Február 4-i Jól-Lét teremtés programról:)

Február 4-i Jól-Lét teremtés programról:)

Február 4-én a tíz milliószoros nap estéjét a Szűkség tudatból a BŐSÉG tudatba való váltásnak szenteltük a Jól-Lét Teremtés névre keresztelt programon.

Az est első részében előadást tartottam a Jól-Lét lehetséges akadályairól, megteremtésének célkitűzés-célmegvalósításhoz köthető részeiről. Már a felkészülésnél lelkesedést éreztem és olyan példákkal, háttéranyagokkal és kiegészítő kisfilmekkel készültem, amelyek összefoglalást tudnak adni a témáról, de emellett lendületet és erőt is a megvalósításra. Így utólag, különösen a visszajelzések alapján méltán nevezhetném az estét motivációs estnek is:)

Előadás közben agyféltekéket integrálunk:)

A teljes elmével való célkitűzés-célmegvalósításhoz agyintegrációs gyakorlatokat tanítottam és hangsúlyt fektettem a résztvevők közötti kontaktus kiépülésére, elmélyülésére is. A közösség erejében rejlő lehetőségeket mindig szeretem kihasználni, felépíteni és a záró gyakorlattal egy valóban együttműködő, egymásra-hangolt, odafigyelő és szeretetteljes légkörű “nagy család” lettünk:)

A program második részében SzInT (családállítás, pszichodráma, önismereti és személyiségfejlesztő elemek) tréning elemeket terveztem a pénz, szegénység és gazdagság témái köré:

Milyen egy marék pénzt tartani a kezedben?

A pénzzel számos gyakorlatot végeztünk, hogy a hozzá kapcsolódó blokkok, gondolkodási minták kiderüljenek. Aki odafigyelt magára és a reakcióira számos hitrendszeri mintájára ébredhetett rá. Volt, akinek pénz kiengedése-eldobása okozott gondot, volt, aki felvenni-összegyűjteni nem tudta. Voltak, akik másokat figyeltek…voltak, akik befelé, voltak, akik teljes jelenléttel végig a gyakorlatban voltak. Érdekes és tanulságos volt nézni az arcokat, reakciókat, felhördüléseket, megnyugvásokat, felismeréseket:)

A Nagy Pénzgyűjtés Akciója közben

Az egyik elem kifejezetten a Földünkön jelenleg uralkodó tudatalattiban rejtőző pénzhez-gazdagsághoz kötődő mintát segített a jelenlévők által megnyilvánulni. Az eredmény döbbenetes és mégis egyszerű volt. A jelenlévők szinte kivétel nélkül a gazdagság oldalra rendeződtek, amikor a Föld lakosságának kollektív tudattalanját vizsgáltuk a pénzhez fűződő viszonyában. Ezek szerint a kollektív mintában gazdagság tudatunk van, csak elhittük, hogy ennek ellenkezőjét. A szűk-ség, a pénztelenség, a hiány tudatosság hatja át tudatos tudatunkat és érzelem alapú reakcióinkat. Ez viszont az állítás alapján merő illúzió.

A program után így éreztem és ezt írtam a résztvevőknek:

Itt vagyok - szívvel-lélekkel:)

“Tegnap este a boldogságos érzéseim vannak és azóta is csak úgy ragyogok:) Nagy öröm volt számomra látni benneteket, átadni mindazt, amit gondosan előkészítettem a számotokra. Jó volt ismerős arcokat felfedezni, akikkel már egy-egy programon találkoztunk és örültem azoknak is akik talán már régóta olvassák írásaim, de csak most volt alkalmunk találkozni!

4 órát végigcsináltatok, tisztességgel, odafigyeléssel, bizalommal és szeretettel…irányomban és egymás iránt is. Ezt fantasztikus volt látni, érezni és benne lenni! Köszönöm!

Köszönet a virághagymákért-magokért, már elterveztem, hogy külön helyen ültetem el őket a kertünkben:) Ide csak a hála-és szeretet virágokat szeretném ültetni… Jó lesz gyönyörködni abban, ahogy kinyílnak és virágzanak majd!

Köszönöm a kérdéseket, a “döbbent tekinteteket” egy-egy “pénzes játékunk” jelenetében, a tekintetekben a felismeréseket, hogy “igen, lehet másképp is…és ez számomra is lehetséges”. Talán a legnagyobb érzés azt látni, hogy a gyakorlatokkal-szavaimmal-jelenlétemmel valamit elindítottam bennetek. Ha egy mondattal előbbre vagy már megérte neked és nekem is ott lennünk!

