Ingyenes Webinárium az Önmegvalósításról ma este!

Ingyenes Webinárium az Önmegvalósításról ma este!

Ma este, azaz 2009. május 15-én 19:30 -as kezdéssel webináriumot (online nézhető előadás) tartok, az Önmegvalósításról, melyre várlak szeretettel Téged is!
A Női Önmegvalósítás Kincsestár és a Női Önmegvalósítás Blog olvasóinak, valamint a  Túlélők Társaságának teljes  körének ingyenes a belépés, de regisztráció szükséges. 
Megemeltük a résztvevők lehetséges számát is, hogy beférjetek, de kérünk benneteket, ha szeretnétek 13 óráig jelentkezzetek, hogy ha túljelentkezés van, akkor is be tudjunk engedni mindenkit a virtuális előadóterembe.
A webinárium nézhetőségének vannak technikai követelményei, melyet egy gombnyomással lefuttatható teszt alapján az előadás előtt ellenőrizned érdemes! Mindenről a regisztráció és megrendelés (az ingyenessége ellenére meg kell rendelni, hogy a rendszeren keresztül be tudjunk engedni Téged is) utáni visszaigazoló levélben találsz információt. De a teszt elérhető az Önmegvalósítás Kincsestárának webinárium-oldalán is a felső menüsorból: http://onmegvalositas.webinariumok.hu
Ha kérdésed van ide ehhez a bejegyzéshez írd meg!

Megosztás Facebookon

“Ingyenes Webinárium az Önmegvalósításról ma este!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Szia Niki, köszi a lehetőséget 🙂 Sajnos a vége előtt ki kellett lépnem (gyerekek mellett nagyon rossz ez az esti időpont, de belátom, nehéz jobbat találni), úgyhogy nagyon várom az archivált verziót.

    Válasz

Szólj hozzá!