Górcső alatt a kapcsolataink ismét – bontsd ki végre a kapcsolataid ajándékát!

Górcső alatt a kapcsolataink ismét – bontsd ki végre a kapcsolataid ajándékát!

Még mindig górcső alatt a kapcsolataink
Június 26-ig tart a Vénusz retrográd mozgása, a testi vonzerőnk helyett még mindig a lelkiségünk és kapcsolati megéléseink vannak előtérbe.  A május 16. óta tartó időszakban előkerülhettek a régi, eltemetett kapcsolati problémáink és felmerülhettek a megoldásra-megbocsátásra és elengedésre váró kapcsolati megéléseink. A belső világunkban való béke és rend megtartása-fenntartása komoly feladat lehet a kizökkentő kapcsolati események mellett. A kapcsolataink – azaz az életünk során körénk rendeződő emberek megmutatják a bennünk zajló folyamatokat, tükörként visszatükrözik belső változásainkat.
Az ajándékokat hozó kapcsolatok
A kapcsolatokról én így gondolkodom: Az életünk során mellénk rendeződött emberek mind valamilyen “ajándékcsomaggal” érkeznek, és az ajándékaikat vagy kibontjuk vagy nem. Ha kibontjuk legalább van esélyünk örülni vagy alkalmunk nyílik tanulni valamit önmagunkról.  Azonban félelmeink vagy más bennünk működő előfeltételezés miatt az ajándékok jó része kibontatlan marad.
Kapcsolati ajándék-bontogatás:)
A kapcsolataid belső rendezéséhez ajánlok egy általam használt hasznos és igen tanulságos gyakorlatot:
Minden kapcsolat ajándékot hoz…Te kibontottad már az ajándékaidat?>>>
A hozzád közel-állóknál talán könnyebb dolgod lesz, de kis gondolkodással és “pozitívra állított fókusszal” a negatív kapcsolatoknál is meg fogod találni, hogy mit kaptál attól az embertől. Ha több időt tudsz magadra szánni, akkor kiterjesztheted a gyakorlatot még több névre és kapcsolat-elemzésre:)

A lényeg az, hogy ezúttal tudatosan hajlandó vagy megnézni, hogy milyen emberek rendeződtek köréd az életed során és végre ÁTVENNI AZ AJÁNDÉKAIKAT, akármilyen előjellel is érkeztek. Minden csomag a te nevedre szólt, tehát előnyödre válhat, ha kezdesz vele valamit:)

Mihez kezdj az eredménnyel?
Javaslom, köszönd meg amit kaptál – lehet ez egy hálaima, lehet egy telefonhívás vagy levél. Ami jól esik. A legfontosabb, hogy tudd kitől mit kaptál és hogy mindannyian azért érkeztek, hogy segítsenek neked valamiben. Így szemlélve az egész világ és vele az összes kapcsolódásod sokkal pozitívabbá válik és várhatóan az történik veled is, ami velem… kíváncsian és meleg-szívvel várom az újabb kapcsolati megéléseket, mert tudom, hogy mindannyiszor AJÁNDÉKOT KAPOK ÉS ADOK:)
A kapcsolataid rendezésére alkalmas lehet a kineziológia és a Személyiség Integrációs Tréning (családállítás+pszichodráma+kineziológia) módszere is, mert mindkettő fő célja, hogy te és az életed (s vele minden szereplője) jóban legyetek és az élet ajándékait át tudd venni, be tudd építeni és hasznodra tudd fordítani.
A következő Személyiség Integrációs Tréning június 27-én, szerdán lesz, erre még segítőként LEHET JELENTKEZNI! 

“Párkapcsolati Blokkok” Állítása és Oldása

június 27-én, szerdán, 9:30-16 óráig (Budapesten)

A Párkapcsolati Blokkok Állítás és Oldás tréning azt jelenti, hogy az Állítók számára a családállítás módszerével felállítjuk a párkapcsolati mintáit meghatározó őseit. Így láthatóvá válik, hogy az egyes családtagok milyen párkapcsolati mintákkal rendelkeztek, milyen jellemző problematikát képviseltek a családi krónikában. Feltárul, hogy mi, akik a vérvonalunk legvégén állunk, milyen feladatot vállaltunk a generációs örökségben és milyen ajándékokkal rendelkezünk. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük az adott ügyet. A konstelláció állítás és oldás mögött álló Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>
A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott típusok
 • párkapcsolati játszmák, se-veled-se nélküled témák
 • szerető kapcsolatok
 • a szexualitás nehézségei
 • a párkapcsolatok teljes vagy időleges hiánya
 • a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
 • a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
 • feleség-anyós gondok
 • rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

A nemiségünkkel kapcsolatos belső ügyeinkkel is számot vethetünk, oldást nyerhetnek a nőiségünkkel / férfiasságunkkal összekapcsolódott blokkok:

 • szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
 • bűntudat
 • a szexualitás egyéb nehézségei
 • tipikus női /férfi betegségek

Bővebben a SzInT módszeréről itt olvashatsz:

Az egyik legfontosabb, a személyiségünkre leginkább ható személyek a családtagjaink, ezért a velük való kapcsolataink gyógyítása mindig elsőrendű kell legyen:) A családállítás-családgyógyítás kapcsán nyíltan válaszoltam egy olvasói kérdésre, ezt érdemes lehet elolvasnod:

Jó kapcsolat-elemzést és ajándékozást:)
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!