Ébresztő NőVériség – Kössünk szövetséget újra!

Ébresztő NőVériség – Kössünk szövetséget újra!
nővériség

nővériség, női körNőiség Ünnep

március 8. 18:30-21:30

előadás * női teljesség meditáció * szertartás

NőVéri összekapcsolódásban nemzetközi szinten több százezer nővel együtt éld meg a NőVériség Erejét!

A női körökben hatalmas erő rejlik. Ahogy a nők nővériségükben összekapcsolódnak egymás segítőivé válnak. A helyett, hogy rivalizálnának, önmagukat előtérbe akarnák tolni, hogy jobbnak tűnjenek nőtársaiknál, ismerik és élik saját önnön fényüket és erejüket.
Március 8-án gyógyítjuk, felfényesítjük és ÚJRA SZŐJÜK A NŐVÉRI SZÁLAKAT!
Amit a nők egymásnak adni tudnak hatalmas támogató és megtartó erő volt mindig is az emberiség történetében. Találjuk meg az egymáshoz vezető utat – ami pedig megakadályozza a szívvel-lélekkel való kapcsolódást azt oldjuk fel. Találjuk meg a Női Szövetségben, a NőVériségünkben rejlő erőt!
Március 8-án az esti Nőiség Ünnepen az előadásban kitérek az egymás ellen fordulás földtörténeti és pszichés okaira is, segítek neked is felismerni generációs mintáidat, blokkjaidat. A meditációban a női teljességünket gyógyítjuk, nem csupán az önmagunkban való teljességünkre fókuszálva, hanem kifejezetten a nagy egészhez a KOLLEKTÍV NŐISÉGHEZ tartozásunkra is.
A Nőiség Ünnep szertartásában pedig segít nekem két Aranyasszonyos NőVérem is, hogy a nők egymás között együtt cselekvő szív-terében tudj gyógyulni, töltekezni, új hitet és bizalmat építeni nőtársaid iránt.
FöldSzerTe Együtt
S mindezt úgy tesszük majd, hogy a nemzetközi szinten női körökben találkozó nőkkel köreink összeérnek majd. Elvégzünk egy olyan összehangoló meditációt is, amelyet minden női kör végez majd velünk párhuzamosan, szinkronban!

Összekapcsolódunk tehát kisebb női körben mi nők és a női körök ezreivel világ szerte.

Éld át ezt az élményt és írd át a nővériséggel kapcsolatos negatív tapasztalataidat!

Témák:

  • Miért bántják egymást a nők?
  • Miért nem tisztelik egymást?
  • Miért szeretik el más nőtársaik férfiait?
  • Miért furkálják-gáncsolják egymást pletykálkodás, intrika útján sokszor?
  • Mi áll mindezek hátterében a női kollektív tudatban, generációs és jelen élet terekben?
  • Hogyan változtatható meg ez a minta?
    A meditációban és a szertartásban pedig el is kezdjük újraírni a Nővériség mintáját!

Részvételi díj: 3 500Ft, az aznap Nő Önismereti Workshop résztvevőinek ajándék!
Helyszín: Grál Ház, Bp. 1073 Erzsébet krt. 58.
JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:
[contact-form to=’gralhaz@gmail.com’ subject=’Nőiség Ünnep’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Várlak szeretettel a tanfolyamok, programok résztvevői között. Örömmel segítem nőiségbeni fejlődési utadat, kiteljesedésed folyamatát!
Ha van kedved olvass tovább saját tapasztalásomat a témában:
9 fiúval nőttem fel egyedüli lányként egy társasházi kertben. Nyáron fiúkkal fociztam, fára házikót építettem, télen szánkóztunk és jégkunyhót építettünk. Később vizitúráztam, biciklitúráztam és taichiztam – zömében fiúk között. Mindeközben versenyszerűen kosárlabdáztam női csapatokban.
Fiúk és Lányok közti legfőbb különbség az volt, hogy a fiúkkal könnyű volt együttműködni és ahogy megvolt a közös célunk közösen tudtuk könnyen és célirányosan megvalósítani azokat. A lányokkal inkább kreatív, alkotó, szépítő tevékenységeket végeztünk, közben beszélgettünk – sokszor úgymond céltalanul, csak úgy az alkotás öröméért. S persze jó volt és szép volt, ami elkészült, de a valódi örömet az együtt élménye adta.
A fiúkkal haladás élményem és sikerélményeim lettek, sokszor a közös küzdés, erőfeszítés eredményeképpen. Ez később is megmaradt az egyetemi évek és az azt követők után.
Rivalizáció, egymás elgáncsolása, furkálása
A lányokkal biztonság és megtartottság élményeket szereztem kisebb korban. Ám amikor tinikké váltunk elindult a rivalizáció, a ki a szebb, csinosabb, kinek hány fiú udvarol, egyáltalán udvarol-e bárki. Ez gimnáziumi évek alatt még nagyon igaz volt, egyetemi évek alatt is megmaradó mintázat volt. Kifejezett felüdülés volt amikor hetente egyszer egy délelőttöt fiúcsapattal kosaraztam.
NőVériség
2009-től 2 éven át egy amerikai ösztöndíjjal tanulhattam nemzetközi szinten nőkkel együtt. Megdolgoztuk a nővériségünk blokkjait, feloldottuk a közös kollektív szinten is megélt nő traumákat. Velük azóta is havi szinten találkozunk a virtuális térben.
Ezzel párhuzamosan a magyarországi papnőképzésen – de más képzést is mondhatnék példaként – folyamatos volt az egymás pellengérre állítása és persze zömmel egymás háta mögött.
Az AranyAsszony iskola első évfolyamai közben is megfigyelhető volt az a különbség, hogy ahogy célzottan foglalkoztunk a nővériség építésével, a női közösség az egymás között bekapcsolt blokkok oldásával ott nővériség maradt meg máig.
Az AranyAsszonyos nővéreimmel és a Szinkronos nővérekkel egy másfajta kapcsolódás alakult ki. Szeretettel teli és támogató. Ez pedig megtartó, erőt adó és felemelő is egyben.
A nők egymás között keletkezett és egymásnak okozott sérülései kapcsán fontos figyelembe venni a kollektív nőiség történetet is,  a Föld történetének egyes szakaszaira való rátekintéssel együtt. Bele és benne értve pedig megvizsgálni saját generációs mintáinkat, sérüléseinket is!
Belső kutakodásom izgalmas felismeréseket és békét hozó megértéseket hozott annak kapcsán, hogy mennyire fontos volt korábbi generációs őseim számára az együtt, a női szövetség támogató ereje és mindez hogyan veszett el, vált durva ellenségeskedéssé, sőt akár kihasználássá, elfordulássá is néhányuk esetében. Gyógyítani kezdtem ezeket a vonalakat egy ideje már, ebben pedig új továbblépés van most – hogy innen is rá tudtam tekinteni megtaláltam az egymás ellen fordulás okait is.
nővériség, női kör
Várlak szeretettel és fénnyel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó -és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!