Korlátozó hiedelmek és oldásuk…

Korlátozó hiedelmek és oldásuk…

Korlátozó Hiedelmek és azok Oldása!

 

Ismerd fel a téged uraló hiedelmeidet, és válassz szabadon!

Énképünket a hiedelmeink rombolják leginkább!

Pszichológusok szerint az önbecsülésünket leginkább az határozza meg, hogy milyen kapcsolatrendszerekben éltünk és azok hogyan hatottak ránk. A meghatározó kapcsolataink során különböző mintákat sajátítottunk el, melyek belénk ivódtak, alapelvárásként és alaphozzáállásként működnek bennünk. 

Melyek a legmeghatározóbb kapcsolataink? Miért fontos ez? Mert születésünk után, fejlődésünk során, olyan közösségekkel, emberekkel találkozunk ahol és ahonnan, neveltetésünk során is, mintákat veszünk magunkhoz, és tanulunk meg felesleges vagy korlátozó dolgokat. A legmeghatározóbb kapcsolataink természetesen az anya és az apa, (illetve helyettük a gondozó személyek), majd később azok, akik erőteljesebb érzelmi hatást gyakoroltak ránk, ilyen lehetett az óvónő, a tanáraink, a gyermekkori barátaink és „ellenségeink”, közeli rokonok és a közvetlen környezetünkben élő felnőttek.

A kapcsolatrendszerünkben történt megéléseink és az ezekből levont következtetéseink gyakran tévesek, hamisak.

Ennek legfőbb oka az a bizonyos erős érzelmi hatás, ami miatt ezek a személyek annyira meghatározóvá válhattak a számunkra. Az érzelmi kiváltódásokon keresztül nem láthattuk tisztán sem őket, sem magunkat, sem reakcióinkat vagy a kapcsolódás következményeit. Az érzelmi ködben kialakítottuk a szemléletrendszerünket és a világlátásunkat, melyek hamis hiedelmekként blokkolják az előrehaladásunkat.

 

A hamis hiedelmek elsősorban azért romboló hatásúak, mert képesek megakadályozni, hogy önmagunk értékei szerint cselekedjünk, általuk és miattuk nem lehetünk önmagunk.

 

noionmegvalositas.hu

Hiszen egy adott helyzetben aszerint döntünk, hogy az ehhez hasonló korábbi esetekben mi volt a célravezető, biztonságos, túlélésünket biztosító választás. Ha pedig az első helyzetértékelés hamis alapokra helyeződött, akkor a későbbi döntések alapját is ugyanezen hamis minták, rögzült programok fogják képezni.

Ezek a negatív hiedelmek nagymértékben gátolják, sok esetben pedig egyenesen rombolják az önbecsülésünket! Könyvemben részletesen kitérek azokra a reakciókra felbukkanó érzésekre, ahol válaszokat és megoldást kell kapnod. 

Amikor rájössz, és belegondolsz, hogy ezek voltaképpen egytől-egyik feleslegesek, sőt mondhatni ostobaságok, ha felismered, és tudatosítod, hogy mindezek csak belső hamis hiedelmek, óriásit lépsz előre. A belátás segítség, de önmagában még nem szünteti meg a mélyen gyökerező érzéseinket, ezért lépj tovább!

 

Tekintsd át a hiedelmeket, amelyeket könyvemben a kérdések segítségével felismertél! Figyeld meg, hogy melyik mennyire befolyásolja az életedet, döntéseidet, világlátásodat, hozzáállásodat.

 

 

Az életedben a legnagyobb változást az hozza, ha felismered, hogy az éppen adott helyzetben minek engedelmeskedve cselekszel, milyen mintákat követsz, ami miatt úgy gondolsz az adott helyzetre, mintha bele lennél kényszerítve, és nem lenne más választásod.

De mindig van választásod!

A reakciódat – tudatosan vagy tudattalanul – mindig Te választod meg.

 

Az önbecsülés alapja pont az, hogy tudod magadról, hogy gondolkozhatsz, érezhetsz és cselekedhetsz másként, akár az aktuális elvárások ellenében is, ha úgy tartod helyesnek.

Bízz magadban és higgy abban, hogy képes vagy változtatni és alakítani az életedet!


Önbizalom Nőknek

Pozitív Énkép-

Ideális Testkép

 

2021.MÁJUS 18.

18:00-20:00

ONLINE ZOOM PROGRAM

 

 

Fókuszban:

ÖNBIZALOM, ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBECSÜLÉS, ÉNKÉP, TESTKÉP

19:00-20:00 Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó lesz az

ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal is készülök, tehát nem csak előadás lesz:)

A program részletes leírását megtalálod a link alatt, és jelentkezni itt tudsz: https://noionmegvalositas.hu/onismeret-onfejlesztes/onbizalom-noknek-pozitiv-enkep-idealis-testkep/?fbclid=IwAR0uFz1cr1P7KqSJGT8W2nrMVWULG7b9KlxT1uFfXreIEEErdGwCpVqyN9I

Várlak sok szeretettel!


Várlak szeretettel, én, aki 13 évesen még dadogtam és hadartam, az utolsó dolog lett volna vágyaimban, hogy tömegeknek előadjak. 18 évesen már csoportoknak tanítottam, 22 évesen tanítottam és több ezer fős konferencián voltam előadó. Azóta nem csak magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban idegen nyelven is tartok előadásokat. De önbizalmam története nem csak előadói mivoltamban érdekes… a női úton is. Benne gátlásosság, testkép problémák, sőt volt túlsúly is.

 

Aztán terápiás céllal dolgoztam azon, hogy a 6. könyvem borítóján már magam szerepeljek saját fényképpel. A 7. könyvnél ez már természetes volt. 

 

A történetemről a programon mesélek, mert igenis lehetséges! Ha nekem sikerült, neked is fog!

Pozsgai Nikoletta


Jelentkezni itt is tudsz a programra: 


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszlevélben érkezik számodra minden fontos további információ: 

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Számlacímed (céges cím vagy magánszemély esetében postacím):*
Telefonszám, csak adminisztratív szervezési kérdésekben:*
Melyik csomagot kéred?:*Mindent bele csomag Félár, mert megvan a Pozitív Énképfejlesztés Nőknek c. könyv
Könyv rendelés esetén szállítási címed:
Hol hallottál a Női Önbizalom – Pozitív Énképfejlesztő estről?:*
Mi a legnagyobb nehézséged? Miben szeretnél fejlődni ezzel a programmal?:*

Ha szeretnéd ezt a könyvet...itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

  E-mail cím:*
  Keresztnév:*
  Vezetéknév:*
  Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
  Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás Személyesen programon
  Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft Váltsd Valóra az Életed - könyv 3500Ft Váltsd Valóra az Életed - Aktivátor 3000Ft A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft  
  Számlacímed:*
  Postacímed vagy szállítási címed:*
  Dedikációt kérsz-e?:
  Megjegyzésed, kérésed:

    

  Megosztás Facebookon

  Szólj hozzá!