Június 11: "Férfi VérVonal" Konstelláció Állítás és Oldás, Apajegyek felismerése és Apasebek gyógyítása

Június 11: "Férfi VérVonal" Konstelláció Állítás és Oldás, Apajegyek felismerése és Apasebek gyógyítása


Tudod mit hoztál a családodból?

“Férfi VérVonal” Konstelláció Állítás és Oldás

június 11-én, szombaton, 9:30-18 óráig

+ “apajegyek-apasebek gyógyítása” előadás és esti program

A Férfi Vérvonal Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a férfi őseit. Így láthatóvá válik számára, hogy az egyes férfi családtagok milyen férfiassággal, milyen jellemző problematikát képviseltek a családi krónikában. Feltárul, hogy mi, akik a vérvonalunk legvégén állunk, milyen feladatot vállaltunk a generációs örökségben és milyen ajándékokkal rendelkezünk, milyen terheket cipelünk magunkkal. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a női vérvonal adott ügyét. A konstelláció állítás és oldás mögött álló Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A férfi vérvonalunk esetében az apa (biológiai és/vagy nevelő), nagypapáink, dédapáink és ükapáink örökségéről, ránk hagyományozott terheiről és fel nem ismert ajándékairól van szó. A férfi vérvonalunkhoz tartoznak még a testvérek, fontosabb unokatestvérek, sógorok és az apósok. Mellettük fiúgyermekeink és a generációban meg nem született gyermekek is fontos tanulságokkal, feloldandó sors-elemekkel bírhatnak.

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • a cselekvő erő blokkjai: amikor úgy érzed nem tudsz a céljaidért dolgozni, vagy dolgozol értük, mégsem éred el őket, nem tudsz ötről-hatra jutni
 • visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott nő típusok (feleség dilemmák, szerető kapcsolatok)
 • anya-gyermek problematikák,
 • a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
 • a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák (apa-fia harcok, apa-lánya féltések)
 • férj-anyós gondok,
 • férfi rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

A férfiassággal kapcsolatos belső ügyekkel is számot vethetünk, oldást nyerhetnek a férfiassággal összekapcsolódott blokkok:

 • szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
 • bűntudat
 • elváráskényszer, teljesítménykényszer
 • stressz, túlterheltség és felelősségek terhei
 • a szexualitás egyéb nehézségei
 • tipikus férfi betegségek

A Férfi Vérvonal Konstelláció felállítása után lehetőség lesz az oldást kérő résztvevők számára az egyes konkrét problémakör kibontása és oldása is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy csak konstelláció állítást is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítő-résztvevőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A június 11-i Férfi Vérvonal SzInT különleges lesz, mert a következő kiegészítő programok teszik teljessé:

9:30-10:30-ig Előadás: Apajegyek és apasebek, a férfi vérvonalunk áldásai és fájdalmai témában, melynek végén a gyógyulást elindító rövid meditációval adjuk át a helyet az állításoknak

19:00-21:30-ig: Dinamikus meditációs program a férfi vérvonalunkban rejlő erő elfogadásához, az apánkkal való kapcsolatunk gyógyítása, rendezése, nők esetében a bennünk élő apa mintáink – “apa-jegyeink” megtisztított átadása gyermekeinknek, születendő gyermekinknek a gyógyulás jegyében, férfiak esetében a saját “apa-jegyek” megtisztítása és a leszármazottaknak való átadása. Kiemelt szerepet kap a férfi erő visszahívása mindkét nemnél, de természetesen a férfiaknál hangsúlyosabb módon!

A részvétel díja:

 • 15ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 5 fő kérheti
 • 6 ezer forint / résztvevőknek / max 10 fő esetében.
 • az esti program díja 3500Ft, a SzInT állításon résztvevőknek 3000Ft.

