Vörös Sátor NőiségBeAvató Nap

Vörös Sátor NőiségBeAvató Nap
első virágzás

első virágzásVörös Sátor NőiségBeAvató Nap

2023. január 21. 10:00-18:00

A fogantatástól az első virágzásba érkezésig, gyógyító, nőiségtörténetet újraíró, szertartásnap. A menstruációnk, az életünk és maga a nőiségünk – Legyen Újra Ünnep!

Gyógyítsd meg női sebeidet, hogy a nőiséghez a szégyen, bűntudat, tisztátalanság kapcsolódjon, hanem a tiszta, nemes, teremtő női erőd, a megbecsültség és az önbizalom. Legyen a nőiséged ajándék, mely minden életszakaszban újabb és újabb csodálatos színében bontakozik ki.

A közelmúltban dühítő, mondhatni vérlázító cikk jelent meg és keringett a neten, amely szerint a nőket meg kell szabadítani a menstruációjuktól. Miért? Hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek, és ezzel jobb munkaerőkké váljanak és akinek ez fájdalmas, az kémiai úton kapjon segítséget, hogy ne kelljen elszenvednie többet a havi görcsöket. Az cikk szerint egyre több orvos véli úgy, hogy a nőknek nincs szükségük a menstruá­cióra, mi több, a ciklus elmaradása valójában igen hasznos. Egy NŐI !!! professzor, Judith Ste­phenson nyilatkozza: „A menstruáció egyike lehet Isten nagy tévedéseinek”.

Nos…a női vérzés szent volt minden korábbi valamirevaló kultúrában. Kivéve a miénket. 

A női erő és vele a női teremtő erő szimbóluma volt mindig is. Egyáltalán nem kell fájjon, de ehhez már az első vérzésre fel kell készíteni a lányokat. S ha ez nem történt meg, akkor is bőven van alternatív út, amivel rendezni lehet a fájdalmakat. Az érzelmi kiegyensúlyozottságot sem művi úton kell elérnünk.

A menstruáció, vagy ahogy előszeretettel hívom, holdvér jelképezi az élet folytonosságát, ezért az első vérzéshez számos tradíció, rítus tartozott a múltban. A Lány az első vérzéssel belép abba a misztériumba, ahol általa megnyilvánulhat az „élet önmaga iránti vágyakozása”. Aktívan belép a nagy földi körforgásba, termékennyé válásával az örökkévaló teremtőjévé, azaz ÉletAdóvá válik.

Ez valójában tiszteletet, megbecsülést érdemel mind a magunk részéről, mind pedig a férfiak és a minket körülvevő világ részéről. Az ősi hagyományokban a nők termékenységében, életadó képességükben Istennői minőséget tiszteltek. A menstruációs vérben a Nagy Anya vérét és magát a teremtő képességet tisztelték.

Mindez sajnos az előző generációkban egyáltalán nem volt így, s megannyi nőiségünkben való sérülést, önbizalomhiányt eredményez(ett) mindannyiunkban.

Ideje van a gyógyulásnak, ideje van az ébredésnek, ideje van a női erődbe való visszatérésnek!

A menstruációról, a nőiségbe avató szertartásokról, a vérhez kapcsolódó pszichés blokkokról, a nőiség véréhez a HoldVérhez tapadó gátakról és a szülői nevelés, társadalmi viszonyulás hibáiról és az azokból való gyógyulásról lesz szó  A NŐISÉGBEAVATÓ NAPON.

Anyák, Keresztanyák, figyelem!

A szeretetteljes, beavató női közösség a világidők óta maga készítette fel az első virágzás ünnepére és ezáltal a következő érési lépcsőfokra, a NőiségBeAvató szertartásra a közösséghez tartozó leányokat. Ma már gyakorlatilag hiányoznak a beavató közösségek, és a szülők szakrális tudása is hagy bőven kívánni valót maga után. Ezt a hiányt igyekszünk pótolni évről-évre az AranyAsszony iskola NőiségBeAvató szertartásaival.

