Mit tegyél, hogy az életerőd újra áramolhasson, a teremtő erőd újra hathasson!

Mit tegyél, hogy az életerőd újra áramolhasson, a teremtő erőd újra hathasson!

Beavatási út…

Teremtő erő felszabadításának a legintenzívebb önfejlesztéssel elérhető útja az öngyógyítás folyamata. Az anya és apa sebek begyógyításával, a szülőkkel való megbékéléssel, elfogadhatod a családodból fakadó életerőt…elfogadhatod az univerzumból érkező forrás-erőt. Olyan érzés ez mint amikor egy folyóban evezve az áramlással egy irányban haladsz és még hátszeled is van:)

Nem kell küzdened, egyszerűen visz a víz, hajt a szél és közben élvezed a tájat:) Ilyenkor minden vágyad a szívedben születik, az univerzummal összehangolt. Ezért egészen egyszerűen csak megtörténik Veled, amire vágysz.

Szeretem ezt úgy látni és másokkal érzékeltetni ezt egy “fordított jelen-jövő képben”. Fordított, mert jelenleg a közgondolkodás még ennek szöges ellentétében gondolkodik. De valójában ez lenne a normális és egyértelmű…

A szokásos gondolkodásban – és ezzel szinte minden célkitűzés és célmegvalósítás guru így van – a jelenből kell kiindulni és a jövő felé lineárisan előre haladni. Ezzel az a gond, hogy a célod előtted fut mindig és azt érezheted, hogy alig haladsz felé. Sokkal egyszerűbb eleve a jövőbe repíteni magad és úgy gondolkodni, hogy a vágyott jövőd halad feléd:)

A jövő jön el hozzánk

Ez nem jelenti azt, hogy nem teszel semmit a céljaid eléréséért…azt jelenti inkább, hogy teszel értük, de nem azt látod, hogy te tepersz értük gőzerővel és jönnek az akadályok, amelyeken át kell küzdjed magad. Helyette azt látod, hogy a jövőképeddel összehangolt, a szívedből fakadó és már az utazás közben örömérzetet és könnyűséget! élsz meg és a vágyott jövőd egyszerűen megérkezik hozzád. Magadhoz vonzod azzal, hogy felkészülsz rá, hogy beengeded és beleéled magad, ahány ponton csak tudod. Azzal, hogy belehelyezkedsz a vágyott jövődbe magadévá teszed….szó szerint:) Ahogy beengeded a részeit, magad is azzá válsz és végül azért jön el a jövő hozzád a jelenben, mert azonossá váltál a vágyott képpel.

Anya és apa…

Rajtuk keresztül érkeztünk és általuk…megmutatták, hogy vannak léleksebeink…lehetőséget adtak arra, hogy hordozott sebeinket begyógyíthassuk…a legnehezebb és legnagyobb feladatot vállalták magukra…sebeket okoztak nekünk a legteljesebb lélek-testvér szeretetük jeleként. Nagyobb távlatokból nézve, a lélek útjáról letekintve erre az egy aprócska életünkre…a szüleink a legnagyobb szövetségeseink a lélekfejlődésünkben. Pont ott és akkor adják a pofonokat, ahol az a legjobban fáj nekünk…és mi pont ott adjuk nekik a pofonokat, ahol az a legjobban fáj nekik.

Lélekszövetségben állunk…egymást segítjük…azokkal az eszközökkel, amelyeket egymástól kértünk. A mi megrendelésünkre, kérésünkre cselekszenek…és jó, ha feladatuk elvégeztével felszabadítjuk őket…levesszük maszkjainkat és levesszük az övéket is…akkor eljön a pillanat, hogy valóban lássuk egymást újra…a legteljesebb szeretetben!

