Ami elválaszt az örömtől és az egységtől, és ami visszavisz oda:)

Ami elválaszt az örömtől és az egységtől, és ami visszavisz oda:)

“A kontrollvesztéstől az önmagamra találásig”  történetét írom most le neked…nem lesz rövid,…ahol kell ott ugorj:) Ha voltál már úgy, hogy semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnéd és pár gondolat vagy érzés visszaköszön az én megélésemből már megérte leírjam:)

Kontrollvesztés – félelem – aggódás – önkétely – talajvesztés

Az elmúlt hetekben valóban varázsidőben jártam, már-már olybá tűnt, hogy el is vesztem magam. Legalábbis olyannyira hagytam, hogy a jelenben legyek és történjenek velem az események, megélések, hogy bizonyos szempontból kicsúszott a kontroll a kezem alól. Először nagyon zavart, mert ugye hozzá vagyok szokva, hogy javarészt én irányítom az életem:) Egyszerűen nem tudtam azzal foglalkozni, amivel akartam, ellenben minden mással muszáj volt…helyet, időt követelt magának a kötelezettségek sora. Belépett a teljesítménykényszer és az időkeretem szétcsúszása felett érzett aggodalmam. Közben elkezdtem magamban kételkedni, bosszantott, ahogy mások haladnak miközben én egy helyben toporgok…és még ahhoz is fáradt vagyok, hogy aludjak, ha végre hagynak:)

Mindez egy szép kis mélypontot hozott, egyfajta „talajvesztés”érzését. Közben pedig a jó öreg félelmek köszöntek rám…” nini, vagyunk azért még mi is”:)

Engedd szabadjára a lovadat:)

Elengedés -Megengedés

Vajon mit kell még elengednem? Aztán rájöttem…na a kontrollomat, az öntudatos kontrolligényemet végre elengedhetném…és megengedhetném magamnak, hogy vigyen az áramlat és megbízzam az élet bölcsességében, igaz önvalóm vezetésében. Megengedem magamnak, hogy elengedjem magam…és talán nem süllyedek el most sem… döntés…kilégzés, elengedés és megengedés…és jött a visszaigazolás, minden rendben, a valóban fontos dolgok működnek:)

Visszaút és önmagamba érkezés

Egy kis szertartást csináltam magamnak és közben megtörtént a változás. Nem én változtam meg, hanem a fókuszom, és a hozzáállásom. Elfogadtam, hogy most ezt hozta az élet – betegápolás, virrasztás, kialvatlanság stb. Rugalmas alkalmazkodás…ezt szoktam tanítani, mint a 21. század egyik legfontosabb túlélőkészségét. Most kaptam belőle én is egy kiadós leckét:)

A legnagyobb tanulságom az, hogy bármi is történik és bármi miatt is veszítem el a talajt a lábam alól, közben végig ott vagyok, a középpontom változatlanul és biztosan áll. Nekem kell ismét rá fókuszálnom és hagynom, hogy ismét megálljak a közepén.

Elválasztottság – bűntudat – önbüntetés – elkülönülés – félelmek

Ezek azok, amelyek elválasztanak bennünket a forrástól (Isten, Istennő, Forrás, Igaz Önvaló — azaz a legmagasabb és legtisztább minőség, saját hited szerint). Holott mindeközben az élet játék csupán és nem szabad túl komolyan venni magunkat. Az idő végtelen és mi választjuk meg, hogy mit érzékelünk „az egység részeként éljük magunkat” vagy „elkülönülten, kiszolgáltatottan, szűkségben és saját félelmeink bekövetkezésétől rettegőn”.

A végtelent, a bőséget, az örömöt és az egységélményt választom!

Örülök, hogy megjártam ezt a hullámvölgyet és kihoztam magam belőle. Már értem, hogy helye volt, különben az általam tervezett programokban nem tudtam volna hitelesen helytállni. Miért? Mert az Egységről szólnak, önmagunk szeretetéről és arról a választásról, melyben minden percünkben döntést hozunk: Elkülönültség avagy Egység, szégyen és bűntudat avagy öröm, gyönyör és eksztázis, Kiszolgáltatottság vagy „az univerzummal összerendezett tudatos teremtés”, azaz az Új Föld tudatosságmintái:)

***

Az Új Föld életmintáit az Örömmel, szívvel önazonosan megélt élet rezgéseit ébresztheted magadban az augusztus 2-ai Örömök Kelyhe című Est előadása és szertartása során:

Öröm-Est az Új Föld életmintáiért augusztus 2-án>>>

***

Létörömbe érkeztető gyakorlatokkal várlak a gyönyörű és különleges helyszínül szolgáló Grál Házba. Érzék-ébresztő tudat tágító gyakorlatokkal készülünk, melyek segítik az Új Föld mintáinak, az öröm földje, megteremtését az életedben. Az ÖrömEst programjának fontos részei az elemekkel való újfajta belső-lélek teljességével való kapcsolódás, a középpontodba, a léted örömérzetébe való megérkezés. Mindemellett játékos jelenlétbe hívlak, mely a személyiséged rugalmasságát és könnyedségét segítik, összekapcsolnak az örömteli belső ragyogásoddal, Valódi, kristálytisztán ragyogó önmagaddal.

Az esti programra nyitott szívű, az életükben az örömöt választó, új életmintákat hívó résztvevőket várunk! Ha már felismerted, hogy nem akarsz a múlt fogságában létezni, a fájdalmak és szenvedések emlékein szomorkodni, új életerőre vágysz és töltekezni szeretnél közöttünk a helyed az Új Föld napján!

“Járd az öröm útját és az univerzum kapukat nyit számodra ott, ahol eddig csak falakat találtál” (Joseph Cambell)

Jelentkezéshez kattints a program oldalára:

Öröm-Est az Új Föld életmintáiért augusztus 2-án>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!