Avalon, Grál Misztérium, Istennő Konferencia 2024: Irány Glastonbury

Avalon, Grál Misztérium, Istennő Konferencia 2024: Irány Glastonbury

Istennő Konferencia 2024, Glastonbury

Avalon misztériuma és a Grál Misztériuma utazás, 2024

goddess conference
Istennő Konferencia 2017.

Eljött az idő, hogy a magyarság és a magyar tudás megjelenjen a  nemzetközi köztudatban. 2000 óta követem és kutatom az istennő kultuszt, olvasom a nemzetközi szakirodalmat. Sajnos a magyarság tudása semmilyen módon nincs benne megjelenítve. Ha mégis, akkor negatív előjellel történik rá utalás.

goddess conference
Istennő Konferencia 2018

Pedig nagyon fontos tudáskincsünk és tárgyi leleteink vannak, a magyar szakrális tudás, Istenanyánk, Nagyboldogasszony és maga az Aranyasszony tradíció kiemelt figyelmet érdemelne. Hazánkban ennek évről évre ahol csak lehet minden fórumon hangot adok. Két ízben már a nemzetközi Istennő Konferencián Glastonburyben is teszem ezt ahol és ahogyan csak lehet.
Most az a megtiszteltetés ért, hogy 2024-ben is, immár sokadik éve, csatlakozhatok az előadók  közé. Képviselem hazánkat. Célom a magyarságot újra felhelyezni a nemzetközi térképre és a magyar tudást méltó helyére emelni a külföld szemében.

goddess conference glastonbury
2019 Istennő Konferencia témája a Nap kultusz, nap istennők voltak

Gyere Te is az Istennő Konferenciára!
Szeretném, ha együtt állhatnánk fel a megnyitón Glastonbury Városházán, ami a Konferenciának otthont ad – képviselve hazánkat.

2024 Konferencia fő témája a Női Gyógyító asszonyi minőség, a megújító, tápláló női erő.

 

Eddig általam vitt témák:

 • 2017. Tündér Ilona és az Aranyos szegellet
 • 2018. Homlokán Holddal ékes Boldogasszonyunk
 • 2019. Napbaöltözött Boldogasszonyunk, a női belső alkímia tanításaival
 • 2020. FöldAnya 7 leánya a Hetes Boldogasszonyunk
 • 2021. Szkíta Papnő Királynők kutatásösszegzése
 • 2022. Sárkányos Aranyasszonyaink
 • 2023. From Womb to Tomb ::. a magyarság halottas szokásaival és a Kárpát Medence temetkezési szokásai témában, a magyar szakrális halottaskönyv alapján, az online előadásom pedig a Baba Yaga és a magyar ördöngasszony, banya, boszorkány történetek kutatásösszegzése volt
 • 2024. Tervezett téma: A Kárpát Medence gyógyító asszonyai, a rima lányok és asszonyok, táltosasszonyok, bábák és javasok

Időpont:

2024.07.30-08.04.  

Avalon szakrális út a Grál Misztérium jegyében
Járd be velünk Avalon szakrális terét. Az utazást a férfi és női beavató út, és a szerelmetes Grál misztérium jegyében tartom.

A Grállal kezdődik minden, s a mindenség vele s általa teljesedik ki a Földön. A Grál ősibb mint bármely más megnevezett hagyomány, mert maga az élet és vele kezdődik az élet a földön. Az Egy és oszthatatlan ős teremtő elv megnyilvánulása. A Grál a működtető és fenntartó forrás-energia, az Isteni szer-elem energia, s a kohéziós erő, a rendező elv. – Pozsgai Nikoletta, Grál Misztérium Tanítások
Az utazás menetrend röviden előző évek alapján (de minden évben új változat születik és az időkeret is többféle, hiszen van, aki jön a konferenciára, van aki nem, és több más választható is van mindig).
 
KIUTAZÁS: Liszt Ferenc Repülőtér, Budapest-Bristol közvetlen Rynair járattal az esti órákban, majd transzfer a szállásunkra Glastonburybe
1. nap. Glastonbury központjának orientációs bemutatása után, labirintusjárás, majd Avalon misztérium helyszíneinek felkeresése, szertartással belépés Avalon terébe. Délután a Grál Misztérium helyszínein tanítás és szertartás, a hely szellemével való kapcsolódás.
2. nap  utazás Avebury és Stonhenge kőköreihez (előadások a kőkörök történeti múltja, a druidák és a Grál papok/papnők; meditáció, rituálé és szertartás az egyes helyeken)
3. nap Glastonbury Grál Misztérium helyszínei 2. , további tanítások, szertartások.
4. nap délelőtt szabadprogram, ajándék vásárlási lehetőséggel (tippeket adok szívesen hová érdemes menni).
HAZAUTAZÁS: Délután transzfer Bristolba, majd repülés közvetlen járattal Budapestre.
 
+++GRÁL MISZTÉRIUM TANÍTÁSOK+++
 
A szakrális beavató út végigjárását megelőzően megküldött felkészítő anyagok (írott anyagok, előadás és meditációs hangfelvételek) is segítik a helyszínen átadott tanítások mellett az alábbi témákban:
 • Grál Pap/Papnő minőség
 • Grál Hölgye és a Grál Lovagja
 • A Grál Őrzői
 • A Grál Király beavatása
 • Grál Misztérium: Grál titkok és a Grál beavatás lényege
 • Avalon Misztérium
 • Küldetés, életcél keresés
 • Küldetésbe állás, erőbe állás
—>Az utazás nők és férfiak számára egyaránt nyitott!
 
Szinte mindig felkeressük Stonhenge és Avebury kőköreit is, egy csillagászati értelemben különleges, szakrális értelemben fontos együttállás idején!

JELENTKEZÉSHEZ, TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT:
Bővebb információért, az utazás során felkeresett erőhelyekkel, szállásról, utazásról kérlek töltsd ki az alább űrlapot ÉS 
tájékoztató levelet küldök a részletekről számodra tervezetten még idén. 
 
A Konferenciához jó középfokú angol nyelvltudást ajánlok (az előadások, programok esetén nincs tolmácsolás), a szakrális utazás részéhez nem szükséges. 
 


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!