A Pénz és Te!

A Pénz és Te!…v.s.

A Tanítómester és a Tanítvány 

 

A pénzzel kapcsolatos ÖNmegfigyelést várhatóan már kezded beépíteni a gondolkodásodba, hétköznapi életedbe. Remélhetőleg a költségvetés vezetés, elemzés témakörrel is előre léptél – önmagadhoz képest. Mindehhez szeretnék most még egy további szempontot, ezáltal tennivalót kapcsolni. Mostantól figyeld a fellépő érzéseidet minden egyes pénzkiadásnál, bevétel érkezésnél, pénzmozgásnál is (tehát pl. akkor is, ha mások számára gyűjtesz, te kezeled más pénzét, stb.)!

Az önértékelésed és az önbecsülésed mértéke nagyot nyom a latba…

 

Minél jobban ismered magad, különös tekintettel pénzügyi önismeretedre, és minél erősebb az önértékelésed, stabilabb az önbecsülésed, annál könnyebben fogod tudni elkérni a munkád, a ráfordított időd és energiád árát, a szolgáltatásod vagy személyes jelenléted értékét. Az önértékelés növekedésével exponenciálisan nő a bevételed mértéke is.

 

Örökké Termő PénzFa – ültesd el Te is a magját!

A pénz az egyik legnagyobb tanítómesterünk

 

 1. Mit érzel akkor, amikor ki kell adnod egy meghatározott összeget? Figyelj oda a címletekre és a hogyanokra is: ha készpénzzel – érmével vagy papírpénzzel – fizetsz, ha utalsz, ha postán fizetsz be csekket, melyik milyen érzés, melyiket milyen érzések követik?
 2. Mit érzel akkor, amikor pénzt kapsz? (itt is érvényes a címletekre és a hogyanokra való odafigyelés)

A Pénz és a biztonságérzet

A pénzzel kapcsolatos biztonságérzethez is hiedelmek kapcsolódnak, azaz programok, melyek gyakran hangoztatott meggyőződésekhez kötődnek. A meggyőződés pedig ugye nem más, mit gyakran ismételt gondolatok sora. Ha ezt elfogadod, akkor innen egyértelmű a következő lépés. Ismételj olyan gondolatokat, amelyek előre visznek és segítik a boldogulásodat. Ezek az előrevivő gondolatok egy idő után a meggyőződéseddé válnak, melyek a reakcióid és a tetteid alapjaként valóban elvisznek oda, ahová menni szeretnél.

Alapvetően javasolt a biztonságérzetedet leválasztani, és a pénztől függetlenül dolgozni rajta. Azaz kialakítani egy olyan életfelfogást, melynek része, hogy bízol önmagadban és a gondviselésben (univerzumban, Istenben, Sorsban).

 

Pénzügyi Előrehaladás AranySzabályok:

 1. Fontos, hogy meg tudd határozni önmagad számára az anyagi védettség, az anyagi biztonság és az anyagi függetlenség állapotait.
 2. Juss el legalább az első fázisig (= anyagi védettség), ami tartalék képzését jelenti legalább 6, majd 12 havi megélhetésedhez. Ezt a pénzt biztonságos helyen tárold, és igyekezz megtalálni a legkedvezőbb kamatot. Ezen a téren mostanában elég nagy a választék.
 3. Az első fázis után, amikor már további pénzösszegek állnak a rendelkezésedre, azt igyekezz mielőbb befektetni, mivel a megtakarított pénz egyre romlik, a jól megválasztott eszköz ezzel szemben pénzt termel a számodra.
 4. Fektess eszközökbe! Keresd meg a legjobb hitelfeltételeket és bátran vedd igénybe, de csak olyan eszköz beszerzésére, amely kifizeti önmagát, megtermeli először az önértékét, majd azon felül profitot is tud hozni.
 5. Gondos piackutatással készíts elő minden befektetést. Igyekezz kipuhatolni, milyen termékben, szolgáltatásban van hiány, mi az, amire vevőket tudsz találni még a mai szűkös időkben is, és töltsd be azt a piaci rést. Egyébként jó, ha figyelemmel kíséred a sajtót, mert a téma „divatba jött”.
 6. Soha ne menj a tömeg után, inkább törekedj az egyediségre, eredetiségre. Mit szeretsz csinálni? Mihez van tehetséged? Csupa kreatív gondolkodást igénylő kérdés, amire persze a realitásokra épülő válaszokat neked magadnak kell megtalálnod. Ha szerencsés vagy, a családodat is be tudod vonni a közös gondolkodásba, és egymást támogatva minden vállalkozás könnyebb.
 7. Mindig tárd fel a vonatkozó hazai viszonyokat, a piaci réseket, a jogszabályi hátteret. Ehhez igénybe veheted szakember segítségét, de aztán a munkát helyetted senki más nem végezheti el.