Teremtő erő blokkok és a szülősebeink

A legerőteljesebb teremtő erő blokkok mindig a szüleinken és az ő örökségükön keresztül fedhetők fel a “legegyszerűbben”. Hiszen nem tudunk máshová születni, csak oda, ahol azonos minták vannak azzal, amit mi magunk a dimenzióutazások-inkarnációk során magunkkal hozunk. Egyszerűen az ő képükbe-az ő családjukba és az ő mintázatukba illünk bele…-egészen pontosan ez alapján választjuk őket.

Kiválasztjuk őket, mert ők a legmegfelelőbb tanítómestereink, ahogyan mi is a számukra. Mintaazonosságunk van. Kár lenne tagadni, ugyanabban a folyóban és legtöbbször ugyanabban a hajóban evezünk velük. Lehet, hogy azt hisszük, hogy á dehogy, mi pont a szüleink ellentettjei vagyunk és direkt másképpen cselekszünk. De mivel egy mintának két pólusa van, ez azt jelenti csupán, hogy ugyanazon dolgozunk, csak az ellentétes pólusból indulunk. Ez voltaképpen jó is, mert így a szüleink és a saját élettapasztalatunk összegződik és egy optimális középútban találkozik. Az ősök tanítását a magunkéval összevegyítve egy nagyságrendileg középre rendeződött élet-tanítást adunk tovább gyermekeinknek örökségünkként.

Legalábbis a természetes  folyamat eredményeképpen ide kellene eljutnunk…egyfajta összerendezettségbe, békében a múltunk minden összetevőjével!

Ehhez:

Gyógyítsd be a sebeidet…hogy az életerő rajtuk átáramolhasson.
Gyógyítsd be a sebeidet…hogy a szeretet fénye rajtuk átragyoghasson.
Gyógyítsd be a sebeidet…hogy a tanításon túl teljességre megnyílt, tiszta szemmel láthasd a világodat, s benne önmagad.
Gyógyítsd be a sebeidet…hogy a lelked virága végre kivirágozhasson, az életed végre gyümölcsöket hozzon.

Gyógyítsd be a sebeidet, hogy a teremtő erőd hathasson…és alkothasson.

Gyógyítsd meg a bizonytalanságot, a bizalmatlanságot, a kisebbrendűség érzést, a szeretetlenséget, az elkülönülést és magára hagyottságot, oldd fel a keserűséget, hogy neked semmi sem sikerül és mindenki ellened van…

Gyógyítsd be a sebeidet, hogy

végre az élet felé fordíthasd arcodat…

végre lásd és éld az élet megannyi csodáját és gyönyörűségét…

végre megérkezz a van-ságban, a bőségbe, a biztonságba, a hordozottság érzésébe, a megtartottságba és a szeretet végtelenségébe…a forrás kiapadhatatlanságába.

Kívánom Neked a gyógyulást és világ teljességét!

Pozsgai Nikoletta

Megosztás Facebookon

“Mit tegyél, hogy az életerőd újra áramolhasson, a teremtő erőd újra hathasson!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Kedves Nikoletta, most is mint mindig,mióta, úgy érzem, védőpajzsot igyekszel fölém tartani, hálaérzet fog el Irántad, hiszen rengeteget segitettél a nekem küldött anyagaiddal, amelyek preciz tükröt tartottak elém, főleg a gyengeségeimet illetően. Most viszont, mióta a szeretetnyelvek külömbözőségeiről is fogalmat alkothattam, no meg az utóbbi időben elküldött , számomra nagyon értékes, főleg az önértékelésről, meg a bennünk rejlő teremtő energiákról, illetve erőről is ismereteket szereztem Általad, lassan rátértem a pozitiv énképem kialakitására és a másokkal szembeni megbocsájtáson keresztül a saját lelki békémet vélem lassan megtalálni. Köszönet Neked fáradságos, de ugyanakkor gyönyörű, sorsforditó és mondhatni, új életszemléleteket teremtő áldásos munkádért. Szeretettel és tisztelettel, Soós Zsigmond Mária, alias Zsigi.

    Válasz

Szólj hozzá!