Föld napján: Nagytakarítás zajlik a földön a testekben-lelkekben!

Föld napján: Nagytakarítás zajlik a földön a testekben-lelkekben!
A mindent körülölelő és megtartó őserőnk: FöldAnya

Április 22-e – a Föld Napja. A Föld kapcsán sok érzésem van, de mind közül a hála a legerőteljesebb. Én szeretem a FöldAnya fogalmat használni. Nagy Anya, akinek el lehet bújni a szoknyája alatt a barlangjaiban, aki bőségesen ellát élelemmel, zamatos gyümölcsökkel, ropogós zöldségekkel, aki szeretettel kíséri önmagunkra találásunkat. Tejjel-mézzel folyó kánaán érzésem van vele kapcsolatban.  Annak ellenére, hogy az ember mit tett és tesz a Föld és a természet ellen, a bőség és a testét odaadó anyai szeretet jelen van. Igaz, néha megrázza magát és ezzel nem kevés emberáldozatot követel. Ezzel együtt soha nem voltam haragban vele, mindig a legbékésebben tekintettem rá, ugyanúgy mint a földön élő minden emberre. Megengedő szeretettel és együvé tartozás érzéssel.

Felgyorsult időben élünk

Akár a 2012-es felemelkedés-tan kapcsán szemlélem az Új Föld minden valóságban való megszületését, akár a maja misztikusok által jósolt új korszak formálásának tekintem a mostani eseményeket, egy biztos az idő felgyorsult. Annyit élünk és tapasztalunk most meg, mint több élet alatt. Az idő pörög és attól függően, hogy a középpontunkban vagyunk-e vagy sem, lelki kibillentséget-talajvesztést vagy éppenséggel szárnyalást, szabad alkotó-teremtő erőt élhetünk meg. Fontos a középpontunkat megtalálnunk…gondolj csak a tornádóra…vagy a hurrikánra… a szemében (a középponton) nyugalom és csend honol, míg körülötte minden átrendeződik, városok tűnnek el, életek alakulnak át az egyik pillanatról a másikra.

Nagytakarítás zajlik a Földön a testekben és a lelkekben

Miközben felgyorsult az idő, óriási lehetőséget kaptunk a régi karmák letételére, az új tudatosságnak megfelelő, szabad választáson és létörömön alapuló Új Föld megteremtésére!  Nagytakarítás zajlik, a régi minták napvilágra kerülnek és káoszt eredményeznek. De mint minden nagytakarításkor, az elején mindig nagyobb a rendetlenség, viszont a végére mégis minden a helyére kerül és rend honol mindenütt.

Az idő “kipörgeti” belőlünk a korlátozó mintákat

Ez a folyamat hozhat bizonytalanságot, bekapcsolhatja félelmeinket, de ez így van jól. Hiszen csak az okoz félelmet, amihez valamilyen módon az életünk során, generációs előtörténetünkben vagy inkarnációs múltunkban valamilyen negatív élmény kapcsolódik. Mindezek a tudattalan szintjéről állandóan hatnak ránk, ezúttal viszont a gyorsuló időben, a változó tudati mintákban, felszínre kerülhetnek és velük a korábbi sebek felszakadhatnak. De mint a nagytakarításnál is először elő kell ásni mindent a rárakódott por alól, itt is azzal, hogy a felszínre jönnek, leporoljuk őket, megéljük őket, lehetőségünk nyílik új szemmel ránézni. Megismerhetjük őket és megtudhatjuk, hogyan és miért jöttek létre a félelmeink, hogyan lettünk azzá, akik ma vagyunk.

Nagytakarítás zajlik a Földön tetben és lélekben!

A Személyiség Integrációs Tréningeken>>> (és más hasonló módszerek esetén is) a legfontosabb feladat az, hogy a tudatalattiban meglévő mintákat a felszínre hozzuk, láthatóvá tegyük, viszont kontrollált módon önfejlesztési, öngyógyítási célzattal. Ilyen módon a mintákat felismerjük és oldjuk, – kitakarítjuk – a magunk tudatalattijában, oldjuk a családi tudattalanban és gyengítjük a kollektív tudattalan mezejében.

A terápiás folyamatok célja – így a SzInT-té is vagy a kineziológiai>>> kezeléseké is – az, hogy a traumák okozta negatív berögzültségekée oldjuk, ezáltal lehetőséget adjunk más, alternatívák meglátására, a döntéshelyzeteinkbe való választására.

Földgyógyítás = Öngyógyítás

Korábban, úgy 2006-ig havonta tartottam földgyógyító meditációkat. Aztán rájöttem, hogy ez mind szép és jó, de a legtöbbet akkor tehetjük a Földért, ha meggyógyítjuk önmagunkat! Csak így gyógyulhat velünk együtt a Földünk is.

Az öngyógyítás tehát szerintem a legfontosabb és talán a legszentebb munka, amelyet Földért végzünk. Önmagunkon és rajtunk keresztül a Föld teljes tudatmezejében érünk el csodás változásokat, és a korábbi szétválasztottság félelem mintákat oldva, a szétesett darabjainkat összefűzhetjük és újra egységbe rendezhetjük.

A szenvedés minták oldásával lehetővé válik valóban minden esetben a szabad választás meghozatala. Tehát végre alkalmunk lesz valóban a “szabad akarat” bolygójává tenni a Földünket!

Mi az, amit mindig megtehetsz?

