Január 30: Pénz /Bőség Blokkokat oldó SzInT élményei

Január 30: Pénz /Bőség Blokkokat oldó SzInT élményei

Népes blokk-oldó csapatunk

Népes csapat dolgozott az állítók ez alkalommal meglehetősen komplex ügyein. 6 állítást vittünk az oldás végkifejletéig. Köztük egy-egy teljes családrendszert érintő oldással.
Többször volt olyan érzésem, mintha a pénzzel kapcsolatos blokk egyszerűen a teljes generációs láncolatra fel lenne csavarodva. Nem volt elegendő egy-egy oki háttérelem feltárása és oldása, végig kellett vezetnünk a jelen leszármazottig és kibogarásztuk, kinél milyen blokkoltságot jelentett az adott háttér ügy.

Családegyesítés

A pénz blokkok mögött felismert minták között szerepeltek ezúttal:
“a férfi dolga a pénz, a nőé a családról való gondoskodás”
“a nő a férfi ékszere – legyen szép, de ne akarjon önálló lenni, pénzt keresni”
“a férfi kirekesztődik a párkapcsolatokból, a családból és vele a pénz is – a nők extra erőfeszítéseket tesznek a ‘kiesett jövedelem’ pótlására”
“a pénzhez a kényszerű munka kapcsolódik, a kellemes (hobbi-szerű, öröm-elvű) tevékenységekkel nem lehet anyagi biztonságot teremteni”
“a szerelem és a pénz nem járhat együtt, a szerelem- a házasságon kívül élhető meg titkos viszonyként, a vagyon és anyagi biztonság a házassághoz képes kötni”
“a szerelmét és önmagát fel nem vállaló,a házasságban maradó apa személyisége megtörik, teremtő erejét korlátozottan képes használni – leszármazottja önmagáért, önmagának nem tud anyagi javakat szerezni, felhalmozni, a beáramló pénzt elkölti, jellemzően a nő megtartásáért vívott küzdelmében elbizonytalanodik, kiszolgálóvá és elnyomottá válik”
“a dédszülők  kitagadták a lányukat, annak szerelmi házassága miatt, mely akaratuk ellenére, rosszallásuk mellett, áldásuk nélkül köttetett. A megtagadással a pénz áramlását is visszafojtották” A szerelemért a nő szegénységgel fizetett, s vele leszármazottai is a pénztelenségtől küszködnek.
Minta hiány
Egy különlegesebb esetünk is volt, ahol nem blokk okozta a pénztelenséget, hanem a pénz-kezelési készségek és a pénz gyarapítás-mintájának hiánya. Azaz a családban – 7-ed íziglen, nem volt több pénz, mint amennyi éppenséggel elegendő lett volna. A tovább-lépést a mostani leszármazottaknak kell megtanulnia, megtapasztalnia. Önbizalom és belső hit fejlesztendő, hogy az ismeretlenben tapogatózó ne adja fel, ne legyen önkételye áldozata.
A tréning utáni visszajelzésekből válogatva:

“Mélyen meghatott az az empátia és őszinte érzelmek, érzékenység és segíteni akarás, mellyel a segítők végigjátszották az eseményeket. Felemelő érzés volt!
Az est során még több alkalommal éltem át számomra megrázó pillanatokat.
A legnehezebb, mikor könnyeimmel és érzéseimmel küzdöttem: a meg nem született magzat története volt, akit nem akart egyik szülője. Ez az én életem egyik legfájóbb pontja is: első gyermekemet veszni hagytam az apja kívánságára. Soha, semmit nem bántam így meg életemben!!!
Én is végiggondoltam magamban a bocsánatkérést meg nem született gyermekemtől…remélem, megkaptam tőle…
Talán ez volt az az ajándék, amit magammal hoztam és ami a legemlékezetesebbé tette számomra a napot.
Mivel én még teljesen tapasztalatlanul csöppentem bele az eseményekbe, nem tudtam szétválasztani a három különböző módszert. Számomra egységes, komplex és igen hatásos módszernek tűnt. Feltételezem éppen ezért alkalmazod együtt őket, mert így a leghatásosabb.
Gazdag érzelemvilággal és empatikus képességekkel megáldott elkötelezett, tapasztalt, mély és alapos tudással rendelkező szakembert láttam tegnap trénerként.  Nem utolsó sorban pedig számomra most már “hús-vér” emberként is “megfoghatóvá” váltál, és nem csak annyit tudok Rólad, amennyit a virtuális tér enged látni-hallani! Így a Női Célmegvalósítás tanfolyamon már személyes ismerősként köszönthetlek. 🙂 Semmi mást nem ajánlanék másoknak csak azt, amit én is tettem: menjenek el egyszer segítőnek, szemlélőnek…azonnal meg fogják látni, érezni, miért is jó ez a módszer…!” B. Márti

