Június 21-e a Napforduló Napja! Amikor a teremtéseink a legerősebbek az évben:)

Június 21-e a Napforduló Napja! Amikor a teremtéseink a legerősebbek az évben:)

Június 21-e, azaz a Napforduló napja, a legerősebb teremtő napja az évünknek. Hatása a 10 milliószoros napokénál  természetéből fakadóan erősebb. Míg a 10 milliószoros nap emberi hozzárendelésen és évezredek óta megerősített vonzástörvényen alapul, addig a Napforduló a kozmosz törvényei alapján “természetesen” adódnak.

“Június 21.-re virradó éjjelen éri el a Nap, a Fény a legmagasabb pontját itt a Földön: azaz a nyári Napforduló ideje érkezik el. Mondhatni, egy új időszámítás érkezik el a Földre, amelynek csúcsát éljük most. Azért merem használni ezt a kissé túlzónak hangzó „új időszámítás” kifejezést, mert teljes mértékű megújulásra van lehetősége mindenkinek, aki ezt választja. Ez a Harmónia, az Akarat és a Jelenlét egy új energiája, ami teljesen túlmutat mindazon, amilyen az életed idáig volt…” – Csillagmag

Érdemes tehát a mai napot mindannak a megerősítésére használnod, amit az életedben valóságként meg szeretnél tapasztalni…és mindannak az elengedésére, ami hátráltat, visszahúz és nemkívánatos az életedben.

Június 21-e a csillagászati napforduló, az év leghosszabb napja, s egyben legrövidebb éjszakája. Innentől a nappalok rövidülni kezdnek, az éjjelek pedig egyre hosszabbodni. Ez a nap mindig is különleges volt a természeti népek, az őserejükhöz még közel álló népek életében. Ezen az éjjel a tűzrakás mellett, öröm-táncokat és mulatságokat tartottak, tudva azt, hogy az ÖRÖM energiájában lehet igazán TEREMTENI.

A Tűz elemmel végzett szertartások lényege pedig az elengedések, megtisztulások utáni új életre ébredés, csak úgy mint a Főnix madár életében:) A Szent Iván éji szertartások és örömtüzek is ehhez kapcsolódtak, de a keresztény naptárreform kapcsán három nappal későbbre, június 24-re tevődött.

Június 21-ével kezdődik a Tűz elem időszaka
TEREMTŐ ÖRÖMTŰZ ébredő erejével újra teremthesd az életed, valódi önmagaddá válhass, félelmektől, szorongásoktól mentesen megélhesd a felszabadító, eksztatikus életÖRÖMÖT!

A napforduló napján, amikor a NAP, s vele a TEREMTŐ ERŐnk a legteljesebbé válik, a dimenziók összeérnek, a világok közötti átjárók megnyílnak a hagyomány és a természeti vallások szerint. Az ilyenkor megnyíló TündérARANYKapu segítségével bemehetünk VALÓDI ÖnMAGunk szigetére!

A nap számmisztikai útmutatása:

2012.06.21.

5      + 6     +3    =>14 —- 1+4 => 5

A 14-es a mérték, az 5-ös a középút száma. Ez a nap különösen alkalmas arra, hogy áttekintsük mit szeretnénk és mit nem szeretnénk a továbbiakban az életünkben. Aminek menni kell, ami menni kíván és amiből már elegünk van annak mind érdemes távoznia..legalább a gondolatink teremtő erejének segítségével! Amit viszont szeretnénk megtapasztalni, amiből többet-mást kívánunk, azt erősítsük meg gondolatainkkal, meditációval, vizualizációval – ezzel is helyet csinálva neki az életünkben! Az eddig megtapasztalt ellentétekből, ellentétes érzéseinkből és megéléseinkből hogyan tudunk harmonikus egységet képezni? Úgy, hogy a középutat választjuk. Ez nem azonos a kompromisszumokkal. Az arany középút választása a középpontjában lévő ember számára lehetséges. Ezért a napi meditációid a középpontodra irányuljanak, a harmónia és a középút választását lehetővé téve.

PROGRAMAJÁNLÓ

A Szoláris NŐ
A tűz erejével teremtő NŐ

A TŰZ elem ÉS a Női Teremtő Erőt felszabadító programon, július 2-án hétfőn, 19:00-21:30 között:

A Teremtő Tűz Rózsája című programon

Legyél részese egy fergeteges, felszabadító erejű Teremtő Erő rendezvénynek, engedd el mindazt, ami a szenvedésben tart és engedd be helyette a nyitottságot, könnyedséget, szeretetet és LÉTÖRÖMÖT!
A megnyilvánult világ a nőből árad ki: a gondolat megfogan bennünk és a világra szüljük a csodákat!
…és, ahogy Marianne Williamson írja:

“A világ anyjai vagyunk…És itt az ideje, hogy ezért az erőért felelősséget vállaljunk, abbahagyjuk a férfi erővel való erőlködést, visszaadjuk a férfi erőt a férfiaknak és végre egyensúly szülessék. A személyes boldogságod titka abban van, hogy belelépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz világ sorsa is.”

Itt az ideje, hogy ébredjen minden nő rá arra, hogy milyen erő rejlik benne!

Ébredésre, emlékezésre és az erődbe visszatérésre hívunk Téged július 2-án!

Jelentkezés
Írj e-mailt a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

A programra jelentkezőknek levélben kiküldöm a további tudnivalókat és részletes tudnivalókat!

Megosztás Facebookon

“Június 21-e a Napforduló Napja! Amikor a teremtéseink a legerősebbek az évben:)” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Kedves Nikolett!
  Szivesen olvasom a sorozataidat, nézem a videódat. Jó lenne Veletek együtt örülni, de olyan nagy a távolság, hogy szinte lehetetlen közétek eljutni. Hidd el nagyon sajnálom.
  Baráti üdvözlettel: Margó

  Válasz
 2. Kedves Niki!
  Köszönöm a meghívást, hidd el szívesen köztetek lennék,de nincs rá lehetőségem,túl messze lakom!
  De gondolatban veletek leszek este, meggyújtom a gyertyámat,és próbálom elképzelni,hogy ott vagyok veletek!
  Kellemes időtöltést kívánok nektek!
  Üdv! Zsike!

  Válasz
 3. Kedves Nikolett, ,Nikoletta, Niki !
  Jo lenne ha megirnad melyiket kedveled, hogyan szolithatunk.
  Mint mar sokszor csatlakozom en is a tobbiekhez a tavolsagot illetoen. Minden vagyam hogy egyutt legyunk, de Floridabol kicsit nehez.
  de mint irtam mindez megoldhato mindossze egyszeri 70 $ bol es havi 20 $ bol, es akkor minazok veled lehetnek, akik messze laknak.
  Szerdan es vasarnap volt online meditacio es tobben is sirtunk a meghatottsagtol es a hihetetlen szeretet energiatol ami atjott a neten.
  Teged is meghivlak probald ki milyen erzes. Vasarnap lesz a kovetkezo, magyar, OTTHONI ido szerint 21 orakor. kovesdij8@gmail.com.
  Barmiben szivesen segitek !
  Sok szeretettel es halaval gondolunk rad
  Lanykam, Andrea es Judit

  Válasz

Szólj hozzá!