A Szakrális Anyaság, Tudatos Szülőség!

A Szakrális Anyaság, Tudatos Szülőség!

A Szakrális Anyaság Minősége

Tudatos Szülőség

Az anyaság tanítása a női teremtés szemszögéből: A szakrális anyaságra vonatkozó tudás a női teremtés, azaz fizikai értelemben a célmegvalósítás területén is jól használható. A nő folyamatosan kihord valamit, ha nem magzatot, akkor célt, amely lehet a sajátja, de a család más tagjáé is. Ahhoz, hogy ez a transzformátor jellegű női működés beinduljon férfias típusú, tűz- energiára van szükség. A közösen gerjesztett energia visszakerül a férfihoz, aki fizikai tetteivel valósítja meg azt, amit a nő „megálmodott”. Tudatos szülőség – a szülők Társ-Szövetsége: Az anyává válással a családdá válás is megtörténik, amelynek két kapitánya van.
 

noionmegvalositas.hu

Mit jelent a Szakrális anyaság?

A szakrális anyaságra való készülés egy tudatos igény arra, hogy a születendő gyermek, a leendő tanítómester számára a lehető legjobb körülményeket, feltételeket tudjuk adni – mi magunk is megfelelő mester lehessünk számára –, illetve hogy ugyanezt ő is meg tudja adni nekünk.

 
 
 
 

„A szakrális anyaságra vonatkozó tudás nagyon jól használható a női teremtés – a célmegvalósítás – folyamatában: a vágyott dolgot hívjuk, befogadjuk, érleljük és növeljük, majd miután világra hoztuk, megszültük, tápláljuk, alakítjuk, vagy hagyjuk, hogy alakuljon olyanná, amilyen ő saját maga.”

 
 

noionmegvalositas.hu

A család egy olyan különleges hajó, amelynek két kapitánya van, ezért nagyon hasznos, ha tudnak közösen dönteni az útirányról, a hajó sorsáról, és a vele kapcsolatos feladatok végzéséről is. Ezt csakis szövetségben, tudatos szülői magatartással, felelősségvállalással és együtt-teremtéssel lehet, fontos a szövetség, a tudatos szülői magatartás, amely akkor sem érhet véget,  ha párkapcsolati szempontból különválnak a felek egymástól.
 
A gyermeknek mindkét fél együtt és külön is tartozik azzal, hogy megteszi a legtöbbet, ami tőle telhet. A tudatos szülőség azt jelenti, hogy jelen vagyok a saját életemben, ismerem a különböző személyiség-részeimet, azokat meghallgatom, és azok együttműködésére törekedve belső harmóniát alakítok ki, amely megadja az alapot a külső harmónia megteremtéséhez is. Ez egyfajta belső nyugvópontot ad számomra, innen pedig egyértelmű, hogy bármit tesz a gyermekem és bármit teszek én, neki mindig tudnia, éreznie kell, hogy szerethető, szeretett és minden rendben van vele.
 

„Szeretlek, mert vagy!”

noionmegvalositas.hu

Ez nem függ semmilyen külső körülménytől, teljesítménytől, semmi köze ahhoz, hogy éppen megette-e a főzeléket, elpakolt-e maga után, megírta-e a háziját vagy éppenséggel becsapta-e előttem a szobája ajtaját. Szeretem, mert VAN! Akármit csinálok, mondok, vagy akármit lát az arcomon, az hozzám tartozik, az én világomban született és bármit lát rajtam, tudnia és éreznie kell, hogy szeretem őt. Ehhez nagyon fontos már pici kortól az érzelmek kifejezése, és ha kell, azok magyarázata. Minden érzelem – a boldogság, a szomorúság, az idegesség, vagy a mérgesség akár –elfogadható és helye van bennem, az érzelmek, gondolatok, vágyak kifejezése pedig természetes és elfogadott mindkettőnk részéről.
 
Könyvem ízelítőjéből még egy bejegyzéssel készültem számodra, melynek témája a Meridiánok vagy Energiaközpontok. Mire használjuk őket, miben segíthetik Nőiséged kiteljesedését…
 
 
 


Női Teljesség Online Tanfolyam

INDUL: 

2021. június 21.

9 héten át * 9 női minőség * 18 női archetípus

női önismereti, női önfejlesztő gyakorlatokkal

Női Önismereti-nőiségfejlesztő Tanfolyam,

hogy elérhető és megélhető legyen a női teljesség minden aspektusa!

 
* ÍROTT és HANGANYAGOK (előadások, meditációk) *
3 EXTRA AJÁNDÉKKAL_ 2 workshop hanganyaga + A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – avagy a női teljesség útja című könyvem 5500Ft értékben, valamint hozzá a postaköltség is ajándék

 1. 9 hét alatt 9 női erőd, 9 női minőséged felfedezése
 2. 18 női archetípus megismerése 
 3. mintafelismerés és otthon végezhető blokkoldási gyakorlatok
 4. nőiségtörténetet gyógyító és építő meditációk
 5. nőiséged integrációja

A tanfolyamról az alábbi linken tudsz többet olvasni! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Három értékes ajándékkal lehetsz gazdagabb ha részt veszel a tanfolyamon!
AJÁNDÉK 1.:
“Egybeszerető Erő” címmel tartott előadás és meditációs felvétel
A szertartás célja volt segíteni megérkezned saját önazonos női erődbe, melynek lényege a transzformáció, a mindeneket átalakító, átváltoztató, majd integráló és egyre magasabb szintekre felemelő erő. A tanfolyam során megismerhető 8 minőséget összekötő, azokat összerendező 9. női erőt, az integrációs erőt.
AJÁNDÉK 2.:
A tavaly pünkösdkor tartott Nőiség Integrációs Tréning hanganyagaival, melyek előadás és meditációs anyagokat is tartalmaznak!
AJÁNDÉK 3.:
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja című könyvem, 5500Ft értékben + MPL futáros házhozszállítás belföldön 1800Ft értékben. 
 
A részletekért, ajándékokért a jelentkezéshez mindenképp ugorj át a regisztrációs oldalra! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Várlak sok szeretettel!
női önbizalom
Mitől leszel teljes nő?
Már az vagy. Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé. Nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt. A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra! Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok. (részlet az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség útja könyvből)
 
 
 
Csodákban teli, örömteli női utat kívánok Neked Kedves Olvasóm!
Várlak következő, és ennek a könyvemnek utolsó cikkében legközelebb is!


Ha szeretnéd ezt a könyvet…itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

  E-mail cím:*
  Keresztnév:*
  Vezetéknév:*
  Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
  Fizetési módok:*Postai utánvét
  Banki átutalás és postázás
  Személyesen programon
  Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
  Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
  Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
  Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
  Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
  A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
  Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
  Számlacímed:*
  Postacímed vagy szállítási címed:*
  Dedikációt kérsz-e?:
  Megjegyzésed, kérésed:
  Megosztás Facebookon

  Szólj hozzá!