SzívKapu – Lélek Eszencia Nap: 2011.11.11-én, pénteken

SzívKapu – Lélek Eszencia Nap: 2011.11.11-én, pénteken
teremtő erő

SzívKapu – Lélek Eszencia Nap

2011.11.11-én, pénteken 10:00-16:30-ig

Lépj be a szíved kapuján! Kapcsolódj újra Lelked Eszenciájával és éld meg a belső fényed ragyogását az életed minden területén.

A Lélek Eszencia Nap előadásai során szó lesz a felemelkedés folyamatáról, 2012 szerepéről és a várható változásokról, megismerkedhetsz és technikákat tanulhatsz a lélek eszenciáddal való kapcsolódáshoz, az Igaz Önvalódban való élet megteremtéséhez, megéléshez és módszereket kapsz arra, hogyan transzformálhatod a fájdalomtested és engedheted meg az Öröm-Testedben való létezésed. Mindezeket személyes és gyakorlati szinten tapasztalhatod meg a dinamikus meditációs program segítségével.

10:00-10:45

Első Előadás: 2012 – Új Ég – Új Föld és a Felemelkedés Folyamata, avagy átlépés az Aranykorba

Az előadás során átfogó képet kapsz arról, hogy mit jelent a felemelkedés folyamata, rálátást a 2012 kapcsán élő elképzelésekre (a katasztrófáktól, a világvége jóslatokon és az ufókon át a felemelkedés és új föld elméletig) lehetőséget a saját szabad választásodra – a Te 2012-es elméleted kialakítására. Fontos, hogy legyen saját kialakult véleményed és választásod, mert a folyamat benned és általad zajlik, meghatározó része vagy az egésznek!

“A föld a formában megjelenő külső megnyilvánulás, ami mindig a belsőt tükrözi. A kollektív emberi tudat belülről szorosan összekapcsolódik az e bolygón zajló élettel. Az ‘új ég’ az átalakult emberi tudatállapot megjelenése, az ‘új föld’ pedig annak tükröződése a fizikai világban. (…)Ennek építése zajlik napjainkban.” (Eckhart Tolle)

11:00-11:30

Meditáció: Belépés a SzívKapun – Teremtés a  Szív Szakrális Terében

Világunk jellemzően az elme általi teremtést ismeri és követi. Létezik azonban egy tisztább, árnyék nélküli teremtési mód, mely a szívünk szakrális terén keresztüli teremtés útja. A szívünkkel teremtve a Lelkünk Eszenciájával kapcsolódunk és a legmagasabb frekvencián vagyunk képesek teremteni. Ez az egység teremtés útja, hiszen túlmutat az elme kettősségben való teremtésén. A meditáció végén megismered a beavatási utad, melyet erre az életre választottál.

11:45-13:30

Második Előadás: SzívKapu – Lélek Eszencia – hagyd, hogy a belső fényed átragyogja az életed!

“Az Igaz Egyek a Szívük Tudását követik mindenkor. Tudják, hogy mindig a MEGFELELŐ HELYEN vannak a MEGFELELŐ IDŐBEN, még akkor is, ha az éppen nem úgy tűnik. Az Igaz Egyek már elengedték minden elvárásukat azzal kapcsolatban, hogy milyennek kell lennie az életnek, és milyennek nem. Magukhoz ölelik az Ismeretlent. Az Igaz Egyeknek nincs szükségük arra, hogy valamilyen látszatot keltsenek, és arra sem, hogy játékokat játszanak. Az Igaz Életet élő Igaz Egyeknek nincs szükségük arra, hogy valakit elcsábítsanak, és arra sem hogy valamire vadásszanak. Megtestesítik a TISZTA SZÍV SZERETETET, és természetes felhatalmazottságot sugároznak. Az Igaz Egyek igazi emberi lények, akik őszintén és Szeretetben élnek, integráltak és nyitottak. A Szolgálat Mesterei, és amint teljesen kilépnek, természetükké válik az, hogy Kulcsok.” Solara, www.nvisible.com

Az előadás célja utat mutatni arra, hogy bármi is történjék a Földön a közeljövőben Te önmagad lehess és a saját utadat járhasd, a szabad akaratod szerinti életet élhesd. Az alábbi kérdéseket járom körül:

  • Mi a Lélek Eszencia? Mit jelent valójában az Ön-meg-Valósítás folyamata?
  • Hogyan ismerheted fel a saját lelked eszenciáját és hogyan kapcsolódhatsz vele? (gyakorlati technikák)
  • A SzívKapu és a szív üzenete
  • Mire születtél? Hogyan ismerheted fel a küldetésed? Mi lehet az életcélod?
  • Hogyan alakíthatod a Lélek Eszenciádnak megfelelően az életed?
  • Hogyan ismerheted fel a Valódi Hivatásodat?
  • Az út a fájdalomtest felismerésétől az Öröm-Test építésig

Ebédszünet

14:00-14:30

Kérdezz-felelek rész, ahol felteheted a felemelkedés folyamatával, az Új Földdel vagy a lélek eszenciával kapcsolatos kérdéseidet, pontosíthatjuk a tanult gyakorlatokat.

14:45- 16:30

Az ÉNErők egysége című dinamikus meditációs program:

A tested-lelked összekapcsolása a lélek eszenciáddal, mely Igaz Önvalód ragyogásába érkeztet. A dinamikus – azaz mozgásos elemeket is tartalmazó meditáció segít megtalálni és megtartani a középpontodat, lényed egy igaz valóságával kapcsolatban lenni és maradni. A meditáció a szív szakrális terében való teremtés gyakorlására ad lehetőséget, melyben magadhoz veszed a születéseddel hozott erődet, beavatási utadat.

“Az Igaz Eggyé váláshoz nem kell semmi mássá válnunk, csak azzá, amik valójában vagyunk; viszont tovább már nem rejthetjük el, hogy KIK VAGYUNK. Igaz Egynek lenni tudatos elfogadása annak, AKIK VAGYUNK egy végtelenül kiterjesztett szinten. Amikor Igaz Egyként kiemelkedünk, akkor legbelső igaz lényegünket mindenki számára láthatóan hozzuk a felszínre. Nem félünk természetes tekintéllyel kifejezni képességünket és tudásunkat. Teljesen abban a valakiben tartózkodunk, AKIK VAGYUNK.” (Solara, www.nvisible.com)

Részvételi díj a Lélek Eszencia Napra:

  1. 2011. szeptember 30-ig regisztrálva és befizetve: 8 000Ft
  2. 2011. október 01-2011. november 8.  között regisztrálva és befizetve: 10 000Ft
  3. A helyszínen befizetve 12 000Ft

Kedvezmény lehetőség:

Ha hozol valakit magaddal, aki még nem járt nálam programon mindkettőtöknek 1000-1000Ft kedvezménye lesz a részvételi díjból!

+Ajándék:

Beavatási kártya húzás és elemzés, valamint életcél-életút elemzés a számmisztika segítségével!

A rendezvénye helyszíne: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I. em. 4.


Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Postacím:*
Számlacím (cégnév, cím amire a számlát kéred + ehhez céges számláról kell utalj):*
Hozol magaddal valakit? (1000Ft kedvezmény mindkettőtöknek):
Megjegyzésed,kérdésed:


***
Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai kukac noionmegvalositas.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!