…és köszönöm az öleléseket és köszönő szavakat a program végén!”

Emlékek és visszajelzések a programról:

“Szerintem is fantasztikus este volt! Nagyon sokat kaptam, kaptunk tőled! Este feltöltődve, szárnyakat kapva indultam haza. Személyesen én nem öleltelek meg, de ezúton küldöm feléd ölelésemet. Azt hiszem, nem voltam elég bátor ahhoz, hogy ott megöleljelek, de szívem szerint ezt tettem volna én is! Olyan utat “nyitogatsz” meg számunkra, amiket ha teljesen meg tudunk nyitni magunk számára, teljesen új lehetőségek birtokában leszünk. Örülök, hogy ott lehettem! M.Ibolya”

“…tetszett az, hogy személyes példákat is elmondtál az előadás alatt. Jó volt a felépítés, ahogyan egyik téma követte a másikat. Én nem nagyon jegyzeteltem, mégis mindenre emlékszem… Az este második felében feleszméltem, azáltal, hogy végül az adósság csapatba átmentem és hogy a szüleimre az volt jellemző… ugyanakkor, megmutattad hogy ennek NEM kell így lennie az Én életemben!! Csak rajtam múlik hogy melyik oldalra megyek :))) A sok ember és a közös gyakorlatok pedig különösen jó élményt nyújtottak!!!!!! ” B. Anita

“Alapvetően én nem szeretek számomra idegen emberekkel testi kontaktusba kerülni ilyen helyzetbe. Ezért ülök külön vagy hátra. Nem szeretem mások kezét szorongatni, ölelkezni, az arcába bámulni percekig. De!

A szembenézős gyakorlat után (mert az nehéz volt) lassan feloldódtam és a végén magam is ölelgettem, hogy minél nagyobb csatornahálózatot, csatornarendszert építsek ki….Nagyon jó volt hallani tőled azt hogy jó úton járok. Minden eddigi tudásomban, gondolatomban, tervemben megerősítettél. Kell nekem egy-egy  új lökés és ez tegnap az volt.

Nagyon köszönöm a lehetőséget. Gratulálok neked, mert látszik, hogy az csinálod amit szeretsz és amihez értesz. Látom, hogy szabad vagy és ettől ragyogsz. Jó látni olyan nőket, akiknek sikerült önmegvalósítani.”Kriszta

“A közösség szelleme, olyan volt mintha 1000 éve ismernénk egymást, pedig  csak  pár embert ismertem. Az előadás figyelem felkeltő, követhető volt. Egy percig nem unatkoztam! A játékos pénz gyakorlatok elgondolkodtattak. Vajon mi lehet a probléma a családomban a “pénz” körül? Az a 4 óra az enyém volt, teljesen a jelenben tudtam lenni. Örülök Neked!” M. Mária

“Halogató énemnek különösen jót tett a következő gondolat: “Ne várj semmire.A megfelelő idő soha nem fog eljönni. Kezdj hozzá itt és most!”  Rájöttem, hogy tulajdonképpen én a sikertől félek, mert jelenleg kívül esik a komfortzónámon az az életérzés és hangulat,amit hozhatna. Nagyon tetszett még az a gondolat a személyes jövőkép kapcsán,hogy milyen emberré kell váljak ahhoz, hogy a tetteim által elérhessem mindazt,amit birtokolni szeretnék, amilyen módon élni szeretnék.

Tetszett,mert tényleg sok mindenre rájöhetett az, aki befelé figyelt. Azon viszont kifejezetten meglepődtem,hogy a pénzkupacból semmi nem maradt néhányunknak,mire mi odaértünk.Ennek mélyebb értelmezésére inkább nem is vállalkoznék.
Érdekes megfigyelés volt számomra, hogy a pénz átadásánál-átvételénél semmilyen érzést nem engedtem felszínre. Amikor áldással tettük mindezt, akkor viszont örömet és hálát éreztem.
A beáramló pénz-,és jólét csatornák vizualizálása után szívem szerint több embert is megöleltem volna, de nem volt bátorságom hozzá, viszont odajött hozzám egy hölgy és azt mondta:”nem tudom miért, de úgy érzem téged kell, hogy megöleljelek.”- és meg is tettük szeretettel.:-)

Nagyon sok könyvet olvastam már a témában,és sok információ már a birtokomban volt,te nagyon klasszul összerendezted és prezentáltad mindazt, ami fontos lehet ahhoz, hogy a jólétet valóban meg tudjuk élni.

