A Sikeres Nők Életvezetése… az Életstratégia elemei

A Sikeres Nők Életvezetése… az Életstratégia elemei

A Sikeres Nők Életvezetése…az Életstratégia elemei

 

 

Az önmenedzsment egy tudatosan kialakított, önazonosságra és önérdekekre épülő, mások érdekeit is figyelembe vevő életstratégia,

 

melynek

 1. alapját a pozitív én-dimenziók (pozitív énkép, jövőkép és önelvárások) adják,
 2. célja az önmegvalósítás, azaz önmagad kibontakozásának segítése, az életcéljaid elérése, a testi-lelki-szellemi jóléted megteremtése,
 3. eszközei az optimális személyes hatékonyság, a célkitűzés-célmegvalósítás képessége, adott célhoz választott képességek és készségek, életirányító képesség, és
 4. jellemzői a „proaktív-kreatív-konstruktív-együttműködő” életszemlélet, és az asszertív életvezetés. Az önmenedzsment mivel egy életstratégiát, azaz, azt a szemléletet és életvezetési módot, amely szerint az életemet, a mindennapjaimat élem. Tudatosan kialakított, tehát nem a szüleimtől szerzett, vagy mások elképzelései alapján meghatározott, hanem számomra fontos dolgokon, önazonosságon és önérdekeken, valamint tudatos, önelemzésre épülő munkán nyugszik.

 

Ha sztereotípiákban gondolkodunk, akkor a sikeres nőről a legtöbb embernek többnyire egy keményebb, (férfias), inkább munkájában kiemelkedő nőtípus jut eszébe. A következőkben viszont összegyűjtöttem 6 olyan sikertényezőt, ami ránk, nőkre inkább jellemző, mint férfitársainkra.

 

Ezek mindenképpen a mi NŐI erősségeink, építsünk rájuk:

 1. Empátia

Ha a főnöködnek hetek óta rossz kedve van, vagy egy munkatársnődet épp elhagyta a párja, te biztos, hogy szakítasz rá időt, és elbeszélgetsz velük. Miért? Mert a nőket minden érdekli, és könnyen beleélik magukat mások helyzetébe. Annak örülnének a legjobban, ha minden körülöttük lévő ember boldog és kiegyensúlyozott lenne. Hiszen tisztában vannak vele, hogy enélkül nem lehet eredményeket elérni.

 1. Jó szervezőkészség

Született szervezők vagyunk: épp indulsz haza a munkából, de még csevegsz egy keveset a portással, aztán gond nélkül odaérsz zárás előtt a boltba, és bevásárolsz. Hiszen este vacsoravendégeket vársz, de előtte még váltanál néhány szót a pároddal is. Egyedül a nők képesek arra, hogy minden idejüket és energiájukat tökéletesen kihasználják és beosszák. Ahogy egy nagycsaládot könnyen menedzselnek, a munkában is kitűnő szervezők.

 1. Többfelé figyelés és párhuzamos cselekvések végzésének képessége

Mialatt iszogatod a kávédat, átnézed a postát, és közben még telefonon is elintézed, ami éppen aktuális. Ezt a jellegzetes női képességet ma multi-taskingnak nevezik, és ennek köszönhetően egyszerre több munkát tudunk elvégezni, mint a férfiak.

 1. Könnyebb kapcsolatteremtő képesség

Szívesen beszélgetsz akár lényegtelen dolgokról is a kollégáiddal? A nők – ellentétben a férfiakkal – nem akarják azonnal megtudni a másikról, hogy milyen pozíciót tölt be a cégnél, és mekkora hatalommal bír. Őket elsősorban a belső értékek izgatják, vagy egyszerűen csak meg akarják ismerni a másikat.

 1. Csapatjátékos hozzáállás

A férfiak általában magányos harcosok, a nők viszont szeretnek csapatban dolgozni, és ritkán versenyeznek egymással. Fontosabb számukra, hogy mindenkivel jól megértsék magukat. Felmérések szerint munkaidő alatt a férfiak hatvan százaléka elsősorban azon fáradozik, hogy javítsa helyzetét a cégen belül, a nőket viszont nem hozza lázba egy magasabb pozíció, egy külön iroda vagy egy céges autó. Sokkal inkább barátságos légkörre vágynak.

