Boldog Új Évet szeptember 8-ával! – a kozmikus évkör titkai – ébred az ERŐD!

Boldog Új Évet szeptember 8-ával! – a kozmikus évkör titkai – ébred az ERŐD!

Új év indult az óvodákban, iskolákban és új év indul hamarosan a kozmikus évkör szerint is. Nem biztos, hogy hallottál mindezekről, de szeretettel megosztom most Veled az Aranyasszony tanítások e fénylő gyöngyszemét.
A Női Évkör vége: augusztus 15 és az új Év kezdete szeptember 8.
A két időpont közötti idő “KétAsszony köze” néven ismert a magyar népi kalendáriumokban, ideje kiemelt időszak az évkörön: Ez a Teljesség Ideje!
Többféle időszámítási mód létezik: szoláris és lunáris, valamint a kozmikus rendet alapul vevő megközelítések. S ugyanígy többféle évkört ismerünk  többek között a legismertebb a kelta évkörre épülő 8 hat hetes ciklusból álló november 1-jével induló évkör. Kevéssé ismert a Kis Ázsiában Jézus idejében még ismert kozmikus, IstenAnyához kötődő női minőségű évkör, mely hagyományosan a Szűz csillagkép beköszöntével kezdi az új esztendőt – melynek keresztény hagyománnyal átszőtt kezdő dátuma a fent említett szeptember 8, Mária születésének napja.
SzétVálasztás nélkül EGYségbe kerülsz
Fentiekből ne azt lásd, hogy egy rendet KELL válassz és kövess, s hogy minden más elvetendő.  Ellenben tudnod kell, hogy a jelenleg nyugati világban ismert időszámítási módok, a naptárrendszerünk és a társadalmi berendezkedésünk a szoláris változási rendet, azaz a nap útját követi, férfiarcú és a férfias aspektust kiterjedését támogatta az elmúlt évezredekben.

Ahogy a mai ÉnERŐ üzenetben írtam Nektek: 

Választás helyzete = szétválasztottság. Amíg két út közül kell választanod, addig nem vagy EGYségben önMAGoddal. A KÉTség állapota megmutatja a kibillentséged – használd ezt jelzőtűznek, hogy belső erőd magja körül összerendeződj. Az Igaz Egy út a szívedben lelkesedést, örömet gerjeszt – könnyen felismered majd!

A korábbi, jellemzően matriarchális beállítottságú társadalmakban inkább a lunáris rendet, a HoldIdő változását követték. Vannak azonban olyan népek, ahol ennél átfogóbb kozmikus rendet követtek. Ilyen a magyar ősvallásé is. A CsillagIdőt vették alapul, s egy egyetemes, férfi és női aspektusokat egyesítő, az EGYséget leképező rendet ismertek. Hiszen az egyik erő sem elég önmagában – az EGYséget két erő: a női és a férfi együtt alkotja!
EGYetemes Évkör

A kozmikus (más néven egyetemes) éves változási rend a kozmikus törvényeket követi, melyben a férfi és a női erőnek egymás mellett, egyenrangúságukban, kölcsönösen kiegészítő szerepe van. Ezért a szoláris naprendszerek mellett – különösen nekünk nőknek – ismernünk kell a lunáris időszámításokat és a női, yin erő útját az évkörön.
A magyar ősvallásban a kettő együtt volt jelen, a szoláris típusú nap-szerek és a lunáris típusú Boldogasszony ünnepek egyszerre vannak meg a hagyományainkban. Érdemes valódi magyarságunkhoz visszatérnünk, hiszen a MAG-tudás népe vagyunk, vallásunk EGYetemes Csillagidőben létezett.

>>> Mindezekről bővebben az Ébredő Erő est résztvevőinek (személyesen résztvevőknek és/vagy hanganyagot kérőknek egyaránt) küldök még részletesebb leírást, hogy értsétek a kapcsolatot a belső erő és az évkör beavatásai között. Az írásban szó lesz az alábbiakról:

  • Kétasszony közének jelentése a lélekútban és az életútban
  • Kisasszony hava – a magvetés ideje
  • A karma és az emberi fejlődés
  • Lélek sötét éjszakája, alászállás és a fény
  • kelta évkör 8×6 hetes ciklusai (november 1-től)
  • Kozmikus vagy más néven AranyAsszony évkör (szeptember 8-tól)
  • NAP-HOlD-CSILLAGIDŐ-számítások tanításai
  • AranyAsszony tanítások a belső erőről

A Belső Erő születése

Szeptemberrel – az évkör szerint – megszületik az az intuitív típusú erő, mely a felső és legtisztább önmagunkkal, a belső vezetőnkkel és a Forrással való kapcsolódásunkat segíti. A nőben ösztönösen, vele születetten ott rejlik a belső erő, testében a fizikai szinten is járja a kozmikus változási rend és beavatási út ciklusait.

A Kétasszony közében megpihenhettünk a Forrásenergiában, a teljességben, hogy a magtudásunkat összegyűjtve, lélek eszenciánkkal kapcsolódva meglássuk mindazt, amik és akik vagyunk.

A kozmikus évkörön közvetlen a Kétasszony köze után, van a legerősebb lehetőségünk arra, hogy megleljük a bennünk mindig is jelenlévő belső erőt, kapcsolódjunk valódi önMAGunkkal és e szerint vessük el magjainkat – gondolataink, szavaink, tetteink által az életünkben, a világban.

S hogy mindezzel az előadásban és a hozzá készült írásomból mélyebben megismerkedhess, a szertartásban találkozhass várlak szeretettel a szeptember 12-ei, Mária napi Ébredő Erő Estünkre:

SZEPTEMBER 12. szerda

19:00-22:00

Ébredő Erő Est

Ébreszd fel a belső erődet, a belső bizonyossággal élő legbelsőbb és legfelsőbb önmagaddal való kapcsolódásban.
Az este során a belső erőről tartott előadásom után dinamikus meditációs szertartással folytatjuk, melynek célja a belső erőddel való kapcsolódás; a teremtő erőd ébresztése és az önmagadba vetett hited erősítése, az ősbizalmad táplálása.
Ismét kísér bennünket az ERŐ-SZERtartás során férjem és társam a Lélek-JelenLétben születő hangokkal, zenékkel a kristálytálak, a táltos dob segítségével.

Az est részvételi díja: 3500Ft.  Az estéről hangfelvétel készül, tehát távoktatásban kérhető! Ára: 2500Ft.

***

A program helyszíne: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em.4.

***

A csoport létszáma korlátozott, ezért kérlek jelentkezz be időben! Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

Találkozz a minden lehetségesben megtartó belső erőddel, s ébresztve önmagadban ezt az erőt, legteljesebb önMAGod szerint teremthess új életet! Kezdjük együtt a kozmikus  új évet!


Teljes, örömteli életet kívánok Neked!

 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!