Ápr.22. PersonaScope Workshop: Melyek a Személyes Erőforrásaid?

Ápr.22. PersonaScope Workshop: Melyek a Személyes Erőforrásaid?
Sorskönyv, életút, önmegvalósítás

PersonaScope Workshop (Önismereti, Nyitott) 

2016. április 22. péntek 16:00-21:00

Fókuszban:

Személyes ErőForrásaid

Testi/Fizikai, Lelki/Érzelmi, Szellemi/Spirituális erőforrásaid, melyek ismeretében ráláthatsz hozott gyengeségeidre, meríthetsz erősségeidből, s megértheted személyiséged alapvető mozgatórugóit

A fogantatásod és születésed pillanata és körülményei megadják az alapvető ÉletMintáid, kihívásaid és várható sorsutad a maga feladataival; megmutatja erősségeid és gyengeségeid, sőt rámutat önmegvalósításod útjára is. Megismerni ezeket a földi, lelki és szellemi síkokon egymásra helyezni – mint az önmegértés rétegeit – egyszerre kincs, óriási lehetőség és egyben iránytű az életedhez. Ezt adja a PersonaScope.
A nyitott önismereti workshopok folytatódnak, minden alkalommal a saját képleteddel dolgozva egyre beljebb léphetsz önmagad megismerésében, ezáltal megértésében, elfogadásában és önmagad segítésében. A PersonaScope önismereti workshopokon megismered a fő erőforrásaidat, s ahogy haladunk a következő workshopok során megismerheted saját belső viszonyulásaidat is az egyes női/férfi személyiségtípusok, női/férfi minőségek és női/férfi önmegvalósítás utak kapcsán.
Mi a PersonaScope?
A PersonaScope egy  olyan átfogó személyiségelemző módszer, mely egy összefüggő beavatási útként mutatja be az életút és benne a női/férfi teljesség útját. Feltárja, hol tartasz az úton,  milyen emberi és női/férfi erősségeid, gyengeségeid, kihívásaid vannak, hol vannak az életfeladataid, milyen küldetéssel érkeztél e Földre.  Ismerd fel azt, amire szükséged van a boldog élethez. Minderre választ ad a PersonaScope, ami személyes iránytűt ad a kezedbe az életedhez. Az elemzés alapja a születési dátumod, neved.
A PersonaScope alapján többek között megtudhatod:

  • Milyen személyiségtípus vagy? (Erőforrások, Személyiség, Női és Férfi személyiségtípusokat külön-külön mind megismered)
  • Milyen erősségeid és milyen gyengeségeid vannak?
  • Melyik elem és energiatípus a legfontosabb erőforrásaid?
  • Melyek a legfontosabb megoldandó feladataid, életkihívásaid?
  • Milyen irányba tart az életed?
  • Mire születtél?
  • Mikor tudod saját ritmusod, saját önvalód szerint jól élni az életed?
  • Mikor vagy hajlamos sodródni, mások elvárásai szerint diktált éltet élni, s közben facsarodni?
  • Melyik és milyen a TE önmegvalósítás utad?

Az elemzés eszközeiben felhasználom az asztrológia, asztrozófia, numerológia és a CoreConnection (kapcsolódás a Magi Eszenciával) módszereit is.
Saját PersonaScope ábrám elkészítése olyan felismeréseket hozott, ami összerendezte bennem életem alapjait. Hűha élmény volt. Jobban mondva szellemi extázis élmény. Megértést hozott a miértekben és felismerést a rám váró feladatokban. Mindeközben rálátást arra, hogyan függenek össze az asztrozófia, az asztrológia, a numerológia és a földi életünk terei, hétköznapi kihívásai. Minden megfoghatóvá vált és értelmezhetővé a gyakorlati kérdéseim terében.
A PersonaScope ábrából leolvasható a küldetésed, az életcélod és az az út is ahogyan eljuthatsz oda. Rámutat azokra a gyengeségekre, amelyek kihívások elé fognak állítani; akadályokat fognak képezni, hogy eljuthass az életcélodba s megvalósulhasson a küldetésed.
Ismerd meg mit hoztál, hogy felismerd min kell dolgozz, növelj, elengedj ahhoz, hogy kiteljesedhess!
Ha tudod mit hoztál, mi van benned – mind erősségeid mind gyengeségeid terében, s tudatosítod, hogy mit hoztál meggyógyítani, átfordítani, akkor hatékonyabbá válik az önismereti munkád és gyorsabban elérhető a pozitív változás. Mi több fenntartható és tovább nyíló virággá válik nőiséged is.
Miért PersonaScope?
Sokaknak elemeztem már születési képletüket megannyi módon, s mindegyik rendszer hozzáadott valami pluszt a teljesebb megértéshez. A nagy, átfogó képet a PersonaScope-pal tudtam megérteni és átadni is leginkább. Az alapját én úgy hívom Földi Asztrológia – olyasmi, ami a régi korok bölcs embereinek alapvetés volt a természet megfigyelése végett. Föld éves változási rendje fejti ki a legerőteljesebb hatást ránk. S csak ezek után az állatövi jegyek s csillagképek.
 
