Az Október 17-i Személyiség Integrációs Tréningünk után

Az Október 17-i Személyiség Integrációs Tréningünk után
Az egyik legmegindítóbb pillanatunk: A három ikertestvér egymásra-találása

Az október 17-i Személyiség Integrációs Tréning intenzív, megdolgozó, mégis könnyed és gördülékeny volt. A most “megdolgozott” problémák között voltak:

1. Az elhalt Harmadik Ikerpár története: a háttérben a családi örökségben többszöri elhalt gyermekeket találtunk (szülőknél), illetve a saját fogantatás után az ikerpár harmadik tagja meghalt. A vele való egyesülés lehetővé tette az állítónak az élő ikertestvérétől való szeretet elfogadást is:)
2. Vágyott Gyermekáldás: többszöri lombik kísérletek után, már-már feladott anyaságvágy párkapcsolati hátterének oldása
3. Párkapcsolat és család a válás folyamatában és azután
4. A gyermek tanulási nehézségei mögött anya apjának molesztálása, anya tudatalatti gyermek-akarok maradni programja és a gyermekének tudat alatti továbbhaladásának gátlása
5. Pénzteremtési probléma mögött domináns dédmama története, aki a dédpapa önbüntetési programja kapcsán erősödött meg és vált irányítóvá a családban. A dédpapa cselédlánnyal való viszonyából fogant gyermek brutális elhajtása, gyilkossága után. A férfi teremtőképesség blokkja…a cselekvőképességet gátolta az állítóban és egyfajta önbüntetési programként állandóan jelen volt.
6. Párkapcsolat – karrier kontra anyaság kérdésköre

A következő Személyiség Integrációs Tréning időpontja: 2010. november 21.

Mi a SzInT?

Személyiség Integrációs Tréning (családállítás, kineziológia, pszichodramatikus elemek), melynek célja és lényege, hogy az életünk fő mozgatórugóit átláthatóvá tegye, s benne az elakadásokat oldva hozzásegítsen szívünk vágya szerinti életet élni. A módszerrel a teljes családi hátteret, egy probléma körüli hitrendszerünket, programjainkat tudjuk megjeleníteni, megérteni és átváltoztatni. Családtörténet gyógyítása, életcél keresés, párkapcsolati gondok, pénzügyi nehézségek, betegségek, visszatérő “ismerős” nehéz helyzetekből való kilépéshez és az új, vágyott helyzetbe való átlépésbe segít.

Bővebben a módszerről és a tréningről:
Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről>>>


A részvétel díja:

  • 14ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 5 fő kérheti
  • 10 ezer forint / konstelláció állítással / mindenki kérheti
  • 2500 ezer forint / segítőknek.

A tréning helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.
Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikoletta, Személyiség Integrációs Tréner és kineziológusnál  e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com címen, vagy az oldalon lejjebb görgetve az űrlap kitöltésével lehet!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!