A havibaj megnevezés és a menstruáció megérkezése még nem ünnepelt a legtöbb családban, mely megannyi negatív érzelmi stressz és szexuális frusztráció későbbi oka. Ezt megelőzhetjük lányainknál és meggyógyíthatjuk utólag már felnőtt nőkként.

Fontos, hogy velünk együtt lányaink is új mintákat kapjanak a nőiségük kapcsán, pozitív visszajelzésekkel és ünnepeltként érezhessék magukat ahogy a nőiségük első fontos beavató kapuján belépnek!

A nők még mindig jelentős többsége nem tudja, hogyan lehet jól közelíteni véréhez, s a HoldVér napokhoz – melyek a legerőteljesebb női erőt hordozó napok a hónapjaink során!

A nőknek ismerniük kell saját beavató útjukat és újra élniük kell tudni saját erejükkel. Ebben segít a következő évről-évre megrendezésre kerülő program, ami már hagyománnyá vált a Grál házban:

A leányságunk után elérkezik az idő a nővé válásra, ezzel a későbbi szerepek elérkeztéhez megkezdődik a testi-lelki-szellemi felkészülése. Korábban a nőiségbe avató szertartásokkal, a menstruációs időszakban Hold Kunyhókban töltött napok során az idősebb nők hívták be és avatták be nővé érő leányokat.

 1. Miért vált tabuvá a vér, tisztátalanná a menstruáló nő?
 2. De vajon miért ennyire fontos a nővé avatás szertartása?
 3. Miért lenne fontos megtisztelni a VÉR misztériumának beavatását a félelemes, fájdalmas, tabusítás helyett?
 4. Milyen ajándékot és bölcsességet jelent a vér valójában?
 5. Mit jelent NőVérnek lenni valójában?
 6. Miért fontos a női kör áldása és a női közösségbe tartozás élménye a mai modern nőknek különösen?

Miről szól a Vörös Sátor NőiségBeAvató nap?


Témája a Vörös Sátor hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának első életszakaszi állomása, a Fogantatástól-Nővé érés szakasza. A női minőségek között ez a Leány időszaka. A nap során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, s vele a menstruációs ciklusunknak, az Első Virágzás megélésének, akár újraírásának, nőiségedben megélt sebek gyógyításának a személyes történetedben.Tanítások, melyek a nap során a Vörös Sátorban kerülnek átadásra:

 • a  hold ciklusai és nőiségünk fázisai
 • a nőiségünk ciklusos természete
 • hogyan élheted meg jól a menstruációs ciklus minden szakaszát
 • mire és miképp használd jól a menstruációs ciklusodat
 • mikor, melyik fázisban mit érdemes tenned


Élmények:

 • A Vörös sátor szakrális terének megélése
 • Szakrális nőiség lényege, útja
 • Örök női bölcsesség megszólítása
 • A Leánytól a nővé érés kapujáig gyógyulás
 • Menstruáció  beavató kapuja, szakrális energiatere
 • Méh ébresztő szertartás, amit az első virágzás idején kellett volna megkapnod
 • Méh Áldás
 • Test szentelő rituálé
 • Nővéri együtt ünnep

“Az első menstruációval a leány lépést tesz a bölcsesség felé,

a menstruáció évei során a nő gyakorolja a bölcsességét,

a menopauzával, pedig ő maga válik e női bölcsesség erejévé.” Indián bölcsesség


Kiknek ajánlott?

