Az Önmegvalósítás Spirituális Megközelítése

Az Önmegvalósítás Spirituális Megközelítése

A spirituális értelemben vett önmegvalósítás magában foglalja a testi-energetikai-érzelmi-mentális -és szellemi kiteljesedésünket. Így beletartozik minden „aura-rétegünkhöz kapcsolódó testünk” tiszta és blokkmentes működése.
Alapvető célja az életfeladat(ok) vagy más néven a misszió beteljesítése. Majd az út további célja a megvilágosodás elérése.
Ezt a folyamatot én mély önismereten alapuló önfejlesztésnek hívom, mely tudatosodási és tisztulási folyamat nélkül nem lehetséges.
Fontos része a fizikai test egészséges táplálása, ápolása és edzése. Hozzá tartozik a teljes energetikai test (beleértve a csakrák, meridiánok energiahálózatának teljes rendszerét, ill. a ‘ka’ testet) blokkmentesítése és tisztítása, aktivizálása és harmonizálása, majd folyamatos egyensúlyban tartása. Az érzelem test – melyen most a jelen életünkből származó élettapasztalatokhoz tapadó negatív és pozitív érzelmek halmazát egyaránt értem, ill. magát a ‘ba’ testet – tisztítása és stabilizálása, mely nélkül nem lehetséges a stresszmentes, lelki békén alapuló élet. A mentális test – melyen itt most „csak”a gondolatok világát, érték és szemléletrendszerünket értem most – blokktalanítása, mely során az idejétmúlt és fejlődésünket hátráltató ún. hitrendszeri akadályokat kell eltávolítani. A szellem test – melyet most a közérthetőség kedvéért nem bontok további alrészekre – megtisztítása, mely magában foglalja az inkarnációs ciklusokban szerzett tapasztalatok egészét és ezen tapasztalatok haladást gátló elemeinek kitisztítását.
A téma ezen megközelítéséről lexikon-sorozatnyi információ van, mégis meg fogom kísérelni összefoglalni…egy hosszabb tanulmányban:)))
Fontosnak tartom viszont még megjegyezni, hogy mindezen testek tisztítását például a ‘rekonstrukciós kineziológia’ segítségével bámulatosan fel lehet gyorsítani. Az egyik kedvenc módszerem maga a kineziológia, azon belül is a rekonstrukció, mely eredményesen és gyengéden képes oldani a jelen életből, a generációs – családból hozott –, ill. az inkarnációs negatív mintákat és hitrendszeri blokkokat, fregmentációkat és letapadásokat. Ha érdekel benneteket, szívesen és lelkesen írok róla többet.:)

Megosztás Facebookon

“Az Önmegvalósítás Spirituális Megközelítése” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hát hogyne érdekelne?
    Már régen tanultam kineziológiát, és amúgy is…
    Jó olvasni ilyen lelkes beszámolót!
    🙂

    Válasz

Szólj hozzá!