Anyáink terheit magunkban oldjuk fel: szenvedéssel vagy alternatív utakon

Anyáink terheit magunkban oldjuk fel: szenvedéssel vagy alternatív utakon

A családban a generációs őseink anyánkon és apánkon keresztül átadták sorsmintázataikat, titkaikat és az ezekhez kapcsolódó fájdalmak emlékezetét.  A szüleink saját maguk is hordoznak be nem gyógyult sebeket az ő szüleiktől, akik az ő szüleiktől szintén kaptak nem keveset… Mit tehetsz, hogyan gyógyíthatod meg családtörténeted? Olvass tovább: Sajgó szülősebeink gyógyulásra várnak 1.rész>>>
Pozitív hozzáállással láthatjuk, hogy szüleink megtették, amit tudtak. Magukért és önmagukért is. Nem érdemes azon bosszankodni, hogy ők miért nem jártak családállításokra, pszichológushoz, kineziológushoz…. leginkább azért, mert ezek az eszközök nem voltak elérhetők az ő idejükben és talán fel sem merült bennük tudatos szinten – hiszen senki nem mondta el nekik:) -, hogy ami történik bennük és velük az megtörtént a felmenőkkel, az gyógyítható és elengedhető, a mintázat átírható.
De mi már tudjuk mindezt…és van lehetőségünk egy más utat járni, élni a családból fakadó erővel!

A mi generációnk – gondolok itt most elsősorban a most élő hídgenerációra, tágabb értelemben véve a mai 25-55 év közötti generációra, már tudunk mindezekről és van lehetőségünk változtatni, sorsmintázatot gyógyítani, oldani és átírni a magunk és a gyermekeink számára gyógyulást és szabad választási lehetőségeket hozva. Olvass tovább: Sajgó szülősebeink gyógyulásra várnak 1.rész>>>
Anyáink terheit magunkban oldjuk fel: szenvedéssel vagy alternatív utakon

Akkor is, ha az életünkben tapasztaljuk meg súlyos terheiket, gátló blokkjaikat, s akkor is, ha alternatív utakat választunk. A különbség az időtartam és a szenvedés szükségességében van. Ha az életünkben éljük anyáink terheit át, akkor velük együtt szenvedünk. Ha magunkban, magunkon keresztül oldjuk terheiket, akkor az együtt szenvedés nem szükségszerű. A megértést magunkhoz öleljük és az oldást-oldódást átéljük az alternatív utakon bölcsességgel járva.

Anyáink és nagyanyáink nyomdokaiban járunk. Nőiségünk örök értékeit hordozták, ahogy mi is. Az örökség szép, de olykor súlyos is. Terheikkel születtünk, de nem kell velük együtt szenvedjünk alattuk. VAN ideje és útja generációink gyógyulásának!

Nőiségünk megismerését, a bennünk rejlő lehetőségek felszabadítását hozza, ha megismerjük anyai és női vérvonalas mintáinkat. Ezzel foglalkozunk a következő Személyiség Integrációs Tréningnap állításaiban:

Női Vérvonalaink Öröksége

Anyai és apai ágak női vérvonalaink állítói napja

Augusztus 15. csütörtök 9:00-17:00

A női vérvonalunk esetében az édesanyánk, nagymamáink, dédanyáink és ükanyáink örökségéről, ránk hagyományozott terheiről és fel nem ismert ajándékairól van szó. A női vérvonalunkhoz tartoznak még a testvérek, fontosabb unokatestvérek, sógornők és az anyósok. Mellettük leánygyermekeink és a generációban meg nem született gyermekek is fontos tanulságokkal, feloldandó sors-elemekkel bírhatnak.
Tanulj mások mintázataiból, melyek tükröt tartanak a saját mintázataidra. Gyógyítsd saját nőiséged és családod asszonysorsait intenzíven részvétellel a tréningnap minden oldásában!
Még 3 résztvevőnek van hely, ha szeretnél jönni írj válaszlevelet, vagy a Személyiség Integrációs Tréning oldalán töltsd ki az űrlapot>>> 
Következő SzInT napok:
augusztus 22. Férfierő – Apai vérvonalak
augusztus 29. Párkapcsolat
Alternatív lehetőségek:

A lényeg, hogy VAN LEHETŐSÉGED más utakat járni mint az őseid tették, VAN ALTERNATÍV ÚT A SZÁMODRA IS!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!