“Kíváncsisággal érkeztem,mert ilyen összejövetelen még sosem vettem részt. A környezet egy kicsit furcsának találtam a sok elterelő inger miatt de végül elfogadtam.Saját játékom eleinte merev volt a végén tudtam csak feloldódni,nagyon erős bennem az állandó megfelelési kényszer,hiszen mindig emberek előtt kell állnom és “viselkednem”.Mások játéka eleinte nagyon lekötött,később már nem tudtam aktív maradni és odafigyelni. Mindig újra vágyom tudom,hogy az egómat kellene “csendesíteni”de nagyon nehéz.A meditáció biztosan segítene.A résztvevők csodálatosak voltak ők hatottak rám legjobban.Őszinte, nyílt emberek voltak,szinte éreztem az energia áramlását mindenkiből.A 3 módszer alkalmazása jó sőt csak így jó. A “felfedezés” az életemből csak érdekességként hatott bár most már világos számomra miért vagyok ilyen amilyen,ezt nem pejoratív értelemben mondom,szeretem magam.Mint tréner jó vagy a pozitív érzelmeket hozod ki az emberekből bár én ezt először nem éreztem csak a hosszabb ideig eltöltött idő után. …Szeretettel: Ari”

Az első állításnál az édesanyám védelmezett, a pártomat fogta egy boldogtalan házasságban, ez nagyon jól esett, mert a valóságban mindig gúnyolt, kinevetett, sohasem értett meg, hogy-hogy nekem is lehet bajom?

A másik óriási dolog, hogy még ugyanebben az állításban (számomra játékban) a férjem, aki hozzám visszatért, bocsánatot kért, s visszajött hozzám, ez tudod, felülírja az én múltamat, szegény embert, a lányom apját azóta már eltemettük, a temetésén egyedül én zokogtam. Én tudom, hogy mit veszítettünk, olyan boldogok lehettünk volna végig!!! Tudod, lehet, hogy furcsán hangzik, nem haragudtam rá, hogy nem tudott egy idő után szeretni engem, eljárhatott volna máshoz, csak néha tett volna boldoggá, ami erőt adhatott volna a további élethez, a mindennapokhoz.
Amikor a zoknikötő üzemet kellett másra bíznom, nem tudtam megtenni, valóban, én is voltam főállású vállalkozó, amikor elfogytak a megbízásaim, nyereséggel ugyan, de végelszámolással megszüntettem a cégemet, s nem csődöltem be, nem adtam el, mert az volt az én igazi névjegyem.
A közbeszúrt mondataid, mint tanítások olyan általánosítások, hogy szinte cölöpként, kapaszkodóként hatnak rám.

1. Az erőszakkal megfogant gyermek immunhiányos és agresszív lesz (valahogy így fejezted ki magad).
2. A szerető nem marad meg kedvesénél, bár minden percét, báját élvezi az együtt töltött perceknek, óráknak, töltekezik, csak fogad és elfogad és befogad.
3. A meg nem születettek is a család energetikai rendszerébe tartoznak. W.Magdolna”

“Az egész fantasztikus, egyben félelmetes, hogy mik vannak. Hazafelé sok felismerés született meg bennem, itthon igyekeztem le is írni őket. Tényleg nagyon komplex a módszer, nem lehet kibújni a hatása alól. Az, hogy nem véletlenül kaptam azokat a szerepeket amiket kaptam, azért kissé kiütött :), újra visszajelzést kaptam arról, hogy a szeretettel, elfogadással komoly problémáim vannak. Továbbá az önbizalmammal, az emberi kapcsolataimmal is van némi gond. Arra a következtetésre jutottam, hogy talán az életemben a pénz és az emberi kapcsolatok között lehet összefüggés, és itt nem a kapcsolati tőkére gondolok. (…)

Másoknak azt mondanám, hogy ha csodát akarnak látni és tapasztalni és még megkönnyebbülni is a terhektől, akkor el kell menniük.” B. Anett

“Először is  köszönöm a tegnapi oldást, én már sok módszerrel és terapeutával találkoztam életem során és tényleg sokat segítettek nekem, köszönöm is nekik, ami viszont nálad más volt és még senkinél nem tapasztaltam az egyrészt a maximalizmus, ahogy tényleg mindenkit részletesen erőt, energiát nem spórolva végigvezettél és oldottál, másrészt a különböző módszereknek a bátor ötvözése és használata, ami rengeteg pluszt vitt az állításokba. Ezt a SzInT módszert még nem ismertem, de ez is remek, tetszik ahogy benned összeálltak ezek a módszerek, ahogy integráltad őket magadban és nem félsz az előző életektől stb-től sem, ahogy a filozófia is összeállt benned.
Ez az állítás olyat hozott az életembe, amit 15 év önismereti munka még nem, más dimenziókon dolgoztál úgy érzem és őszintén remélem, hogy a befektetett munkánk, valódi gyakorlati szinten is megjelenő pozitív változást hoz végre az életemben:)… “P.O.

“…Két alapkérdés is felmerült bennem a saját családomra vonatkozóan. Nálunk hogy van a pénz? Öcsém a gyűjtögető, jól házasodott, neje hozza a pénzt. Én meg szintén csak tudom, hogy van, vagy lesz valakitől, azaz a munkám mellett Páromtól jön a pénz. Szóval itt van nálunk a pénz, de olyan természetesen van itt….Soha nincs belőle sok, hogy gyűjtsük, csak annyi, amennyi épp kell, de annyi mindig van….” Z. D.

