A Női Teljesség Virága, avagy az 5 Elem Misztériuma-2 rész!

A Női Teljesség Virága, avagy az 5 Elem Misztériuma-2 rész!

A Női Teljesség Virága,

az 5 elem Misztériuma 2.rész

Folytatjuk az 5 elem teremtő erejének témáját,

az elemek tanító üzenetével, azok használatával,

a föld energiájának működésével és elfogadásával.

A föld elemhez kapcsolódik a nő anyai aspektusa, és az a tanítása, hogy ezeken a beavatásokon keresztül megérkezik a gyümölcs, és ide tartozik mindannak a learatása, az elfogadása és az ünneplése, amiért dolgoztunk. Föld elemű teremtésünk mindig arról szól, hogy befogadunk, beengedünk valamit, ami aztán valamilyen transzformációs folyamaton fog átmenni. Amennyiben a célmegvalósítási folyamatunkban mindig a gyümölcs, vagyis az eredmény hiányzik, akkor az vagy a föld elem, vagy az anyasági kérdéskörök problémáját jelenti.

A Föld az energiaközpont és a gondolkodás irányítója.

A Föld jellemzője a szellemi javak gyűjtése, feldolgozása, a tudásvágy. Ha ez az energia felborul, egyensúlyvesztés következik be, akkor ennek eredménye az olthatatlan, szenvedélyes tudásszomj, a megszállott gyűjtőszenvedély, a munkamánia és az önsajnálat, valamint az erőn felüli bizonyítani akarás. Ha kevés a Föld energiája, akkor zavaros a gondolkodásunk, életünknek nincsen célja, illetve nem találjuk a célt, sokat aggódunk, sokat töprengünk, rágódunk dolgokon és nem találjuk a kiutat. Ennek hatására az életenergia elakad, ami gátolja az átalakító funkciót. Ennek pedig emésztési rendellenességek lesznek a következményei: étvágytalanság, gyomorfekély, szellemi tunyaság, a testben pedig nehézség érzet.

noionmegvalositas.itas.hu.

A levegő elem könnyűségével, és az állandó jelenlét bizonyosságával segít emlékezni,

noionmegvalositas.hu

hogy mindig minden van, mindig van elég mindenből, és az mindig a legmegfelelőbb pillanatban érkezik. Amikor tehát éppen ránk sűrűsödik a világ és a problémáink ennyire közel jönnek, ezért szoktuk mondani, hogy térre van szükségünk, levegőhöz szeretnénk jutni, és (a problémáktól) távolságra, kikapcsolódni vágyunk. A levegőnek nincsenek határai, mindenütt, még a Föld legkisebb szemcséi közt is jelen van, és ez az a bizonyosság, a van-ság sziklaszilárd bizonyossága, ami a teremtő folyamat, a célmegvalósítás folyamán a belső hitet adja. A levegő elem könnyűségével, és az állandó jelenlét bizonyosságával segít emlékezni, hogy mindig minden van, mindig van elég mindenből, és az mindig a legmegfelelőbb pillanatban érkezik.
Amikor tehát éppen ránk sűrűsödik a világ és a problémáink ennyire közel jönnek, ezért szoktuk mondani, hogy térre van szükségünk, levegőhöz szeretnénk jutni, és (a problémáktól) távolságra, kikapcsolódni vágyunk. A levegő elem áldása a kitágultság, a teljesség, a szabadság, ahol akadályok nélkül egyesülhetünk a középponttal. Talán pont ez a teljesség az, ami miatt félünk is tőle hiszen, ha nincs benne fókuszpontunk, középpontunk, akkor elveszettnek érezhetjük magunkat. Ha azonban meg tudjuk találni a középpontot úgy, hogy közben tudatosak és figyelmesek vagyunk a kitágult mindenségre, akkor olyanná válunk, mint a szél, ami hurrikánként óriási erőt is képviselhet, ugyanakkor van benne egy hely, ahol mindig nyugalom van: a középpontja, a „szeme”.

