Hogyan lehetsz sikeres Nő!

Hogyan lehetsz sikeres Nő!

Hogyan lehetsz Sikeres Nő?

 
Neked mit jelent a siker?

 1. Magas fizetést?
 2. Saját otthonot?
 3. Saját, sikeres vállalkozást? 
 4. Egy boldog és egészséges családot?
 5. Vagy elég, ha boldogan el tudsz aludni este?

Bármit is jelent neked a siker, vannak a sikeres nőknek bizonyos szokásai, amelyek segíthetnek nekünk abban, hogy jobbá váljunk és így a saját sikerük kovácsai lehetünk.
 

noionmegvalositas.hu

 
A sikeres nők négy pontban jellemezhetőek….
 
A sikeres nők keresik a kihívásokat
A sikeres nők nem szeretnek a babérjaikon ücsörögni, hiszen folyamatosan feszegetik a saját határaikat és keresik az újabb és újabb kihívásokat. A hibáktól és a kudarctól való félelem ugyan sokakat meggátol abban, hogy kockázatot vállaljanak olyan dolgokért, amikre vágynak, de nem a szóban forgó hölgyeket! Merjünk hát mi is gyakrabban kilépni a komfortzónánkból, ha pedig hibázunk, abból próbáljunk meg tanulni – ahelyett, hogy magunkat ostoroznánk. próbáljunk meg tanulni – ahelyett, hogy magunkat ostoroznánk.
Nem hasonlítgatják magukat másokhoz
A leginkább tiszteletreméltó tulajdonsága a sikeres nőknek, hogy támogatják nőtársaikat – és nem versenyeznek vagy harcolnak velük. Aki ugyanis így tesz, az csak saját magának árt. Ha folyamatosan másokhoz hasonlítgatjuk magunkat, akkor elveszítjük a fókuszt a lényegről, azaz saját magunkról. Ami pedig marad, az nem más, mint a féltékenység, az irigység és sok-sok negatív gondolat. Ahogy Beyoncé is mondta: “Senkinek nem kell bizonyítanom semmit, csak követnem kell a szívemet és a saját dolgomra koncentrálni.”
Tudják, milyen értékesek
Önbizalom-hiányosan nehéz sikereket elérni. A sikeres nők azonban tisztában vannak vele, hogy mennyit érnek – talán ez a legfontosabb közös jellemzőjük! Tudják, hogy tapasztaltuk, tudásuk és egyedi látásmódjuk megkülönbözteti őket másoktól, így nem hagyják háttérbe szorítani magukat. Ne féljünk hát hangoztatni képességeinket és előnyeinket, mert ha mi nem tesszük, más aligha fogja tudatosítani ezeket másokban.
Képesek megtartani az egyensúlyt
A boldog emberek az igazán sikeres emberek. A boldogságnak pedig fontos feltétele az egészség – ezalatt pedig nemcsak a fizikai, hanem a mentális és az érzelmi egészséget is értjük.
 

A sikeres nők szánnak időt arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozzanak, amelyek boldoggá teszik őket. A magánéletet és a hobbijainkat sosem szabad háttérbe szorítanunk a munkánk miatt, hiszen ezek azok az életterületek, amelyekből töltekezhetünk és amelyekből erőt meríthetünk ahhoz, hogy karrierünkben még jobbak lehessünk. Aki nem képes megtartani ezt az egyensúlyt, azt a stressz könnyen felemésztheti.
 

Tudod, hogyan épül fel az énképed? Közérthető formában, példákkal illusztrálom számodra, miképpen alakult ki az a jelenlegi kép, amelyet alkottunk magunkról. Ha irreális az önértékelésünk, alacsony az önbecsülésünk és énképünk tele van negatív elemekkel, nem hisszük el magunkról, hogy érdemesek, képesek vagyunk egy jobb életre.

Igazi, pozitív változásokra csak pozitív énkép mellett számíthatunk.

 

noionmegvalositas.hu

A negatív énképtől a pozitív énképig és azon is túl: Az élet inkább szenvedés, fájdalmakkal és veszteségekkel teli számodra? Pedig a boldog, sikeres és kiegyensúlyozott lét alapja a pozitív énkép. A negatív énképpel lehetőséget kapunk a változásra, arra, hogy másik utat válasszunk. Az út során magasabb nézőpontból szemlélve az „alvó” emberből „megvilágosodottá” válunk, s mindeközben énképünk is formálódik, alakul, egyre pozitívabb lesz.
A változtatáshoz öt alappillér megerősítésére van szükség:

 • önismeret,
 • önbecsülés,
 • önbizalom,
 • önfejlesztés és
 • önmenedzsment

Sok szeretettel várlak az online programon! Könyvemet ajándékba is kaphatod! 

Önbizalom Nőknek

Pozitív Énkép-

Ideális Testkép

 

2021.MÁJUS 18.

18:00-20:00

ONLINE ZOOM PROGRAM

 

Fókuszban:

ÖNBIZALOM, ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBECSÜLÉS, ÉNKÉP, TESTKÉP

19:00-20:00 Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó lesz az
ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal is készülök, tehát nem csak előadás lesz:)
A program részletes leírását megtalálod a link alatt, és jelentkezni itt tudsz: https://noionmegvalositas.hu/onismeret-onfejlesztes/onbizalom-noknek-pozitiv-enkep-idealis-testkep/?fbclid=IwAR0uFz1cr1P7KqSJGT8W2nrMVWULG7b9KlxT1uFfXreIEEErdGwCpVqyN9I
Várlak sok szeretettel!


Várlak szeretettel, én, aki 13 évesen még dadogtam és hadartam, az utolsó dolog lett volna vágyaimban, hogy tömegeknek előadjak. 18 évesen már csoportoknak tanítottam, 22 évesen tanítottam és több ezer fős konferencián voltam előadó. Azóta nem csak magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban idegen nyelven is tartok előadásokat. De önbizalmam története nem csak előadói mivoltamban érdekes… a női úton is. Benne gátlásosság, testkép problémák, sőt volt túlsúly is.
 
Aztán terápiás céllal dolgoztam azon, hogy a 6. könyvem borítóján már magam szerepeljek saját fényképpel. A 7. könyvnél ez már természetes volt. 
 
A történetemről a programon mesélek, mert igenis lehetséges! Ha nekem sikerült, neked is fog!
Pozsgai Nikoletta


Jelentkezni itt is tudsz a programra: 


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszlevélben érkezik számodra minden fontos további információ: 

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Számlacímed (céges cím vagy magánszemély esetében postacím):*
Telefonszám, csak adminisztratív szervezési kérdésekben:*
Melyik csomagot kéred?:*Mindent bele csomag Félár, mert megvan a Pozitív Énképfejlesztés Nőknek c. könyv
Könyv rendelés esetén szállítási címed:
Hol hallottál a Női Önbizalom – Pozitív Énképfejlesztő estről?:*
Mi a legnagyobb nehézséged? Miben szeretnél fejlődni ezzel a programmal?:*


Ha szeretnéd ezt a könyvet...itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

  E-mail cím:*
  Keresztnév:*
  Vezetéknév:*
  Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
  Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás Személyesen programon
  Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft

  Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
  Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
  Váltsd Valóra az Életed - könyv 3500Ft
  Váltsd Valóra az Életed - Aktivátor 3000Ft
  A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
  Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
   
  Számlacímed:*
  Postacímed vagy szállítási címed:*
  Dedikációt kérsz-e?:
  Megjegyzésed, kérésed:

   

  Megosztás Facebookon

  Szólj hozzá!