Február 2: A Papnő – előadás és meditáció

Február 2: A Papnő – előadás és meditáció
papnői én, szakrális nő, női archetípus
Láss tisztán az életedben, a kapcsolataidban!

A Papnő

2021.02.02. 20:00-21:30

ONLINE Előadás és meditáció

UTÓLAG IS KÉRHETŐ A HÉTEN: 2021. FEBRUÁR 7-IG MEGRENDELVE, UTALVA


Ki is a papnő? Mit jelentett a papnő fogalma régen és  mit jelent ma? Milyen szerepei voltak a régi korok papnőinek? Milyen a papnőség jelene? Magyar és nemzetközi áttekintésben. Miért fontos a papnő archetípust felébresztened magadban?
Ehhez hasonló izgalmas kérdéseket válaszol meg a jeles évköri napra, Tűzszentelő Boldogasszony napjára szervezett online előadás. A meditációban a papnői minőséggel kapcsolódunk.
Miért fontos a papnő archetípus, illetve a vele való kapcsolódás minden nő számára?
Az Önmegvalósítás minden szintjén – testi, lelki, szellemi aspektusaiban – egyaránt dolgunk fejlődni és megélni legteljesebb önvalónkat! Nőiségedben való kiteljesedésedben fontos mind a 13 női archetípussal dolgoznod, de ezek közül az életcélod és küldetésed, ezáltal a fejlődést irányát és a belső iránytűt saját papnői részed adhatja meg neked.
Ha a szakrális nőiséged szeretnéd mélyebben megismerni és ÉLNI,  saját PapNői Éneden keresztül kapcsolódva adhatsz magadnak belső erőt és támaszt. Vele kapcsolódhatsz ezen az estén.
Az online esemény részvételi díja: 5000Ft

goddess conference
Istennő Konferencia, Anglia, melynek immár évek óta meghívott előadója vagyok.

Tartja:
Pozsgai Nikoletta NagyBoldogAsszony papnője, a Grál Misztérium őrzője, az AranyAsszony Iskola vezetője.

Rólam és a küldetésemről olvass tovább, az űrlap alatt hosszabban írtam róla!
JELENTKEZÉS:


Jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, s válaszlevélben érkeznek a fizetési és egyéb tudnivalók.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám (csak adminisztratív, programszervezési kérdésekhez):*
Számlacím ( magánszemély esetén lakcím, cég esetén céges teljes cím) számla kiállításához:*
Mit gondolsz a papnői minőségről? Miért lehet fontos számodra ez a program?:*
Hol/kinél hallottál, esetleg tanultál a papnőről, papnői minőségről?:*
Saját utam szemelvényekben
Amikor én először hallottam a papnő szót, már ismertem előző életeket, sejtettem, hogy volt közöm ilyesmihez. A kezdeti félelem azonban erősebb volt mintsem lépjek bármit is saját papnői lényem felfedezése felé. Alapvetően tanár, coach, életmód tanácsadó-és tereapeuta természetgyógyászként tevékenykedtem az általam alapított Fény-Forrás Élet-és Mozgásközpontban 2003-tól. Évek múltak el, amikor egy önképző-csoportomba járó tanítvány az Istennő Papnőjeként mutatkozott be. Kíváncsiság, izgalom és egyszerre a berzenkedő érzések… majd egy elvonuláson ismét előkerült e fogalom Szentesi Szilvi bemutatkozásában, személyes élménymegosztásában,  illetve az ott társelőadó Idris Charles Inanna, a Mennyek és a Föld királynője, Istennője – papjával történt mély beszélgetések során. A vörös lenvászon ruhában megjelenő férfi, Idris,  olyan előadást tartott Inanna alvilágba tett utazásáról, mely nagy hatást gyakorolt rám. Átható beszélgetésekkel megkezdődött az emlékezésem útja. Nem sokkal később 2009-ben a Veres Kriszta vezette, akkor még működő 3 éves budapesti Danu Papnője iskolában jártam az évkört, s megismertem az Istennő mítoszait, a matriarchátus-patriarchátus küzdelmét. Mély belső utazás volt az emlékezésbe, melyek mellé a papnő életek traumáinak gyógyítására a TEK kineziológia is szükséges volt. Közben mindvégig éreztem, hogy a papnőség és az Istennő kultusza közös úton járt oly sokáig, de valójában CSAK RÉSZIGAZSÁGot tükröz, hiszen az Isteni sem nem női, sem nem férfi, vagy éppenséggel mindkettőt tartalmazó EGY.
Szintén 2009-ben a magyarországi papnőképzés mellett más utakon is indulva nemzetközi szinten ismert és elismert tanítók segítették tovább utamat, Elayne Kalila Doughty és Hailey Mitchell (2 éves Soulful Women Certificate Programme, Art and Alchemy of the Feminine – A Nőiség művészete és alkímiája, California, USA),  Ariel Spilsbury, (13 Moon Mystery School – 13 Holdfázis Misztérium Iskola, Hawaii)valamint Sharon Rose és Kamala Everett (Golden Age Man and Woman – Aranykori nő és férfi, és a Golden Age Teacher Training Course – Aranykor tanítóképző kurzus, Maui, USA). Majd a Priestess Presence (Papnői jelenlét) nemzetközi csoport tagja lettem, ahol lehetőségünk van papnőtársainkkal eszmecserét folytatni, ami a közösségek és egyáltalána képzések vezetése kapcsán nagyon sokat segít folyamatosan. Sokat köszönhetek Flo Aiveia Magdaléna-nak (az Emlékszem az Egységre Mária Magdolnáról szóló könyv írója) által tartott Heart Thread, Soul Recognition és Leadership képzéseinek,ahol a lélekkel való kapcsolódás és lélekgyógyászatot tanulhattam tovább. Hálás vagyok a Glastonbury Goddess Temple-t alapító Kathy Jones-nak, az Istennő Konferenciát szervező Katinka Soetens és Marion Bringatia tanításainak, kapcsoltának. Brooke Medicine Eagle barátságának, Anique Radiant Heart nemzetközi Istennő minőséget képviselő és összefogó papnőjének kapcsolódásainkért, együtt teremtéseiért. DeAnna Lam-nak a nemzetközi Vörös Sátor mozgalom megalapítójának tanításaiért.  Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó munkássága, könyvei és hanganyagai sokat segítettek, inspiráltak az Istennővel való kapcsolódásom csillagtörténeti szintjein és a kollektív tér megértésében.
A papnőség megértésében és belső papnői énrészem ébredésében sokat segítettek a szakrális családi útjaink, Bali és az Indonéz világ megismerése, a Buddhista szerzetesnők tanításai, a taoista női tanítók. Egyiptomba tett látogatások, Magdaléna útunk Dél-Franciaországba, Izraelbe és Jordániába, Spanyolországba, vagy a Fekete Madonna kapcsán Olaszországba, Lengyelországba tett utazások. Meghatározó volt többször visszatérni a kőkori Istennőkhöz Ausztria és Németország tereibe, hajdani istennő templomokba Máltán, Cipruson, a görögországi Kréta, Szantorini, Karphathos szigetek és fő szigeti Delphibe, Olymposra tett szakrális élményei. Az anatóliai és kisázsiai térség mentén sok részlet állt össze a törökországot járó, körbejáró utak, közülük különösen az ephesosi Mária-Házba és az Artemisz és az egyetlen fennmaradt Hekaté templomba tett utazások. De fontos volt Avalon – Glastonbury és különösen az ott működő Istennő Templom többszöri felkeresésének élménye is, a korábbi írországi utazások mellett. Különleges emlékeim fűződnek Iránhoz, ahová Anahita kutatásom kapcsán érkeztem. Az Istennő és vele a nőiségtörténet kutatása mentén a múzeumok és terepmunkák fontos és kiemelt részeivé váltak az utamnak. Hálás vagyok e rendkívül gazdag életútért már most.
papnői én
Közben tudatosan kutattam A NŐISÉG EGYETEMES TÖRTÉNETÉT, beleértve az Istennő kultuszokat, az egyes vallások nőképét, női istenségeit, DE mindennek MAGYAR vonatkozásait is, így a tengrizmust, a szkíta és avar papnők, a táltosasszonyok és sámánasszonyok történetét – de ez már sokkal inkább az ARANYASSZONY minőség belső fel-és megismerésének története bennem. A papnőképzés évei alatt ezért a magyarok Istenasszonyának, Nagyboldogasszony felszentelt papnője lettem. Tanító papnőként és tanító Aranyasszonyi küldetésem végett 2013-ban megalapítottam az AranyAsszony Tradíciót képviselő, tanításait egybegyűjtő és átadó AranyAsszony Iskolát. A Grál Misztériumok átadása céljával a Grál Házat, majd mellette a kifejezetten az Életmisztériumokat átadó Élet Házat.
A magam útján sokkal fontosabbnak éreztem azt, hogy az Isteni női minőséget ébresszem magamban, s hogy az ISTENNŐK valójában BELSŐ NŐI ARCHETÍPUSainkat jelenítik meg. Ekként is dolgoztam velük. A belső női aspektusokat dolgoztam meg tudatosan, segítségül hívva minden általam jónak tartott személyiségfejlesztő és blokkoldó módszert is. Így s ekkor született meg az évkörből a NŐI TELJESSÉG 12 szirmú VIRÁGA, az Aranyasszony iskola egyik alapvető nőiségről szóló tanítása.
Mindezek a szakrális-spirituális utam részeivé váltak, miközben sosem szűntem meg a földi síkot élni és abban fejlődni. A bejárt belső utak és a hozzá kapcsolt kutatások, valamint szakrális utazások mind hozzájárultak ahhoz, ahogy ma a PAPNŐI NŐI minőségemet látom, élem.

goddess conference
Istennő Konferencia

Hazánkat, az AranyAsszony Tradíciót és a Maghari papnői tudást nemzetközi viszonylatban is képviselem, a nőiséggel, az Istennővel kapcsolatos konferenciáknak látogatója és előadója is vagyok. 2018 óta a Glastonbury Istennő Konferencia előadója is lettem. 2018-ban Tündér Ilonánkról , 2019-ben a Napbaöltözött Boldogasszonyunkról, 2020-ben Föld Anya 7 leányáról tartottam előadást, 2021-ben a Szkíta Papnőről és az AranyAsszony Tradícióról lesz lehetőségem beszélni, workshopot tartani.

Küldetésem papnői része

Az én küldetésemben fontos volt a papnői részem felébresztése, annak hétköznapi szintű megélésén túl a hivatásomban való megjelenése is. Hiszen a papnői praxis egyik legfontosabb teendője számomra a szerek terének szövése, a női életmisztériumok ismerete és abba a nők beavatása. A papnői énemmel való belső kapcsolódáson keresztül éledt meg bennem a médiumi csatorna, mely a szellemi tanítások és üzenetek lehívásában alapvető fontosságú hivatásom szakrális részeiben. Szeretném számodra is kinyitni a papnői éneddel való kapcsolódásod belső női támaszát és erőforrását. 
 
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!