1.Már virágzó nőtársaimnak:

 • ha annak idején nem ünnepként tudtad megélni az első menstruációdat
 • ha fájdalommal, negatív érzelmi megélésekkel járt számodra
 • ha szeretnéd átírni, gyógyítani az első menstruációdhoz és ezzel a nővé érésedhez is kapcsolódó sebeket
 • ha eljött az ideje, hogy a női vérzésre, ne mint fájdalommal járó, negatív, esetleg gusztustalan, tisztátalan, muszáj-megélni és legyünk rajta mihamarabb túl érzésekkel viseltetsz

  első menstruáció
  Első virágzás ünnepi szertartás anyák, keresztanyák és nagymamák részvételével

2. Első virágzásukat 1 éven belül megélt lányoknak:

 • ha szeretnéd megünnepelni első virágzásodat
 • szívesen hallanál arról, hogy mit is  jelent a női vérzés és a női élet misztérium
 • örömmel vennéd, ha idősebb, segítő és szívvel jelenlévő nőktől kérdezhetnél és megnyugtató, megerősítő válaszokat kapnál
 • ha szívesen jönnél édesanyáddal, nagymamáddal vagy barátnőddel

3. Anya Lánya, Nagymama és Lánya/Unokája, Keresztanya és keresztlánya

 • ha szeretnéd lányodat, az ő bevonásával és egyetértő választásával megajándékozni egy olyan nappal, ahol megélheti az első női beavató  misztériumot a Te jelenléteddel, támogatásoddal
 • szeretnél ehhez külső támogatást, vezetést és egy gyönyörű szakrális női teret megélni

Mennyibe kerül a Vörös Sátor NőiségBeAvató napon való részvétel?


A nap részvételi díja: 38 000 forint 


Milyen kedvezményes árak elérhetők?


 • A Vörös Sátor Online tanfolyam első hónapját egyidejűleg végzőknek 28 000Ft
 • Anya/lánya, Nagymama/unoka, Keresztanya/lánya páros kedvezmények: a felnőttnek 28 000Ft, a 18 év alatti lánynak 20 000Ft, azaz 48 000Ft/2 fő
 • Nagymam/Lánya/Unokája hármas kedvezmény: 70 000Ft/3fő

Ezek az árak magánszemélyek érkezése esetén, belföldi számlaszámról fizetve érvényesíthetők, a megváltozott KATA törvények miatt, egyéni vállalkozásomon keresztül csak így lehetséges a kiszolgálás. Cég vagy külföldi számla (revolut, wise, paypal is annak számít!) esetén a Kft bankszámlaszámára tudsz utalni. További információkért írj kérlek a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címemre és megbeszéljük! Minden megoldható, írj és megtaláljuk a választ.


Hogyan érdemes felkészülni erre a különleges ünnepi napra?


Ez egy különleges, ünnepi alkalom sok előkészülettel részemről is mind lelkiekben, mind a tér megalkotásában. Nagyon fontos, hogy valóban ünnepi alkalomként érezhessétek magatokat. A jelentkezés után ezért külön levelet írok majd arról, hogyan érdemes felkészülnöd megelőzően. 


Hogyan tudsz jelentkezni?

Az alábbi linken a foglaló (10eFt) befizetésével tudsz jelentkezni>>>

A fizetés után a számlád automatikusan érkezik a megadott mail címedre. után visszaigazoló levélben küldöm számodra a fizetési információkat. A helyed az előleg utalásával válik biztosítottá minden esetben.

Figyelj arra, hogy nem lehet külföldről sem cégről utalni ezen a felületen!

Ha külföldről szeretnél utalni vagy cégként, akkor írj kérlek a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre. Mindkét esetben az áfatartalom 27% hozzáadódik az árhoz.


Várlak szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta
Szakrális nőiség tanító, szertartásvezető
A MéhNővérek vezetője, az AranyAsszony Iskola Alapítója
***
AJÁNLOTT

VIDEÓ AZ ELSŐ Virágzásról:

A fent említett cikket itt találod>>> s bár nyilván hatásvadász, a mondanivalója önmagában vérlázító és egyben figyelemfelkeltő, vigyázzunk mit etetnek meg velünk…és főként a fiatalabb, belátással még nem rendelkező generációkkal.

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!