Ha mással nem is, azzal mindenképpen tehetsz önmagadért és a Földünkért, hogy minden egyes félelem érzet megjelenésével tudatosítod, hogy az megmutat neked valamit, ami hiányként élt benned valamikor. Tudatosítsd, hogy a hiány mindig valamilyen korábbi negatív kimenetelű életesemény kapcsán keletkezett benned. Tehát valami negatívan hatott rád ezért elutasítottad az egész helyzetet, amiben keletkezett. A negatívat nem akartad még egyszer elszenvedni, ezért vele együtt lehasítottál egy darabot magadból és a múlt alá temette. A helyzet elutasításának pedig gyakran estek áldozatul egyébként általad szeretett fogalmak, vágyott megélések is mint például a szerelem vagy a pénz és bőség.

Gyakran derül ki állítások kapcsán, hogy azért nem tudunk megélni számunkra fontos dolgokat, mert azok valami olyannal kötődtek össze korábban, amit elítéltünk, ami miatt szenvedett a családunk. Így lehet az, hogy például a szerelmet bár vágyod megélni a párkapcsolatodon belül mégis a családodban bekövetkezett válások miatt “eleve kódoltan” olyan élethelyzeteket teremtesz, amelyekben a szerelem a kapcsolaton kívül élhető meg, a házasságban nem. Ilyen lehet az is, hogy valaki a valódi hivatást a generációs múltadban a szegénységgel kötötte össze, te pedig választani kényszerülsz a pénz és a valódi hivatásod között.

ÖsszeRENDezünk, EGYSÉGbe rendezünk most mindent!

Minden esetben arról van szó, hogy az egyébként egységben megtapasztalható és/és kapcsolatok helyett vagy/vagy választások között őrlődünk. De a jó hír, hogy maga a tudati változás és a felgyorsult idő is abba az irányba segít bennünket, hogy minden “ami a pincében ott porosodott” az előkerüljön, rendet teremthessünk magunkban és magunk körül. A rendhez pedig mindig hozzátartozik az egység tudatossága, az egységbe rendezés elve.

Azaz amikor úgy élek, hogy tudom, hogy számomra egyszerre megélhető a párkapcsolat, a szerelem és a család áldása, az örömmel végzett munka és a bőség minden szinten és formában.

Ez az Új Föld szabad választása…melyben valóban egy életérzés uralkodik maga a LétÖröm! Az Új Föld pedig nem valami jövőbeni magától létrejövő álom, hanem itt és most általuk és belőlünk formálódó valóság!

Ehhez egy ajándék rövid meditációt is készítettem az óceán egy cseppjéről, mely bejárja felfedező útját és visszatér az egységbe. Az élet csodás cseppjei az óceán emlékezetében” címmel, hallgassátok szeretettel:

[audio:https://noionmegvalositas.hu/wp-content/uploads/2011/04/csepp.mp3]

Ha valamiért nem  játssza le, másold be a böngésződbe ezt:

—>https://noionmegvalositas.hu/wp-content/uploads/2011/04/csepp.mp3

A HOGYANOKHOZ…
Hogyan tudsz visszarendeződni valódi önMAGodhoz? A Föld ciklusainak és saját ciklusaidnak összehangolása, az életet magasabb minőségébe átemelni segíthet a Megszentlet Élet című online tanfolyam.
Minőségi életet élni, minőségi időt…minőségi kapcsolatokat, összerendezetten, szakrális ÉletRendben. Nekem elsősorban ezeket jelenti a FöldAnyával való együttélés.

A Szakrális Rendhez való visszatérés az élhető és éltető élet alapja. A természetes ciklusokkal való együtt mozdulás könnyű teremtési folyamatokat hoz. Összehangoltan, együtt rezdülve a Nagy Egésszel, áramlásban, flowban és szinkronban élheted az életed. Ez felszabadít, egyértelműsít, iránytűt ad. Hangolódj vissza az élet valódi ritmusára. A mesterséges, mások által megszabott, előírt, rád kényszerített…és mára megszokott helyett.

Fény ünnepÉletTanítások és Szinkron gyakorlatok melyek ÖSSZEKAPCSOLNAK legteljesebb ÖnMAGoddal és a benned élő ISTENivel.
 *13 lecke* 13 gyakorlat*13 meditáció *


SAJÁT TEMPÓDBAN TUDOD FELDOLGOZNI A KAPOTT ANYAGOKAT!


Jelentkezéshez kattints a Megszentelt Élet című online tanfolyam

***

Örömteli napokat kívánok a Földünknek és rajta önmagunknak!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

személyiség integrációs tréner

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

“Föld napján: Nagytakarítás zajlik a földön a testekben-lelkekben!” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Kedves Nikol!
  Nem tudom elégszer leírni, hogy mennyire örülök, hogy rád találtam. Köszönöm ezt a csodálatosan szép üzenetet is! A múltam temetése folyamatban van, ezzel párhuzamosan lassan, de biztosan gyógyulok! Szép ünnepet!

  Válasz
 2. Kedves Nikol!
  Nem is tudom, hány éve építkezem a küldött anyagaidból.Általad újra tudtm építeni , romokban heverő éltemet.Nagyon köszönöm az értékes hanganyagokat is.
  Üdvözlettel :Ida

  Válasz
 3. Kedves Nikoletta!
  Köszönöm, hogy olvashattam ezt az írást! Jó lenne, ha mindenkihez el tudna jutni.
  Engem megnyugtat, és segít tájékozódni, tisztán látni.

  Válasz
 4. Hálásan köszönöm Nikol!
  Valóban a legjavát Élem hozott mintáimnak…
  Párkapcsolat és még más is, ami sors fordító!
  Igen erős hitem van és áldás a megerősítés!
  Hálás szívvel köszönöm! ????☀????????????

  Válasz
 5. Drága Nikoletta koszonom szépen.Szeretetben teljes napokat kivanok .
  Tiszta oszinte szivvel kuldpk szeretetet mibden embernek a Foldon!!!
  KOSZONOM!!!

  Válasz

Szólj hozzá!