A legizgalmasabb és talán a legfontosabb kérdés, ami mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetnénk boldogabbak.
Mit is jelent a boldogság Neked, párodnak, gyermekednek?
S erre  bár nincs általános recept, viszont VAN SZEMÉLYES RECEPT. Ami sejtszinten kódolt benned. Azaz rendelkezel egy belső tervrajzzal és térképpel a boldogsághoz. Ideje megismerned, hogy értelmezni tudd, s benne jól tájékozódva valóban abba az irányba menj, amerre a személyes boldogságod kinyílik számodra.
Már a PersonaScope alaprendszere (Föld Asztrológiának hívom és egyszerűbb mint az állatövi jegyekkel és a kozmosz csillagaival foglalkozó magasabb szintjei!) megmutatja azokat az összefüggéseket, amelyek a fizikai, itt és most életedre adnak jól használható, praktikus irányelveket, sorshelyzeteidre megoldást egyszerre fizikai, lelki/érzelmi, mentális/spirituális síkokon.
Látni a NAGY KÉPET számomra feltöltő, s egyben mély megnyugvást hoz. Érteni, hogy az egyes kapcsolati megélések, élethelyzetek miért történtek, mit hoztak, mire mutattak rá kifejezetten hasznos, mert átláthatod, hogy merre tart az életed…ha hagyod.
PersonaScope személyiségelemzés

Sodródás, kiszolgáltatottság helyett vedd a kezedbe életed irányítását!

Rálátni arra, hogy mikor és miért válunk sodródóvá, hogyan válunk kiszolgáltatottá, mi stresszel bennünket igen hasznos önismereti tudás. Hiszen így eldönthetjük, hogy hagyjuk-e, hogy mások irányítsanak, engedjük-e, hogy mások elvárásai szerint éljük életünket. Mindezt tehetjük a stressz elkerülése miatt, a békéért, a biztonságért, s akár a szeretetért.

Sorskönyv, életút, önmegvalósításIsmerd fel mi fontos, ahhoz, hogy jól érezhesd magad a bőrödben, s mi az, ami kimozdít, stresszel, s kihívás elé állít!

Ha tudod mit hoztál, mi van benned – mind erősségeid mind gyengeségeid terében, s tudatosítod, hogy mit hoztál meggyógyítani, átfordítani, akkor hatékonyabbá válik az önismereti munkád és gyorsabban elérhető a pozitív változás. Mi több fenntartható és tovább nyíló virággá válik nőiséged is.
PersonaScope = “persona” – személyiség, “scope” szemlélet = az egyéniséged, önnön MAGod a középpontban, amit nem megváltoztatni, hanem ÉLNI kell!

PersonaScope Önismereti Céllal Magadnak 

 és/vagy

PersonaScope redszere hivatásban Önmegvalósítás Tanácsadóként

Használhatod önismeretre, s ha megtetszett hatékonysága, akkor PersonaScope Önmegvalósítás tanácsadóként magad is végezhetsz elemzéseket a hozzád fordulóknak, hozzásegítve őket egy magas szintű önismerethez és az önmegvalósítási útjuk felismeréséhez.
Várlak szeretettel a tanfolyamok, programok résztvevői között. Örömmel segítem fejlődési utadat, kiteljesedésed folyamatát!

 Önismereti nyitott Workshopok részvételi díja:

10 000Ft / workshop

JELENTKEZÉS:

ha szeretnél jönni írj a gralhaz kukac gmail pont com címre!

[contact-form to=’noionmegvalositas@gmail.com’ subject=’PersonaScope workshop jelentkezés’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Várlak Szeretettel egy minden eddiginél mélyebb és átfogóbb megismerési folyamatba, melynek fókuszában Te magad állsz, céljában pedig saját önazonos életed megteremtése!
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!