AranyGyökerek – Épülj a családból fakadó erőből!

AranyGyökerek – Épülj a családból fakadó erőből!

AranyGyökerek

Generációs Tér Tisztító Hétvége

Tanulj hibáikból, add vissza a sorsukat, vedd vissza az erődet, gyógyíts meg családtörténetedet!

2016. november 12-13. szombat 9:30-18:00, vasárnap 9:30-16:00

AranyGyökér Hétvége: 2 előadás, 2 műhelygyakorlat  és 2 meditáció, a családállítások jótékony felismerést hozó erejével ötvözve.
A program áttekintést ad a családrendszer romboló és építő hatásairól, a legjellemzőbb blokkokról, tipikus generációs örökségeinkről és ezek oldási lehetőségeiről.
Az elméleti háttér mellett kiemelt szerepet kap a gyakorlat, és a blokkoldás. A két  nap  során feltérképezzük a családrendszeredet, célzottan felépített gyakorlatsorokkal megismerheted, hogy milyet segítő és gátló erőket örököltél a családodtól ötödíziglen.
Otthon végezhető technikát is tanulsz, amivel tovább folytathatod a családrendszered belső megismerését, mintáid feltárását és a generációs térből származó blokkokat. 

SZOMBAT:

Ismerd meg ki is mi van mögötted, számold fel az árnyakat és a visszatartó erőket! Gyógyítsd meg a családtörténeted, hogy legyen megtartó gyökérzeted!

9:00-10:30 Első előadás: Éleszd fel az elhalt gyökérzeted!  – Avagy hogyan gyógyíthatod meg a családtörténetedet?
Egy jó családból erőt kapunk az élethez, a bennünk rejlő tehetségek kibontakoztatásához, biztonságot és támogatottságot. De mit csináljunk, ha nem ilyen családba születtünk? ha a családunkban eluralkodott a viszálykodás, egy más fájdalmas bántása, a család kizárt magából egyes tagjait, a  családunk szétszóródott, szétesett vagy gyakorlatilag nincs? A bevezető előadásban a legjellemzőbb családszerkezetek és “családbetegségek” között felismerheted a sajátodat, rálátást nyerhetsz arra, hogy milyen kórtünetei vannak a gyökértelen vagy kiszáradt embernek, miért lehet nehéz “teljes családban” felnőni, miképp lehet csonka családban túlélni. Szó lesz a “mérgező szülői” parancsokról, tiltásokról és tanításokról, az öröklött önkorlátozó hiedelmekről.

11:00-12:30 Első Műhelygyakorlat: A hozott csomag átkai: tabuk, titkok, parancsok, tiltások, önkorlátozó hiedelmek

A műhelygyakorlat lényege, hogy a vezetetten vághatunk át a családtörténetünk feltáratlan részein. A gyakorlatok segítenek felismerni, hogy kinek hol vannak a múltjából fakadó blokkjai, melyek a jelen életterületekben nehézségeket okoznak. Az énképet és jövőképet meghatározó hozott gondolkodási sémákat, parancsokat, tiltásokat és önkorlátozó hiedelmeket is segítem felismerni, oldani, a belső rendet helyreállítani.
13:30-16:30 CsaládRendszer Állítások
17:00-18:30 “Fájdalmas Viszonyok” Családgyógyító Meditáció, hogy elengedhesd a hozott generációs sorskönyveket, átvett sorsügyeket.
VASÁRNAP:
Növessz AranyGyökereket és használd a családból fakadó erőt önmagad kiteljesítésére, egy boldog élet megteremtésére! Avagy hogyan fejlessz szárnyakat és repülj biztonsággal a HáttérErejének biztonságával.
9:30-11:00 Második Műhelygyakorlat: A hozott csomag átkainak átalakítása, az új Családtörténet megalkotása, megteremtése!
A műhelygyakorlat lényege, hogy egyénileg, párokban, kis csoportban feladatok segítségével vezető által segítetten vághatunk át a családtörténetünk feltáratlan részein. A gyakorlatok segítenek  átalakítani a blokkokat, mérgező szülői parancsokat, kialakítani  az új családtörténeted s így saját belső támaszt építeni. A feldolgozott és meggyógyult családtörténet mintái segítenek az új minták választásában.
11:30-13:00 CsaládRendszer Állítások
13:00-14:00 Ebédszünet
14:00-15:30 CsaládRendszer Állítások
16:00-17:00 “AranyGyökér” Családgyógyító Meditáció, mely a családból fakadó erőt segít magadhoz venni, ezzel pedig végre önmagaddá válni és szabad, tiszta önazonos teredben újjáteremteni az életed.
Részvételi díj:
A két napra 30 000Ft. Az ár tartalmazza:

  • a felkészítő anyagokat
  • a nap előadásait, gyakorlatait és meditációt hanganyag formájában az otthoni gyakorlás folytatására, megerősítésre
  • minden résztvevő megkapja az általam írt Gyógyíts meg a Családtörténeted című tanulmányt, melyben a családgyógyításról, annak miértjéről, eredményeiről és módszereiről kaphat bőséges információs hátteret.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: november
JELENTKEZÉS:

>>Bejelentkezés szükséges, írj a gralhaz kukac gmail.com címre!

Várlak szeretettel személyesen is! 

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK) oktató
életmód-tanácsadó és terapeuta,  személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!