„Spirituális és materialista beállítottságú emberek egyaránt hihetnek a tudat önprogramozó erejében. A különbség talán abban rejlik a két tábor között, hogy a hívő embert a felsőbb hatalom felé, a materialista embert a tudomány felé érzett alázat készteti önmérsékletre a nagy „teremtésben”.

noionmegvalositas.hu

Az ötödik elem, a szer-elem
A négy elem ötödikkel való átlényegülése, áttestesülése során ugyanaz a folyamat játszódik le, amin a nő a beavatási folyamata során is végigmegy, és amin egyúttal a férfit is végig segíti.
Az ötödik elem, az élet eleme szimbolikus értelemben a vér, amely nélkül nincsen bennünk élet. Végig kíséri az életünket – szerencsére fizikai vérontás formájában egyre kevésbé, most már csak a misztérium vonulata van jelen.

A Nő tehát amit befogad, azt át tudja magán engedni,

át tud vele lényegülni, tudja fogadni sejtszinten, lélek szinten, minden rezgésében.

Az 5 elem körforgása:

  1. A Fa táplálja a Tüzet,
  2. A Tűz trágyázza a Földet hamuval,
  3. A Földben keletkeznek a Fémek,
  4. A Fémből olvasztással keletkezik a folyadék,
  5. a Víz – a Víz élteti a Fát.

A Fa stabilizálja a Földet a gyökerével – a Föld stabilizálja a Vizet, partjaival – A Víz a Tüzet eloltja – a Tűz a Fémet megolvasztja – a Fém a Fát kivágja.


Női Teljesség Online Tanfolyam

INDUL: 

2021. május 22.

9 héten át * 9 női minőség * 18 női archetípus

női önismereti, női önfejlesztő gyakorlatokkal

Női Önismereti-nőiségfejlesztő Tanfolyam,

hogy elérhető és megélhető legyen a női teljesség minden aspektusa!

* ÍROTT és HANGANYAGOK (előadások, meditációk) *
3 EXTRA AJÁNDÉKKAL_ 2 workshop hanganyaga + A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – avagy a női teljesség útja című könyvem 5500Ft értékben, valamint hozzá a postaköltség is ajándék

  1. 9 hét alatt 9 női erőd, 9 női minőséged felfedezése
  2. 18 női archetípus megismerése 
  3. mintafelismerés és otthon végezhető blokkoldási gyakorlatok
  4. nőiségtörténetet gyógyító és építő meditációk
  5. nőiséged integrációja

A tanfolyamról az alábbi linken tudsz többet olvasni! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Három értékes ajándékkal lehetsz gazdagabb ha részt veszel a tanfolyamon!
AJÁNDÉK 1.:
“Egybeszerető Erő” címmel tartott előadás és meditációs felvétel
A szertartás célja volt segíteni megérkezned saját önazonos női erődbe, melynek lényege a transzformáció, a mindeneket átalakító, átváltoztató, majd integráló és egyre magasabb szintekre felemelő erő. A tanfolyam során megismerhető 8 minőséget
AJÁNDÉK 2.:
A tavaly pünkösdkor tartott Nőiség Integrációs Tréning hanganyagaival, melyek előadás és meditációs anyagokat is tartalmaznak!
AJÁNDÉK 3.:
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja című könyvem, 5500Ft értékben + MPL futáros házhozszállítás belföldön 1800Ft értékben. 

A részletekért, ajándékokért a jelentkezéshez mindenképp ugorj át a regisztrációs oldalra! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Várlak sok szeretettel!


női önbizalom
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja, Pozsgai Nikoletta

Mitől leszel teljes nő?
Már az vagy. Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé. Nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt. A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra! Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok. (részlet az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség útja könyvből)

Csodákban teli, örömteli női utat kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Könyvem részletes taetalmát és elérhetőségét itt találod: https://noionmegvalositas.hu/konyvek-2/konyvajanlo-a-noiseg-ezerszirmu-rozsaja-a-noi-teljesseg-utja/


Ha szeretnéd ezt a könyvet…itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
Fizetési módok:*Postai utánvét
Banki átutalás és postázás
Személyesen programon
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!