A szüleim gyerekkorukban mindketten nagyon nagy szegénységben és nélkülözésben éltek, és bár igyekeztek számunkra már egy sokkal jobb életszínvonalat biztosítani, és nem mondhatom, hogy nélkülöztünk volna,mégis arra emlékszem, hogy gyerekként azt hajtogattam: gazdag akarok lenni, és hiánytudatosságban éltem.A szüleim csak azt adták tovább, amit kaptak.A kapott gondolkodási sémákból és társadalmi rétegből számomra nagyon nehéz a kitörés,de tudom, hogy nem lehetetlen! 🙂 Örülök, hogy részt vettem a febr. 4-i programon. ” D.Csilla

“Az előadás lebilincselő és nagyon figyelemreméltó volt, több helyen voltam már máshol is (másnál) ilyen jellegű programokon, de figyelmem (habár nagyon fáradt voltam már kezdésre ) egy pillanatra sem lankadt el, olyan érdekesen volt felépítve a program.

Különösen tetszett, hogy több témában becsatoltál kisebb megtapasztalásokat pl: kinez, thai-csi, családállítás stb. így erősítettél abban a hitemben, hogy nem időpazarlás, belekóstolni , megtapasztalni más jellegű dolgokat is, de úgy látom, érzem,hogy minden út egy helyre vezet:) és ez teszi olyan izgalmassá a dolgot !! Én nagyon szeretem ezeket a szituációs gyakorlatokat és ha ezt többen, illetve mindannyian játsszuk, az hatalmas élményt tud nyújtani. Megállapíthattam,hogy a pénzről alkotott véleményem megállta a helyét, de az állításnál még meg tudtál lepni az eredménnyel….

Fergeteges hangulatú, jól érthető és csodálatosan felépített előadásnak lehettem részese, sokszor volt az az érzésem,hogy ezeket már hallottam és olvastam is valahol az évek során, de így összefoglalva és ilyen szívhezszólóan még nem foglalta össze számomra senki.
Nagyon tetszett, hogy a kivetítőn is nyomon tudtam követni a hallottakat, a jegyzetek alapján bármikor feleleveníthetem az előadáson hallottakat, de igyekszem már is alkalmazni, mert ilyen segítséget kár lenne elpocsékolni .
A pénzzel kapcsolatos játékok során nagyon szívhezszóló megtapasztalásaim voltak amiket az “ismeretlen” társaimtól kaptam, olyan csodaszép áldást kaptam a markomba érkező pénzhalommal együtt, hogy még a könnyem is peregni kezdett.
Fantasztikus élményt nyújtott nekem ez az este és köszönöm,hogy részese lehettem !!!

Szívem minden melegével köszönöm Neked ezt a varázslatos estét !

Szeretettel : Andrea”

” Összességében az egész előadás tetszett. Nagyon sok olyan információt kaptam, ami kiegészítette az addigi ismereteim, illetve rávilágított arra, hogy mi az, amit másképp kell csinálnom. Pl. a probléma megoldása, hogyan generálhat további problémákat. Jellemző volt eddig rám, hogy ha adódott egy élethelyzet, amit meg kellett oldanom, akkor azt görcsösen akartam (nagyon meg akartam oldani), és a problémára koncentráltam, nem pedig átalakítottam pozitív céllá. Ez számomra nagyon hasznos információ volt. Jó volt, hogy volt személyes kontaktus. Élvezetes volt az előadás, számos AHA-élményem volt. A jegyzetem megvan, és nap, mint nap olvasgatom. Rávilágítottál olyan részletekre, amelyek eddig nem voltak számomra világosak és így már tudom, hogy hol kell javítanom. Köszönöm. ” Hajnalka

“Nagyon tetszett a dinamizmusod, lendületed, amivel, végigmentél előttünk az úton, vezetgetve minket! Fáradhatatlannak tűntél, mint aki, felülről kapja az erejét! Szépek voltak a háttéranyagaid, a szerkesztések, a Kisvakond is! Értékes volt az előadásod is, aminek segítségével most már, folyamatában láthatom az utam kereteit! A csoportfoglalkozásban, igazi élet volt, és mindannyiunk megértette szerintem, a lényegeket! Azt nem tudom, miért nem tartasz Te ilyen tréningeket, felsővezetőknek, vállalati menedzsereknek? Ötvenszer ennyi pénzért, akár! Szerintem, világszínvonalú vagy!!!!”

