Ez engem is megdöbbentett…de nagyon jól esett!

Ez engem is megdöbbentett…de nagyon jól esett!

Ma kaptam egy olyan ajándékot, amire nem számítottam… és pár percre úgy éreztem magam mint gyermekkoromban…elvarázsoltak….ezt, hogy lehet megcsinálni? ….ült ki az elképedt arcomra….
De mielőtt ezt elmondanám, leírom miért is esett ennyire jól az ajándék a varázslaton kívül…

A minap beszéltem egy kedves kliensemmel, aki a blognak is rendszeres olvasója. Tetszett neki az adventi üzenet első része….és hasznosnak, gondolat-indítónak találta…. nagyon jó volt, hogy kaptam visszajelzést…mert bár tudom sokan olvassátok a blogot, az írásaimmal kapcsolatban inkább személyesen vagy e-mailben reagáltok. Ezért néha olyan érzésem van, hogy magamnak írogatok…Fontos a visszajelzésetek, mert a blogban arról szeretnék leginkább írni, amire kiváncsiak vagytok, amivel igazán többé-jobbá tudom tenni az életeteket.
Te mit gondolsz, mit érzel mikor olvasol egy bejegyzést? Nagyon sokat jelent nekem, ha megosztod a véleményedet, ha kérdezel és tudok rá válaszolni NEKED!..és tudod, gyakran másoknak is segítesz azzal, ha elmondod a problémádat, amivel éppen küzdesz, vagy csak ha kifejezed a meglátásaidat.
Ennek kapcsán azt kívántam: szeretnék több visszajelzést kapni ide a blogba a hozzászólásokhoz és szeretném,ha a blog-olvasók között kialakulna egy olyan közösség, akik megosztják érzéseiket, gondjaikat, örömeiket és ezáltal egymásnak is tudnak segíteni.
Az első visszajelzés  ma megérkezett… egy videó formájában… megdöbbentő és  nagy örömet hozott!… Jól esik, ha szeretettel gondolnak az emberre… mindannyiunknak, nekem is:)))
Köszönöm Vozáry Dórinak!
…és íme az ajándéka:

A Mikulás ajándéka

Megosztás Facebookon

“Ez engem is megdöbbentett…de nagyon jól esett!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Kedves Nikol!
  Nagyon nagy örömmel tölt el,hogy ekkora izgalommal és lelkesedéssel fogadtad az ajándékomat!!! 🙂
  A történet úgy szól,hogy én is kaptam egy ilyen videót a nevemre,és hasonlóan élveztem….
  És amikor végignéztem, ott volt egy kérdés: ” Dóra,Te kit választanál?”
  És akkor arra gondoltam hogy Téged!
  A Blogod egyébként nagyon klassz,és BŐSÉGES! :-)))

  Válasz
 2. Ez tényleg nagyon klassz, én is kaptam, és tovább is küldtem. Baromi jól kifundálták.
  Remélem, hamarosan folytatod az adventi készülődéses témát!

  Válasz

Szólj hozzá!