A Valódi Hivatás gátjai és a "hogyan lehet ma a béren kívül pénzt keresni" kérdésekre válaszolok…

A Valódi Hivatás gátjai és a "hogyan lehet ma a béren kívül pénzt keresni" kérdésekre válaszolok…

A keddi, 10 milliószoros nap estéjén tartandó “Csináld, amit szeretsz és a pénz követni fog!” című eladás részévé tettem a jövedelemforrások témáját (=honnan és hogyan lehet ma a béren kívül pénzt keresni) és a gátló okok összefoglalását is – résztvevői kérésre.

Mindig megkérdezem azoktól, akik már jelezték, hogy jönnek, hogy milyen területen vannak a legnagyobb problémáik. Most az derült ki, hogy sokak számára idealisztikus a valódi hivatásban való munka és az abból szerzett jövedelem.

Számos “két-ségbe esett” levelet kaptam azoktól, akik nem tudnak eljönni mégis vágyják a segítséget. Ezért a gátakat “kihozom az előadás anyagából”, azaz itt is megírom nektek. Szeretném, ha mindenkihez eljutna, akkor is, ha nem tud ott lenni személyesen. Igaz ott részletesen elmesélem a belőlük való kivezető utat is, de szerintem már az is segítség, ha az alábbiakat elolvasod:

Ezért is született ez a mai írásom…

A kiúttalanságnak és a “nekem úgysem sikerül” megélések egyik oka, hogy a “múlt által előidézett problémákkal, betömendő lyukakkal vagy elfoglalva és nem is bízol abban, hogy valaha lesz megoldás a kiúttalanságukból. De vannak más okok is…

A legnagyobb ellenfelek:

 1. szegénység-tudat
 2. “azonnali lyukbetömködés kényszere”
 3. szűklátókörűség- alternatívanélküliség
 4. létbiztonság elvesztésétől való félelem
 5. önmagunkba vetett hit hiánya
 6. a környezetbe (szűkebb és tágabb pl. Gondviselésbe) vetett hit hiánya

Ha nem tudod, hogy hogyan és honnan szerezhetsz manapság pénzt, akkor nem is látsz alternatívákat önmagad előtt. Azaz a megélt valóságodban az van jelen, hogy “örülök, hogy legalább ez a munkám van”, “össze kell húzzam magam és keményen dolgoznom kell, nehogy kirúgjanak engem is”, “hogy csinálhatnám azt, amit szeretnék, ha most azonnal pénzt kell előteremtsek kenyérre és a számlákra”…”bármit teszek az nem elég, mindig visszapattanok”, “már nem is próbálkozom, annyi kudarcom volt…nekem sose sikerül”, “egyedül vagyok mindenre és nehéz életkörülmények között élek”…stb.

Gondolom érzed a példa mondatokból, hogy a félelem  és a hiánytudatosság vezérli őket. …és igen, van olyan élethelyzet, amikor azonnali megoldást kell találj és azonnal pénzt kell keress, hogy betömhesd a lukakat.

A kérdés, amit fel kell tegyél önmagadnak, ezért leginkább az, hogy ezzel és így akarod-e tölteni az egész életedet?

Én is éltem így, és akartam, hogy ne így legyen. Meghoztam a döntésemet..addig megyek, addig keresek, tanulok, önfejlesztek, amíg elérem a valódi hivatásomat, az örömteli munkavégzést és a könnyed pénz-teremtést. Arra vágytam és azt is programoztam, hogy azzal a munkával teremtem meg a bevételeimet és a jól-létemet, amit szenvedéllyel tudok végezni.

A valódi hivatás megtalálása egy ÚT – és nem készen kapott “végrehajtandó parancs”!

Ne várd, hogy holnap valaki szembe jön veled az utcán, azt mondja, hogy neked ezt vagy azt kell csinálnod az életed küldetéseképpen. Még ha meg is tenné egy “látó” ember, nem fogod magad jól érezni, mert nem te találtál rá, nem fogod a magadénak érezni és inkább kényszerítő lesz az abba az irányba való haladás. Sokkal jobb, ha a valódi hivatást “dharmaként” (ld. előző cikkem)  éled meg és ennek megadod az időt az életedben.

Én sem azt fogom tenni kedden, hogy körbejárok, beletekintek az aurádba és azt mondom, hogy neked ezzel vagy azzal kell foglalkozz, hogy megélhesd a boldogságot, jól-létet. Éppenséggel megtehetném, de véletlenül sem szeretném senkinek elvenni a szabad akaratát, az út megélésének lehetőségét, sem pedig annak az örömét, ami a ráébredéssel jár és az úton való járással!

Egy döntést kell igazából meghozz: azzal akarsz foglalkozni, amivel valóban szeretnél és valóban örömödet leled benne. Ez a döntés nem fogja azonnal meghozni számodra a valódi hivatásodra való ráébredést….de nem is ez a célja és nem is ezt várjuk el tőle. Ellenben megadja a belső elköteleződésedet önmagad felé!

Ezért a jövedelemszerző lehetőségeket is össze fogom foglalni a május 17-ei, 10 milliószoros nap estéjén tartott program, ismét “annyit fizetsz, amennyit jó szívvel ki tudsz most adni a tanításért” díjfizetésben – hogy mindenki ott tudjon lenni, aki vágyja a változást az életében!

Szólj másoknak is!

Akinek szüksége lehet erre a tudásra, lelkesítésre és a “van más út” hitében való megerősítésre azoknak szólj kérlek és ajánld fel az előadás lehetőségét a 10 milliószoros napon, amikor minden 10 milliószoros erővel hat! …és tényleg csak annyit kell adjon érte, amennyire most lehetősége van!

Hassunk hát az örömmel végzett, szívből jövő, kiteljesítő és bőséget hozó munka megtalálásának irányába!

A program leíráshoz és a jelentkezéshez kattints ide:

VALÓDI HIVATÁS, örömmel végzett munka, pénz: “Csináld, amit szeretsz és a pénz követni fog” címmel előadás május 17-én a 10 milliószoros napon>>>

Szívből kívánom, hogy megtaláld a valódi hivatásod és ezzel együtt a jó-lét is beköszöntsön hozzád!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu
Megosztás Facebookon

“A Valódi Hivatás gátjai és a "hogyan lehet ma a béren kívül pénzt keresni" kérdésekre válaszolok…” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. ke Kedves Nikol ! Örömteli, sikeres munkát kivánok Neked továbbra is ! Az előadásaidra nem
  tudok elmenni a nagy távolság miatt, viszont összefoglaló irásaidat szeretném továbbra is
  olvasgatni. Márta

  Válasz

Szólj hozzá!