A Férfi Vérvonal Konstelláció Állítás és Oldás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Jelentkezés:

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikoletta, Személyiség Integrációs Tréner és kineziológusnál e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com címen vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

Keresztnév:*
Vezeték Név::*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez)::
Számlacím (cégnév és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Mit szeretnél? 1. állítás (15eFt) 2. résztvevő (6eFt) 3. egész napra (Előadás, SzInT állítások + esti program: 9eFt) 4. csak esti programra (3500Ft) 5. Női és Férfi vérvonal mindkét napra 2x7500Ft-os kedvezménnyel:*
Megjegyzésed, kérésed hozzám:

***

Férfi vérvonal és Női Vérvonalaink – apa és anyasebeink

Az állítás másnapján, június 12-én az anyai ágat és vele együtt az anyasebeket  állítjuk fel. A két napon kedvezménnyel lehet részt venni és szálláslehetőséget is tudunk biztosítani (1500ft-ért):

Június 12, vasárnap:  Anyai ág – női vérvonal – anyasebek témákban>>>
A két napra érkezőknek kedvezményes részvételi díjuk (7500Ft/teljes nap: előadás, állítás résztvevő és esti szülősebek gyógyítása program) lesz és 1500Ft-ért szállást is tudunk biztosítani a számukra! jelentkezés a fenti linkeken vagy a noionmegvalositasKUKACgmail.com e-mail címen!
***
Ha olvasni szeretnél a témában ajánlom a következő írást:
Sajgó szülősebeink gyógyulásra várnak 1.rész>>>

Megosztás Facebookon

“Június 11: "Férfi VérVonal" Konstelláció Állítás és Oldás, Apajegyek felismerése és Apasebek gyógyítása” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Kedves Nikol!
  Az apasebekkel kapcsolatos cikked elolvasása óta mégjobban tisztelem az öcsémet, mint azelőtt.
  Bár az Öcsémet eddig is nagyon tiszteltem azért, hogy mindannak ellenére, hogy otthon apámtól csak szidalmazást és megalázást kapott kicsi gyerekkorától kezdve, de úgy is fogalmazhatnék, hogy üldözött volt otthon az Apámtól, az Öcsém viszont nagy megértéssel és szeretettel nevelte fel a lányait, a zsarnokságot inkább a felesége képviselte. Az öcsém nagyon sokat foglalkozott a gyerekekkel, talán akkor élte meg örömben a saját gyerekkorát, hiszen gyakran belefeledkezett a meseolvasásba, és egy idő után már csak magában olvasta, míg nem szóltak a lányok, hogy elfelejti hangosan is mondani. De valamennyi keserűség nyilván maradt benne, nagyon magának való volt, sosem tudtam sem én, sem a felesége, hogy mi járhat a fejében. És 50 éves kora körül elkezdtek jönni a betegségei, komoly veseprobléma, stb., kézbénulás. Egyébként sofőrként dolgozott. A sebek bizony nem múltak el nyomtalanul. Leszázalékolták.
  Milyen érdekes a családi örökségünk: az öcsémnek a keze, nekem a lábam bénult le időlegesen.
  Én nagyon szeretnék ott lenni a programodon.
  Szeretettel: Julika

  Válasz
 2. Drága Nikol!
  Elfelejtettem az előző hozzászólásomnál beírni, hogy nekem meg még tavaly is könnybelábadt minden alkalommal a szemem, ha egy olyan filmet láttam, ahol egy apa szeretettel magához öleli a felnőtt lányát. Azt hiszem az én apa-éhségem sem csekély.
  Mosolygós, szép napokat kívánok Neked, Mindenkinek.
  Külön elismerésem Neked e két témáért, az apa és anya-sebekért, hiszen olyan ez, mintha darázsfészekbe nyúlna az ember. Igen nagy tudás kell ahhoz, hogy ne csípjék agyon. Máshol meg sem merném próbálni. De Benned, a szakértelmedben és szerettel odafigyelő- lelkiismeretes egyéniségedben nagyon bízom.
  Szeretettel: Julika

  Válasz

Szólj hozzá!