválasztottságé. De a helyett, hogy ebben részt vennénk, erősítsünk valami mást, ami valóban előre visz bennünket:)
Ezen napok tanítására koncentrálj:
A gondolataid és az érzéseid mindig erőteljesen teremtenek. Az erejüket sohasem az határozza meg, hogy valaki azt mondja neked, hogy figyelj ma oda különösen, mert különben a negatív gondolataid maguk alá temetnek. Ha így működsz akkor ez azt egész tíz milliószoros teremtő naposdi szorongást és extra adag frusztrációt fog okozni benned. A nap célja eredetileg az, hogy odafigyelj magadra és koncentráltan teremtesd a jól-létet, a világ békéjét, az emberek egyetértését, a kölcsönös megértést és elfogadást.
Egész egyszerűen Te teremted a napodat…ma és holnap is.
Az igaz, hogy ha többen tulajdonítanak egy bizonyos napnak különleges erőt, akkor az valóban felerősödik! Ilyen módon, az lenne a legelőnyösebb, ha az egész földön közmegegyezéssel ugyanazon 4 napot jelölnék ki a 10 milliószorosoknak. De amíg ez nem történik meg, addig is érdemes arra figyelned, hogy mi jelenik meg benned! ..mert csakis az a tiéd és csakis azt fogod felerősíteni!
Például:

  • Bosszankodsz, hogy a másik nem tudja jól, mert Te meg vagy róla győződve, hogy a te forrásod a megbízhatóbb. Meg akarod győzni, hogy a te igazad a hiteles. Ez  nem más, mint önigazolási játszma. Ha a mélyére mész…akkor a bizonytalanságot és a kapaszkodókeresést fogod megtalálni. Plusz a teremtő gondolataid a szétválasztottságra, a dühre, a másik értetlenségére koncentrálódnak….és ugye mindezeket fogod ezáltal erősíteni önmagadban és a világban is.
  • Elbizonytalanodsz az eltérő információk olvastán. Megjelenik benned a félelem és a kétely önmagad és a világ felé. Megpróbálsz utánajárni, még jobban elbizonytalanodsz a több irányban található hasonlóképpen megbízhatónak tűnő információk láttán. A tanítás ilyenkor az, hogy a bizonytalanság benned van jelen, az egységed megbomlott. A külvilágban megtapasztalt kétség(esség) megmutatja a benned jelenlévő kétséget, ami ismét csak a szétválasztottságot erősíti és ellenedre hat.
  • Félelem jelenik meg benned, hogy lemaradsz valamiről vagy rosszul csinálsz valamit. Ez is csak a belső bizonytalanságról mesél neked és ilyetén jobb, ha magadhoz öleled, elfogadod, mint jelenleg benned jelenlévő érzés. Aztán továbblépsz és “valóságot váltasz”. Elkezdesz arra koncentrálni, amiből többet szeretnél… 10 milliószoros nap ide vagy oda:)))

Kérlek koncentrálj MINDEN NAP arra, amit erősödni szeretnél látni az életedben. Akárki akármit mond a belső egységed, a lelki békéd és önmagad elfogadása legyen a legfontosabb. Minden, ami köréd rendeződött (akár ezen információk kapcsán is) arról beszél, hogy mi van most jelenleg benned. Ha negatívan érint, akkor nézd meg, hogy mi történik benned és cseréld le valami olyanra, amit szeretnél helyette.
Mivel minden napnak mi magunk tulajdonítunk különleges jelentősséget,  ilyen módon akár ma és holnap is csatlakozhatsz a tíz milliószoros napot tartók köreibe:))) Így számodra a mai és a holnapi nap is ilyen erővel fog hatni, ilyen erővel fog szolgálni Téged és a választásaidat!
A szándékod a meghatározó ma is és minden napon!
Az ajándékaim is ezt szolgálják…egy meditáció, ami a lelki békédbe visz és egy mese, ami a szeretet bölcsességéről tanít. A két legfontosabb tanítás naptól, évszaktól és évjárattól függetlenül.
Lelki békét és végtelen szeretetet kívánok Neked ma is és minden napon!
Mosolygós napot!
Pozsgai Nikoletta
noionmegvalositas.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!