“Ami nekem külön tetszett:
1. szervezett volt és gördülékeny a szervezés és időben kezdtünk!
2. nagyon tetszett, hogy az előadásmódod természetes, nyugodt volt és összerendezett
3. az információ, amit hallottam több ponton megerősített, lendületet adott az életemben a továbblépésre, köszönöm!

A pénzgyakorlat is tetszett, élmény volt a pénzhez való kapcsolatom felfedezése.” Karl A.

“…Engem nagyon meghatott az előadásod, nem is annyira a tartalma miatt, hanem, mikor mutattad a vágyképeidet, hogy megvalósultak, annyira örültem neki:-) Nagyon szeretem benned, hogy Te meg is valósítottad a vágyaidat, szép család, szerelem és emellett vagy “guru”:-), ez szerintem önmagáért beszél. (…) Mert láttam, hogy egy “lány  a szomszédból” megvalósította a vágyait és meg is fogja a jövőben is, és ez erőt adott nekem is. Nagyon csinos voltál, azt még el kell mondanom:-)” V.Zs.

“Ami nagyon tetszett: -mi vesz körül, hogy szeretnél élni, bal és jobb agyfélteke.Rajtunk múlik, hogy tovább lépjünk a nehézségekből kivezető útból a boldogság-bőség útján előre tudjunk haladni. Pillangó-hagyma-banánhéj-gyertyaláng-kis vakond stb.

Különböző érzéseket éreztem, felszabadultságot- szeretetet a pénz tovább adásánál.Mindenki ragyogott.Érdekes volt mikor elmondtad a pénz blokkolásánál az áramlást.Szeretnék egyszer erről kérdezni tőled, többet tudni.A végén furcsa érzésem volt, amikor belemarkoltak és nem törődve a többi résztvevővel.Hasonlítottak a politikusokhoz, közel a tűzhöz-kapzsiság.Volt egy férfi a végén, de boldogan mutatta jutott egy 5 forintos nekem is.

Személyesen találkozni veled, csodálatos érzés.Csinos-fiatal vagy kedvességeddel együtt, sugárzik belőled a szeretet.Nagyon sok mindenre fényt derítettél, hogy jobban megismerjünk helyzeteket.Szemléletes-tanulságosnak tartottam a estét, többet kaptam tőled, mint amennyit gondoltam. Én azt hiszem nagyon sok erőt adtál mindenkinek, a szeretet-melegség jelen volt, jó hangulattal ment haza mindenki.Köszönjük neked a szép estét, sokan nem tudjuk elfelejteni soha ezt az érzést, amit nyújtottál nekünk.

Nagyon értékes ember vagy, sok sikert, szerencsét, bőséget és egészséget kívánok neked és családodnak szeretettel fűszerezve. ” Balázs I.

“A gyakorlatok, igencsak jók voltak, életteli, és a gyakorlatban élhetővé, érthetővé tett rengeteg összefüggést!
A spirál, összebújt, összeért, mindenki együtt volt, együtt lélegzett, volt abban hála, és szeretet, és együttérzés is, de hatalmas erő is!!!
És ebben rejlett az én legnagyobb tanulságom is:
Szolidaritást éreztem, és akartam vállalni a Liával, és Te, amikor szólni akartam Néked, hogy bajban van, belódítottál a helyemre, a csoportba, a többiek közé, hogy most, a saját gondommal törődjek! Elárulom Néked, hogy erre, saját magamtól még,
soha nem voltam képes, megtenni!!!!
És meg is jegyeztem, remélem, hogy az egész életre, hogy el kell szakadnom a ” világmegváltó ” szerepemtől, és igenis, képesnek kell lenni, hogy saját magammal is törődjem, sőt, elsősorban most, azzal! És nincs apelláta, mert magamat is, be kell lódítanom a magam kerékvágásába, ha körülöttem, szirénkönnyek hullanak, hogy engem visszarántsanak, akkor is! Teljesen megértettem!
A másik, hogy mindig meg voltam akadva, hogy nem tudtam átlépni a nincs-ből, a van-ba. És akkor jött a lényeg: átvittek rajta!!!

