Ami elválaszt az örömtől, egységtől – és ami visszavisz oda…

Ami elválaszt az örömtől, egységtől – és ami visszavisz oda…

“A kontrollvesztéstől az önmagamra találásig – és amiért erre szükségem volt az októberi vállalásaimhoz”  történetét írom most le neked…nem lesz rövid,…ahol kell ott ugorj:) Ha voltál már úgy, hogy semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnéd és pár gondolat vagy érzés visszaköszön az én megélésemből már megérte leírjam:)

Kontrollvesztés – félelem – aggódás – önkétely – talajvesztés

Az elmúlt hetekben valóban varázsidőben jártam, már-már olybá tűnt, hogy el is vesztem magam. Legalábbis olyannyira hagytam, hogy a jelenben legyek és történjenek velem az események, megélések, hogy bizonyos szempontból kicsúszott a kontroll a kezem alól. Először nagyon zavart, mert ugye hozzá vagyok szokva, hogy javarészt én irányítom az életem:) Egyszerűen nem tudtam azzal foglalkozni, amivel akartam, ellenben minden mással muszáj volt…helyet, időt követelt magának a kötelezettségek sora. Belépett a teljesítménykényszer és az időkeretem szétcsúszása felett érzett aggodalmam. Közben elkezdtem magamban kételkedni, bosszantott, ahogy mások haladnak miközben én egy helyben toporgok…és még ahhoz is fáradt vagyok, hogy aludjak, ha végre hagynak:)

Mindez egy szép kis mélypontot hozott, egyfajta „talajvesztés”érzését. Közben pedig a jó öreg félelmek köszöntek rám…” nini, vagyunk azért még mi is”:)

Elengedés -Megengedés

Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus barátnőm, a havi csillagállásokról szóló  levele olvastán már mocorgott bennem, hogy vajon nekem mit kell elengednem még. Aztán rájöttem…na a kontrollomat, az öntudatos kontrolligényemet végre elengedhetném…és megengedhetném magamnak, hogy vigyen az áramlat és megbízzam az élet bölcsességében, igaz önvalóm vezetésében. Megengedem magamnak, hogy elengedjem magam…és talán nem süllyedek el most sem… döntés…kilégzés, elengedés és megengedés…és jött a visszaigazolás, minden rendben, a valóban fontos dolgok működnek:)

Visszaút és önmagamba érkezés

Egy kis szertartást csináltam magamnak  (ld. a levél végén) és közben megtörtént a változás. Nem én változtam meg, hanem a fókuszom, és a hozzáállásom. Elfogadtam, hogy most ezt hozta az élet – betegápolás, virrasztás, kialvatlanság stb. Rugalmas alkalmazkodás…ezt szoktam tanítani, mint a 21. század egyik legfontosabb túlélőkészségét. Most kaptam belőle én is egy kiadós leckét:)

A legnagyobb tanulságom az, hogy bármi is történik és bármi miatt is veszítem el a talajt a lábam alól, közben végig ott vagyok, a középpontom változatlanul és biztosan áll. Nekem kell ismét rá fókuszálnom és hagynom, hogy ismét megálljak a közepén.

Elválasztottság – bűntudat – önbüntetés – elkülönülés – félelmek

Ezek azok, amelyek elválasztanak bennünket a forrástól (Isten, Istennő, Forrás, Igaz Önvaló — azaz a legmagasabb és legtisztább minőség, saját hited szerint). Holott mindeközben az élet játék csupán és nem szabad túl komolyan venni magunkat. Az idő végtelen és mi választjuk meg, hogy mit érzékelünk „az egység részeként éljük magunkat” vagy „elkülönülten, kiszolgáltatottan, szűkségben és saját félelmeink bekövetkezésétől rettegőn”.

A végtelent, a bőséget, az örömöt és az egységélményt választom!

Örülök, hogy megjártam ezt a hullámvölgyet és kihoztam magam belőle. Már értem, hogy helye volt, különben az általam tervezett programokban nem tudtam volna hitelesen helytállni. Miért? Mert az Egységről szólnak, önmagunk szeretetéről és arról a választásról, melyben minden percünkben döntést hozunk: Elkülönültség avagy Egység, szégyen és bűntudat avagy öröm, gyönyör és eksztázis, Kiszolgáltatottság vagy „az univerzummal összerendezett tudatos teremtés”.

Mire készülök októberben, amihez mindezek kellettek?

­„Az Elkülönültségből az Egységbe”

Október 24, vasárnap este, 18:30-21:30-ig

A legerőteljesebb szétválasztottság mintáinkat (bűntudat, szégyenérzet, félelmek, szűkség és pénzhiány, kontrollvesztés stb.) oldjuk a dinamikus meditációs (mozgásos elemekkel) és személyiségfejlesztő gyakorlatok segítségével, hogy az egységhez tartozó megélési minták szabad lehetőségekké válhassanak: könnyűség, áramlás, rugalmasság, bőség, öröm, gyönyör, eksztázis:)

Részvételi díj: 3000Ft

A 25-i horgonyzás résztvevőinek különösen ajánlott, hogy a másnapi energiaminőségeket könnyebben tudják befogadni.  Mivel várhatóan korán reggel fogunk kezdeni, ezért lesz lehetőség a helyszínen történő alvásra is. A bennalvókkal együtt megyünk át a horgonyzás helyszínére!