“Szeretném nagyon megköszönni Neked a tegnapi oldást-állítást. Nagyon tetszett a módszer, ez áll hozzám a legközelebb azok közül, amiken voltam, nagyon jó volt, hatalmas érzés volt mögöttem a családommal sétálni:-)…” V.Zs.

“… én nem igazán mint laikus mentem, hanem mint szakmabeli is, mivel én a hagyományos Hellinger családállítást tanultam, ezért kíváncsisággal és nyitottsággal mentem, mert érdekelt, hogy hogy lehet ezt más módszerekkel is alkalmazni? De ahogy látom, nagyon jól. Én ugye az asztrológiával társítom, így is nagyon jól működik, de a te módszered is sok új infot adott. Egyrészt, hogy te sokkal lazábban kezeled, nem annyira szabályozott, mint ahogy nekünk tanították a családállítást, és így is működik. Így is el lehet érni mély lelkiszinteket, és oldódnak generációs problémák. Egy-egy állítás hossza jelezte is hogy most nagyon összetett témákat sikerült behozni. Én csak két állításban vettem részt mint képviselő, az is inkább mellékszereplő volt, mert igazán a történésekhez nem volt közöm, de mégis elfáradtam és azért jöttem el hamarabb, mint ahogy ti befejeztétek. Már úgy éreztem, hogy sem passzívan, nézőként, se aktívan, képviselőként nem tudnám a maximumot nyújtani, ezért nem maradtam. Egyelőre a képviselőségeimet nem tudtam megfejteni, hogy miért pont arra kértek fel és nekem ebből mi az üzenet?  Mindkét esetben férfit képviseltem, az állító jelenlegi, vagy volt partnerét. Nekem jelenleg nincs kapcsolatom, lehet, hogy ezzel kapcsolatban lenne ennek üzenete, de még nem látom, hogy mi is ez? Majd idővel biztos ez is megjön. 🙂
Az állító szempontjából sem éreztem, hogy túl nagy súllyal vennék részt az életében. Az első állításban, amikor a jelenlegi partnert képviseltem, egyedül amikor az üknagymamánál megjelent a szerető, akkor éreztem valami sorsközösséget azzal az emberrel, már mint a szeretővel, de azon kívül abszolut kivülállóként néztem az egész állítást. Érzelmileg nem érintett meg. A második állításnál, amikor a druszám exférjét képviseltem, akkor sem volt már sok szerepem az állító életében. Ott is inkább kivülállóként szemléltem a történéseket, mint aktív résztvevőként. De ott is kaptam egy fontos üzenetet, hogy amikor az Andi összegyűjtötte a tulajdonságait, akkor én mint “férj” megerősödtem, és hogy ez csak anya-gyerek kapcsolatnál lehetséges, vagy jobban mondva elfogadott, párkapcsolatnál nem. A Zsolt állításánál nekem nagyon tetszett az a motívum, amikor átbujtattad a lányok lába alatt-között. Ez is egy jó imitálása a megszületésnek. Mert ugye a családállításban is használjuk, hogy újra életjük a születését az állítónak, ha az viszi előre, de megmondom őszintén, nekem az valahogy drasztikusnak tűnik. Ez valahogy kíméletesebb módszer, ez jobban tetszett. 🙂 És az érzéseket ugyanúgy felhozza.
A saját pénzzel kapcsolatos problémáimhoz még nem kaptam elég infot, talán azt, hogy lehet, hogy nálam is ilyen mély generációs blokk lehet, amit meg kell oldanom és fel kell tárnom.
Összességében tehát nekem sokat adott, és még biztos jönnek felismerések ezután is, hiszen egy ilyen napnak, nem csak akkor van hatása, hanem még egy jó ideig.
Szóval köszönöm szépen, hogy résztvehettem rajta, és a jövőben is szeretnék menni segítőnek, ha az időm, és az anyagiak engedik. :)”

Andi

Megosztás Facebookon

“Január 30: Pénz /Bőség Blokkokat oldó SzInT élményei” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Én még a döbbenettől nem ébredtem fel! Mint teljesen laikus vettem részt segítőként. Amit tapasztaltam annyira meglepett, hogy nem tudom szavakba foglalni azóta sem, csak érzésként, jó és nagyon szeretőként, családias, baráti, nagyon felemelő volt.
    Nikolett hangja, egyénisége és tudása ámulatba ejtő és ahogy az érzelmeket kihozta az emberekből! az fogott meg legjobban. A pénzzel kapcsolatosan mindig éreztem hogy hozott anyag a szüleimtől, ezzel kell dolgoznom magamon. Ami megmaradt nagyon élethűen bennem amikor mosolyogtam a csalódott férj annyira irritálónak érezte, hogy meg tudott volna fojtani. Amikor az Ő “eseményén ” végigmentünk, annyira oldott és szeretetteljes lett mindenkivel szemben. Nagy volt a változás érezni lehetett.
    Nagyon sok szeretettel és baráti öleléssel kívánok mindannyiotoknak csodás napokat. Zsuzsanna

    Válasz

Szólj hozzá!