Tehát, nem magamnak kell csapkodjam a legyeimet, és harcolni a szélmalom ellen, hanem jön a külső, — felső!!! — segítség, és egész egyszerűen, átemelnek engem! Hát, nem csudajó nekem????!!!!  Hálás szívvel köszönök mindent!
Kívánok néked, sok-sok erőt, mert a tudásod, és felkészültséged, mérhetetlen!” Anikó

“Szeretném megköszönni a ma esti előadás „kisugárzását”, illetve az általad átadott tudást. A tartalom (belső)  és forma (külső megjelenés) összhangja mellett pedig emelem a kalapom.:-) Szuper volt a képanyag, a videóanyag  tökéletesen illett a felvetett “problémára”, így még inkább életszerűvé, emészthetővé tette az elmondottakat. Tetszett még a slide- ok egzakt, pontos és világos fogalmazása és az előadó (azaz Te:-)) és előadás összhangja.

Sajnos, illetve hál Istennek  teljes visszaigazolást kaptam, hogy miért is vagyok olyan viszonyba a pénzzel, amilyenben EDDIG voltam. Megerősítést kaptam, hogy

-nem csak én vagyok hasonló problémával

– NINCS LEHETETLEN!!!További nagyon sok sikert kívánva, Üdvözlettel:dr. B. R.”

“Örülök, hogy láttalak végre, s bár nem vártam rosszat, vagyis h eleve jót vártam, de ahogy megláttalak még kint, éreztem, hogy hoppá, sokkal jobb, mint gondoltam.. s az öröm határtalan, hogy van még ilyen, s nem csak a mesében! 🙂
S hogy általad, Benned kb magamat láttam a jobbik formámban, mikor szárnyalok, átölelem a világot…és nincs számomra lehetetlen… csak mostanában egyre kevesebbszer találom ezt az igazi önmagam.. De most láttam, h csak ennyi, engedni kell, hagyni… s adni… áradni… természetesen, ahogy jön.. s nem elveszteni a hitet…
Hogy tudom tényleg jó helyen járok, (célcucc) s tudom ha kell van, lesz másban is segítség. Tervezem is… 🙂

Különösen Tőled jó az egész. Mert egyszerű, természetes, nyitott vagy, őszinte…. s így hiteles.
A légykaszabolós videó mellbe vágó volt… de azért utána elgondolkodtam… hogy akkor ki kell szedjem magam a valóságból, hogy elviseljem?

A második részben is voltak nagyon jó részek, nem a jövés-menés, hanem mikor elképzeltünk, átéltünk dolgokat… meg a vége felé amikor csukott szemmel kerestünk kezeket s úgy képzeltünk el dolgokat…  ez nagyon jó volt, mert egy nagyon kedves segítő kezet “kaptam” másodiknak.. s éreztem h tényleg erő van benne s tényleg segíteni akar, adni… ő meg utána azt jegyezte meg, hogy bennem mennyi szeretet van! :)” D.Rita

“Az előadás nagyon tetszett. Sokat jegyzeteltem, bár nem sikerült mindent felirnom. Úgy érzem néhány értékes gondolat lejegyzése elmaradt. Az információk hasznosak és megszívlelendőek voltak, a képek szépek és találóak, néhányat még most is vissza tudok idézni magamban. A videók is illettek az előadás témájához. A kisvakond gyermekkorom nagy kedvence.Ekkor egészen biztos, hogy nem gondoltam arra, hogy a rágógumis történetnek átvitt értelme is van, nem csak az, hogy szegény jószág elügyetlenkedik egy rágógumival.(…)Az utóbbi időben nagyon bezárkózva, visszavonulva éltem, jó volt most kimozdulni, jó volt a napi megszokottól eltérő más közegben lenni. Munkádhoz további sok sikert, magánéletedhez boldogságot kivánok!” N.Ildikó

“Szeretettel köszönöm, hogy ma, véghezvitted ezt az előadást!!! Nagyon sokat kaptam általa! Áldjon meg érte az JóIsten, erőben is, egészségben is, és stílszerűen: bőségben is!!!!! Köszönöm, mindannyiunk nevében, hogy fizettél, áldoztál is ezért! A célok összeállítása is, teljes volt, és igen figyelemreméltó! Jegyzeteltem, és áttanulmányozom, utólag még, nagyon sokszor!  Az egymásra nézésnél, megfájdult nagyon a fejem. Nem sokáig láttam a társamat, hamar elmosódott minden.