Igaz Önvalónk és az Egység Tudatunk felvállalása, avagy Kilencedik Kapu horgonyzása

október 25-én, hétfőn (a nemzetközi folyamathoz alkalmazkodva még kialakulóban, de várhatóan kora reggeli kezdéssel)

A 11:11 folyamatban, mely a Föld tudatosságát az Új Földbe emeli minden egyes kapu egy új minőség horgonyzását, majd a két kapu közötti „gyakorlását” jelenti. A Kilencedik Kapu az „Egy lény megnyilvánulása: Az igaz egyek kiemelkedése” mottóval, melynek lényege, hogy a szétválasztottságunktól mentesen, Igaz Önvalónkba visszatérve, azt felvállalva létezünk, kétségektől-félelmektől és szétválasztottságtól mentesen.

Az Igaz Eggyé váláshoz nem kell semmi mássá válnunk, csak azzá, amik valójában vagyunk; viszont tovább már nem rejthetjük el, hogy KIK VAGYUNK. Igaz Egynek lenni tudatos elfogadása annak, AKIK VAGYUNK egy végtelenül kiterjesztett szinten. Amikor Igaz Egyként kiemelkedünk, akkor legbelső igaz lényegünket mindenki számára láthatóan hozzuk a felszínre. Nem félünk természetes tekintéllyel kifejezni képességünket és tudásunkat. Teljesen abban a valakiben tartózkodunk, AKIK VAGYUNK.” (Solara, www.nvisible.com)

A 8. kapu horgonyzáskor már szerveztem csoportot, ennek beszámolóját és további információkat találsz itt:

A 11:11 Új Föld folyamat 9-es kapu horgonyzása Október 25-én>>>

Részvételi díj: a létszámtól és a helyszíntől függően még alakul, de várhatóan 2500Ft körül alakul majd.

Női Teljesség Napja a női teremtő erő jegyében / Szeminárium

október 29-én a 10 milliószoros napon, 10-17-óráig

A Női teljesség 12 arca, a 4 női teremtő erő minősége, az  5  legfőbb női teremtő eszköz, a legfőbb női életelvek és a négy női beavatási kapuhoz tartozó legfontosabb női energiaközpont aktiválásának módja ismerhető meg a szeminárium során.

Részvételi díj: 14 000 forint

Bővebb információ és jelentkezés:

A Női Teljesség Napja – a 10 milliószoros napon, október 29-én!>>>

Női Teljességbe Érkezés / Workshop, sajátélményű kiscsoportos program

október 29-én a 10 milliószoros napon, 18:00-kb. 21:30-ig

A nőiség 4 beavatási kapuján haladva, megértjük és elengedjük az egyes női minőségekhez kapcsolódó blokkjainkat, aktiváljuk az egyes beavatási kapukhoz tartozó női energiaközpontokat.  A dinamikus meditációs és személyiségfejlesztő gyakorlatok segítségével az est végére a női teljességbe érkezve magunkhoz vesszük női teremtő erőnket.

Részvételi díj: 4 500Ft, a Női Teljesség Napi szemináriumon résztvevőknek kedvezményesen 2500Ft.

Az AranyAsszony Kozmológiája: avagy a változás megtartó ereje (előadás és workshop)

október 17-én, vasárnap este 18-21:00-ig

Az évkörös változási rend, azaz a természeti ciklus alapú évkör, mint az egyik legfőbb önmagunkhoz visszavezető női életelv. A női teljesség arcai és a RUGALMASSÁG:), amivel a változás állandósága életerővé és bölcsességé alakítható.

Részvételi díj: előadásra 1500Ft, workshopra: 2500Ft, egyben 4000Ft.

Személyiség Integrációs Tréning

Segítők jelentkezését még várjuk! Az állítók már megvannak:)

október 17-én, vasárnap 9-17:00-ig

A leszakadt, letapadt lélek –és énrészeink magunkba emelése, a családi hátterünkből örökölt és az inkarnációs előéletünkből bennünk maradt blokkok oldása a családállítás, a pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia módszer együttesével.

Részvételi díj: állítóknak 14 000Ft, segítőknek 2500Ft.

Jelentkezés a programokhoz:

Válaszlevélben az noionmegvalositas@gmail.com címre írott levélben a program megjelölésével vagy az oldalon egy űrlap kitöltésével: Tovább az Októberi Programok Oldalához>>>

***

..és végül a “miniszertartásom”, esetleg próbáld ki te is:

Ha úgy érzem kezdem elveszteni a talajt a lábam alól, vagy semmi sem úgy történik ahogy szeretném/terveztem, akkor szoktam ezt csinálni:

Elvonulok a fürdőszobába, levetkőzöm és jól a szemem közé nézek. Aztán megkérdezem, hogy mi a baj, mit érzek és mit szeretnék helyette. Ezt nem mindig tudom elsőre megválaszolni, ezért azt szoktam előre venni, hogy mire vágyik most a testem. Mit ennék /innék / mit tennék legszívesebben. Azaz elkezdem “szolgálni” a testem, megengedem, hogy neki  jó legyen. Most erre vágytam: egy nagy kád fürdő víz, bele tengeri só, egy kis tejben méz és hozzá 3 csepp mandarin és 3 csepp rózsaolaj. Plusz hozzátettem a nemrég kapott rózsacsokromból leszárított rózsaszirmokat és a kedvenc szappanszirmokat:) Illatos kényeztetés, hozzá mézes fehér tea jázmin virágokkal. Halk zene és ellazulás… pár perc múlva már tudtam, hogy “most jó nekem”. Miért is? Mert olyat teszek, ami örömet nyújt. Ez a lényeg:) örömteli élet. Az utóbbi időben mások igényeit szolgáltam…a magaméit pedig háttérbe szorítottam. Időlegesen ez talán indokolt is, de közben magamra is kell időt szánnom….pontosabban, arra ami nekem jó és amire adott pillanatban szükségem van.

Neked most miben telne leginkább örömöd?

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

­

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!