 1. Változástűrés

Mindenre, ami változás, javulás és fejlődés, nyitottak vagyunk. A férfiak ezzel szemben szeretik a megszokott, jól ismert dolgokat, tevékenységeket, és nem is változtatnak egészen addig, amíg nem szükséges. Ezért van például az, hogy a párkapcsolatoknak legtöbbször a nő vet véget, még akkor is, ha már mindketten tudják, nincs értelme tovább együtt lenniük. A nők ezt a változ(tat)ási kényszerüket, törekvésüket a fejlődésre a munkában is kiélik.

 

noionmegvalositas.hu

Hogyan lehet egy nő a karrierjében sikeres?

Akadnak jó néhányan, akik már bizonyítottak, az ő példájuk is mutatja, hogy érdemes hinni magunkban, és nem szabad megfutamodni, hanem következetesen küzdeni kell a céljainkért. Az ehhez szükséges legfontosabb feltételek:

 1. Alapos önismeret (alapvető női adottságaidon túlmenően a személyes képességekre is kiterjedően)
 2. Feltétlen hit önmagunkban és az önbizalom folyamatos erősítése, a siker ünneplése
 3. A tudatosított adottságok kiaknázása
 4. Folyamatos és hatékony önmenedzsment
 5. A tradicionális női szerepeket összeegyeztetése a modern női szerepekkel hatékony időgazdálkodás segítségével.

Mit kell tenned a gyakorlatban? Légy tisztában a képességeiddel!

 

Fedezd fel a benned rejlő tehetséget!

Ne fogd vissza, inkább menedzseld magad!

Az álmaid alapján kezdd el felépíteni az életedet!

Merj az álmaidból célokat képezni és a célokhoz konkrét megvalósítási tervet csatolni, majd elkezdeni a legelső lépéssel!

 

Legfontosabb teendőid céljaid eléréséhez, mint NŐ!

További teendőid a karrierépítésben akár alkalmazotti, akár vállalkozónői irányban tervezed a jövődet:

 1. Hatékony erőforrás gazdálkodás, azaz az idő, pénz és energiagazdálkodásodat rendeld alá céljaidnak és prioritásaidnak
 2. Ismerd meg (és használd előnyödre) a munka világának működését, a szereplőit, a munkáltató-munkavállaló érdekek és hozzáállás különbségét, a vállalkozói attitűdöt
 3. Gyakorold az Önérvényesítést, azaz az érdekeidért állj ki és mondj NEM-et gyakrabban
 4. Használj Önmarketinget

 

Az Önmenedzsment Mesternője!

Az Önmenedzsment kifejezést sokféleképpen használják, leginkább az önérvényesítő képességre gondolván, holott ez egy sokkal komplexebb képesség és készségegyüttes!

Az önmenedzsment készségek olyan ismeretre és gyakorlati jártasságokra, képességekre épülnek, melyek segítségével biztosíthatod, hogy sikerül önmagadat kibontakoztatni, az életcéljaidat elérni és valódi jól-létet teremteni önmagad és szeretteid számára!

Ha már tudod ki vagy és mit akarsz jó úton haladsz, de ez önmagában még nem elegendőMinden helyzetben fel kell tudnod vállalni mindazt, ami vagy és ami számodra fontos!

Az ehhez szükséges tudnivalókat és készségeket szedem számodra egy csokorba az

6+2 hetes Női Önmenedzsment Tanfolyamon

A tanfolyam tananyaga alapvetően a racionális, anyagi világban szükséges tudásra épül, de figyelembe veszi a NŐI  PSZICHÉ  sajátosságait és a női élet kihívásait.

Légy az Önmenedzsment MesterNője!


 

Miről szól a Női Önmenedzsment Online Tanfolyam?