És most, a saját felismeréseimet írnám le…
Az első, amikor közrefogtak engem, és megállapítottad, hogy sem a hiánytól, sem a megléttől, hanem magától a pénztől fulladok. Vagyis,az rak rám, elviselhetetlen terheket, önmagában. A puszta ténye, a milyensége, hogy Ő, pénz! És azóta, gondolkoztam, hogy miért? Mert rabságban tart! Jelen is van, és még sincs, de én, mindent ahhoz viszonyítok, és mindent abból indítok ki, és ugyanoda térek vissza. Elérhetetlen, de nem ereszt, mégsem! És hozzá kapcsolódik, az elvárások sora! A teljesíthetetlen ígéretek,
a megvásárolt, de el, mégsem nyert szeretetek. A pénz ül a nyakamon, ahelyett, hogy én ülnék Őrajta! Így, megszemélyesítve!

Amikor az ötöst tépted széjjel, az volt bennem, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy odaszaladjak, mert úgy éreztem, nem kaphatok én ekkora ajándékot! Nem éreztem jogosnak, hogy megmozduljak érte!  A kispénzeknél, csak azt mertem felvenni, amit, én hoztam oda. Csak annyit, semmi többet! Megint csak, a hogy jövök én ahhoz, hogy a máséhoz, hozzányúljak!
Aztán, az érkezésénél, súlya volt, komoly súlya annak, hogy az, nem az enyém, hogy arra csak vigyázok, és el kell számolnom vele, és inkább féltem, hogy meglesz-e mind, pedig, nem is volt kinek elszámolni, és nem is lett volna lehetséges! Amikor visszaindítottam, akkor azt mondtam, hogy: ” Elhoztam Néked, a lehetőséget! “.

Aztán, a gazdag köröknél, amikor letetted az adós papírt, teljes mértékben egyetértettem vele! Szegény Szüleim se jutottak beljebb!
Ehhez még, talán mintaként, idekapcsolódik két, régi élet képe, amit éppígy, nincstelenül, számkivetetten, szegénységben éltem.

Mikor átvittek a férfiak, az volt a jó, hogy megoldás, amit nem nekem kell kikínlódni, hanem adatik, és nincs benne, semmilyen felelősségem sem, vagyis, hogy: el sem ronthatom!

Azután, amikor kérdezted a gazdagsághoz fűzhető szavakat, akkor meg is állítottad a sort, hogy a gátlástalanság tartozik oda, az én
hitrendszerem szerint, — ahogyan fogalmaztad ezt a szót, — akkor, saját magamat állítom le, hiszen, nem tehetek olyat, ami meghasonlást csinál! Ha azt elítélem, és közben, saját magamat mégsem, akkor meg, az igazságosság borul, és az megint nem lehet!

Nagyon igaz volt a falkaszellem kísérleted is! Csak csupán azért, mert a vezetőnk vagy, feltétel nélkül, engedelmeskedtünk a kérésednek!

Amikor felszedtük a maradékot, akkor is csak annyit vettem el, amennyit, én vittem oda, tehát, ami, az enyém volt.

És amikor az egyik résztvevő kiült oda, pengére összeszorított szájjal, és forrt benne a méreg, akkor, nem bírtam elszakadni a ténytől, hogy ott egy kirekesztődött ember, és mellette a helyem! És kellett nagyon az a belódításod, hogy márpedig most, GONDOLJAK
MAGAMRA, és CSAK ARRA!!!! Soha nem bírtam megtenni!!!!

Még egyszer is köszönöm, hogy fáradoztál értünk, hogy összeállítást készítettél, háttereket választottál, és végül megajándékoztál ezzel, minket!!!!

Szeretettel: Anikó”

“Én most nagyon idegesen és fáradtan mentem, de még ebből az állapotomból is kitudtál mozdítani pozitív irányba.

Nem feszélyezett semmi, már megszoktam, hogy nyitott legyek, ha hozzád megyek 🙂  Szeretek a programjaidra járni, mert mindig feltöltődök pozitív energiával, kapok ötleteket . Nagyon jó volt ahogy érzékeltetted velünk, milyen hatása lehet ránk a pénz áramlásának. A kis vakond is nagyon tanulságos volt :-))” F. Andrea

Sokatok jelezte és kérte az egyik előadásban használt rövidfilmet, ezt ide is berakom, hogy meg lehessen ismét nézni:

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!