Belső Erő 1.rész A belső erő állandósítja az örömteli életet

Belső Erő 1.rész A belső erő állandósítja az örömteli életet

Kibillent érzelmi egyensúly, káros stressz tartós jelenléte az életünkben, lelki “szárazság” érzése, kiégés, elégedetlenség, depresszió…A sort folytathatnám szinte az összes pszichoszomatikus betegséggel és számos krónikussá váló komoly, halálos kimenetelű betegséggel is. Nem teszem…A célom most az, hogy arról írjak, amivel biztosan csökkenthetőek szenvedés teli pillanataink, negatív életlátásunk.

Az ÖRÖM az, ami mellett egyszerre nem tud jelen lenni bennünk semmilyen más életérzés. Ugyanakkor az öröm állapotaink általában csak ideig-óráig tartanak. Bár törekszünk arra, hogy az örömteli, életszerelmes, boldog, lélek-egységben éljük meg napjainkat, ez nem szokott egyik napról a másikra bekövetkezni.

Mitől függ, hogy mennyi ideig tudunk megmaradni az öröm állapotában?

Alapvetően attól, hogy miből született az öröm állapota. Ha egy pillanatnyi szükségletünk elégült ki éppen, akkor az öröm tiszavirág életű lesz csupán. Ha lelki egyensúly állapotból született az öröm megélésünk, akkor hosszabb, akár néhány óráig is eltarthat a boldogságunk. Egy meghatározó tényező van, ami minden pillanatunkban képes a létörömbe lépni, ez pedig a lélek egysége a testtel. Tisztábban fogalmazva azok az állapotok, amikor egységben vagyunk önmagunkkal minden szintünkön – testi, lelki, mentális, szellemi értelemben összerendezettek vagyunk. Azt tesszük, amire vágyunk, azt mondjuk, amire gondolunk, azt éljük, ami valódi, örömteli és LELKEsedést hoz az életünkbe. Lelket hozunk az életünkbe…lelkesedünk:)

Ezt az állapotot harmonikus, összerendezett, egység állapotnak hívjuk. Ahhoz, hogy az állandó szétválasztottságból EGYSÉGet tudjunk teremteni lelki erőre van szükségünk. Egészen pontosan az ERŐnk középpontjában kell álljunk és onnan létezni, dönteni, élni.

Mit jelent az ERŐnk középpontjában létezni?

Minden pillanatban kapcsolatban lenni a testünkkel, a lelkünkkel, a szellemünkkel és merni ebben az egységben megszületett döntéseket megcselekedni, merni engedni a változásokat és merni engedni lényünk kifejeződését a valóságunkban.

A belső erőnk az egység állapotban tud megmutatkozni, ekkor tudja lelkünk teljessége átragyogni személyiségünket, egyéniségünket.

Az ember a történelmünk során elvesztette a kapcsolatot ezzel a belső erővel…fokozatosan, de biztosan távolodott belső erejétől és egyre kiszolgáltatottabbá vált a különböző korok hatalmainak. Minél távolabb vagy a belső erődtől, annál jobban félsz, annál könnyebben és tartósabban vagy manipulálható.

Az erődben állva, tudod, hogy mindig választhatsz másik valóságot, hogy te hozod meg a döntéseket és bármikor képes vagy más irányban indulni, kivonva magad az aktuális történések fogva tartó erejéből.

A belső erőd valódi…minden más illúzió, a tudat kivetülései.Ezért fontos újra kapcsolódni az ERŐddel, önmagad igaz és teljes valójával.

A belső erő lényed igaz és teljes valójából ÉS a kollektív ŐSERŐből (ezt én hívom így) táplálkozik. Kollektív őserőnek nevezem az emberiség generációról-generációra átadott és a DNS-ünkben a fizikai jellemzőinkkel együtt kódolt információkat, tudást, tapasztalatokat.

(folytatása következik)

Szinkron Tanfolyam

I.-XIII. szintek

Test-Lélek-Szellem Összerendezetten, azaz

Szinkronban az Isteni Önvalóval

A Szinkron Tanfolyami szintek személyiségfejlesztő, öngyógyító folyamatokat beindító erősítő gyakorlatokat, a belső erőnktől való megfosztottságunkat oldó dinamikus meditációs gyakorlatokat bőven tartalmaz. 

A Szinkron tanítások célja testi-energetikai-lelki-szellemi szinten összekapcsolni a Isteni önvalóval, mely hozzásegít ahhoz, hogy belső középponti tengelyedben megállva – erőben állva, LÉLEK-AZONOS életet élhess. Az egyes szinteken, így már az első szinten is a MAGHAR-KI tanítások adják a spirituális és energetikai tudás alapját, rendszerét. A maghar-ki röviden a fényőrző tudást hordozó, ezen küldetési utat járó, mag-népe lelkiséggel élő, arra emlékező vagy visszaemlékezni vágyó emberek tudása. A Szinkron szinteken folyó belső munkában egyik célunk a maghar-lelkiségünkben való ébredés, mely egyfajta  lelkület, világhoz való hozzáállást, fényfókuszú, szeretetközpontú, egységtudattal bíró jelenlétet, életelvet jelent. A Szinkron szintek egymásra épülő, egymásból kibomló energetikai beavatássorozatot is tartalmaznak, mely emeli, tisztítja a beavatottak rezgésszintjét, ezen keresztül emelő hatással van kapcsolódásaikra, környezetükre, otthonukra.  Szinkron szintek avatásai, energetikai “felhangolásai” a végtelen szeretet fényáramába kapcsoló, a teremtés titkait felfedő, társteremtő minőségbe kísérő/emelő beavatássorozat megélését nyitják ki a résztvevők számára. Az avatások során az egymásra épülő és egymásból kibomló szimbólumrendszer a körkereszttől a merkabáig, samanisztikus világnézeti/-tudásbeli és a szakrális geometriai alapokon nyugszik.

ÚJ SZINKRON TANFOLYAM INDUL I-II SZINTEKKEL LEGKÖZELEBB:

FÉRFI CSOPORT: 2015. JANUÁR 17-18.

VEGYES CSOPORT: 2015. FEBRUÁR 21-22.

Bővebben a Szinkron módszerről és a tanfolyamról olvass tovább itt>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!