A Női Önmenedzsment Tanfolyam segít felismerni ki vagy és milyen erősségeid vannak, majd segít eljutni a megvalósításhoz szükséges tudni-és tennivalókig.  Az önmegvalósításához és az modern időkben való érvényesüléshez szükséges önmenedzsment ismereteket sajátíthatsz el, az idő-pénz-energia gazdálkodástól az önérvényesítő kommunikációig, viselkedésig! Mindeközben folyamatosan hangsúlyos szerepet kap majd a nőiség megélése, a női szerepek összeegyeztetése a modern, megváltozott kihívásokkal teli, sok esetben férfi-arcú világunkban. A tanfolyam végére rád szabott életstratégiát fogsz tudni kialakítani, mely alapján könnyen és hatékonyan tudod szervezni és alakítani a saját életed.Továbbá még rengeteg téma és fejlesztő segítség számodra!

További részletek a tanfolyam tartalmáról az alábbi link alatt: https://noionmegvalositas.hu/noi-onmenedzsment-online-tanfolyam-oktober-11tol/


 

Különleges és egyedülálló tanfolyamról van szó!

A Női Önmenedzsment Tanfolyam most induló képzése egyedülálló, különleges az országban és a világon is! Életre szóló élményekben, támogató női közösségben, élet igenlő szemléletben lesz garantáltan részed!

Mennyibe kerül mindez?

40 000Ft (bruttó)

a 6+2 hetes online tanfolyam részvételi díja

Kiegészítő további lehetőségek a személyes találkozást biztosító Női Önmenedzsment szeminárium>>> kapcsán:

 

Kockázatmentesség!

Garanciát vállalunk a tanfolyamért, azaz, ha nem leszel elégedett a programmal, akkor azt visszamondhatod, a tanfolyam díját a (az igénybe nem vett időszak után részarányosan) visszautaljuk a számodra.

Összefoglalva, akkor mit is kapsz a Női Önmegvalósítás Tanfolyam során?

 1. A tanfolyamhoz tartozó oktatási anyagokat, melyekhez egy zárt oldalon férhetsz hozzá. Ez várhatóan 20 leckét jelent., de eddig minden oktatási programomban túlteljesítettem ezt a számot:)
 2. A zárt oldalhoz tartozó összes előnyt: közösséget és támogató kapcsolatokat, kérdezési lehetőséget tőlem és társaidtól.
 3. A bónusz anyagokként minden pillér mellett az oldalra felkerülő támogató írásokat, ösztönzőket, életjavító írásokat, tippeket.
 4. Az online oktatás során felmerülő problémáidhoz technikai segítséget.
 5. Kedvezményes részvételi díjat a Személyiség Integrációs Tréningjeimhez (esti vagy egész napos)

Kezdés:

2021. október 11.


 

Kik tartják a Női Önmenedzsment Tanfolyamot?

Az oktatási programot szakmailag Pozsgai Nikoletta, karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista állította össze. A program jelentős részében tanít, önismereti -és személyiség integrációs trénerként segíteni a résztvevők fejlődését.

Karrier-és életvezetési tanácsadó, szakterülete a női önmegvalósítás.
Tréneri és tanácsadói munkája során közel ezer embernek segített már magánéleti válsághelyzetekből való kijutáshoz. Az általa használt önfejlesztő módszeregyüttes legfontosabb építőkövei a karrier-coaching és a kineziológia, melyek segítségével beazonosítható és megszüntethető az akadályozó tényezők testi-lelki szinteken egyaránt. Segítségével aktiválhatod ’siker és jóllét potenciálodat’, azaz megvalósíthatod céljaidat, álmaidat!


 

Regisztráció/Jelentkezés

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, majd e-mailben értesítelek a továbbiakról!

Jelentkezhetsz az alábbi link alatt is, ahol a részleteket is olvashatod!:

https://noionmegvalositas.hu/noi-onmenedzsment-online-tanfolyam-oktober-11tol/

…vagy itt alább az űrlap kitöltésével.

Keresztnév:*
E-mail:*
Vezeték Név:*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Számlacím (cégnév és cím):*
Melyik csomagot kéred? 1. Online tanfolyam 2. Online tanfolyam + szeminárium*
Megjegyzés:

 

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!