Sikeres pénzügyi életvitelhez a múlt szokásai helyett alakíts ki új szokásokat!

A pénzügyeid hosszú távú stabilitásához három elengedhetetlen szokásra lesz szükséged:

 1. Tanuld meg kontrollálni a pénzed!
 2. Takaríts meg rendszeresen!
 3. Fektesd be a megtakarított pénzed!

GAZDAG VAGY! JÓL-LÉT ÉS BŐSÉGTEREMTŐ EST

2022.08.08. 20.00-kor

Előadás…Blokkoldás…Bőségtudatosság

A csomag tartalma:

Vásárlás után azonnal kapod…

2.5 órás már felvett előadást,  pénzkezelési ismeretekkel

1 órás AJÁNDÉK Pénz Vonzó meditáció felvételt

1 db gyakorlati önfejlesztő könyvet, a Pénz Boldogít érkezik hozzád a futárral!- ingyenes belföldi szállítással

+

A Bőség Kapu energiájának csúcsán! 

Élő online zoomon 2022.08.08. 20:00-kor

1.5 óra blokkoldó és teremtő meditációra kapsz meghívást.

HA NEM TUDSZ OTT LENNI SZEMÉLYESEN az élő online zoom programról felvétel készül!

A csomagot az extra ajánlatokkal itt tudod elérni: https://shop.pozsgainikoletta.com/penzboseg

Csak a könyvet szeretnéd? Itt tudod elérni: https://shop.pozsgainikoletta.com/az-onmenedzsment-mesternoje-hogyan-ervenyesulj-nokent-a-21-szazadban

EXTRA JÓHÍR: 

Az áruházban történt UTALÁS UTÁN MEGKAPOD AZ ÖSSZES FELVÉTELT, HOGY HA SZERETNÉD MÁR MOST EL TUDD KEZDENI FELDOLGOZNI AZ ANYAGOKAT, így a meditációd már arról szólhat a közösség erejében és a 8:8:8 felerősítő energiájában, hogy valóban mi az, amit szeretnél, amin változtatni szeretnél, amiért a blokkoldást végzed majd! 


A PROGRAM RÉSZVÉTELI DÍJA

A Bőség Teremtő Program Extrákkal Program díja:

22 000Ft 

2.5 órányi pénztudatosság tanítás: önszaboztázs helyett hogyan teremts bőséget témában

az élő online est részvételi díja + annak hanganyaga

AJÁNDÉK pénz vonzó meditáció

 Pénz Boldogít című önfejlesztő könyv – Hogyan és miért segít valóban hozzá a pénz a boldogulásodhoz? 4800Ft  + ajándék postaköltség (1800Ft MPL futárral küldve)


Várlak szeretettel a Gazdag Vagy! BőségTeremtő napon:


Pozsgai Nikoletta kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta, Szinkron Mester Coach, SzInT családállítás vezető
7 önfejlesztő könyv, köztük A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások, pénzkezelési praktikák című könyv írója
A 3 szintű Tudatos Pénzkezelés tanfolyam oktatója (pénzügyi biztonság, pénzügyi stabilitás, pénzügyi függetlenség)   11 éve zajló Pénzkezelést segítő és Bőség Teremtő online tanfolyamok, workshopok és 14 éves pénz/bőség egyéni és csoportoknak végzett családállítás, oldás tapasztalatai a személyes pénzkezelési/bőség teremtő tapasztalatommal együtt képezik az alapját a praktikus, minden PÉNZ-SZINTEN fontos tanításoknak, gyakorlatoknak! Ezek alapján összefoglalom a 10 leggyakoribb okot, mi ott áll a pénz szűke hátterében, az előadásban pedig elmesélem és példákat is hozok rá, hogy felismerhesd a tiédetTudd meg nálad melyik, milyen mértékben hat.  Neked miért nincs elég pénzed?…és főként hogy lehetne? hogy engedhetnéd meg magadnak? hogy teremthetnél többet? Ezzel foglalkozunk  augusztus 8-án a GAZDAG VAGY! Bőség Teremtő ONLINE programon!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!