A Női Teljesség Virága, avagy az 5 Elem Misztériuma-1 rész!

A Női Teljesség Virága, avagy az 5 Elem Misztériuma-1 rész!

A Női Teljesség Virága, avagy az 5 Elem Misztériuma 1.rész!

A női teremtés folyamata egy virág-szimbólumban elmesélve

noionmegvalositas.hu

Az öt legfőbb teremtő eszköz, az öt elem (víz, tűz, föld, levegő, illetve szer-elem), a hat beavatási kapu, – amelyből négy vérmisztériumként kifejezetten a nőiséghez kapcsolódik; – és a női teremtő erő négy minősége ( a Leány, a Szerető, az Anya, és a Banya) együtt adja a női teljesség 12 arcát, vagyis a női teljesség virágát, a női teremtő erőt.
Minden, ami él, létezik és lélegzik a Földön, rendelkezik a négy elem – a víz, a tűz, a föld, illetve a levegő – minőségével, így ez bennünk, nőkben is mindnyájunkban jelen van. A Földünkön jelenlévő alapot, stabilitást adják, testi szinten belőlük vagyunk, általuk létezünk.

Ha a négy alapvető elemet már jól használjuk,

áldásos hatásaikat az ötödikben tudjuk egyesíteni.

Ezt nevezhetjük szer-elemnek, szeretetnek, ez maga az élet, a létező minősége.

Számomra olyan, mintha a négy elem szeretkezne ebben az ötödikben, és ez az a folyamat, ami a megvalósulási, teremtő folyamatot valóban életre tudja kelteni, azaz el tudja hozni a fizikai valóságba, legyen az bármely egyszerű tervünk megvalósulása, vagy akár a férfi és a nő eggyé válása, a gyermekáldás. Ez egy nagyon szép női út, olyan, mintha a láthatatlant és a láthatót, az eget és földet egymásba szeretnénk.

Az öt elem

Az életadó víz fontos aspektusa, mivel már a magzati életünkben is az áramlásával, oldó, könnyed, megtartó és lebegtető erejével vesz körbe minket az anyaméhben, ugyanúgy, mint maga az emberi lét, a nőiségünk is ebben a közegben, az édesanyánkban születik meg bennünk. Mivel mind testünk, mind Földünk 75%-a vízből van, és ennyire meghatározó a jelenléte. Éppen ezért minden olyan probléma, vagy blokk, ami a női létünkkel kapcsolatos, az alapvetően hozzá, az anyához köthető, és csak másodsorban bármi máshoz. Utunk – csakúgy, mint a Földre való leszületésünk esetén – önmagunk gyógyítása és az önfejlesztésünk terén is rajta keresztül vezet. Belőle vagyunk, az utolsó sejtünkig belőle épülünk fel, ő táplál minket, ő az, aki velünk van minden tekintetben, így a nőiségre vonatkozó összes minta is rajta keresztül érkezik meg hozzánk. Ennek átadó közege, ereje pedig a víz, a minket körülölelő magzatvíz, illetve a vér, ami az ő közvetítésével bennünk is áramlik.
A tűz erejének nagyon fontos szerepe van az elengedés folyamatában, a lélek-súlyok kiégetésében is, illetve ehhez az elemhez tartozik a szexus is. A szexualitás nemcsak önmagában, önmagáért fontos, hanem a hozzá kapcsolódó nemi energiák miatt is, ami a nőnek a kreatív erejét, illetve annak töltekező forrását is jelenti. A nő nem tud létezni szexuális energia nélkül, és bár ezt nem csak testiségben, hanem valamilyen kreatív önkifejező úton, egy magasabb szintre felhozva is meg lehet élni, azért alapvetően igaz, hogy minél több, erőteljesebb a szexuális energiánk, és minél jobban működik, annál több alkotó és teremtő erőnk lesz nőként az élet minden területén. Az egyik elemből mindig egy beavatási kapu, egy transzformációs lépés visz át minket a következőbe. A víz elemet a tűz követi, ahová a kislányból felnőtt nővé érés szimbolikus kapuján, az első menstruáción keresztül vezet az út.

A tűz eleme az alkotóerőnket, a belső tüzünket, az életerőnket adja, és szorosan hozzátartozik a teremtő erő aktív középpontjához, ami pedig a méhünkből ered. A nő teremtő ereje mindig a méhből indul ki – onnan teremtjük a gyermeket is -, ehhez csatlakozik a szív, mint nagyon fontos transzformációs és erőközpont, a kettő működése pedig együtt adja a női teremtő erő lényegét.

A föld elemhez kapcsolódik a nő anyai aspektusa, és az a tanítása, hogy ezeken a beavatásokon keresztül megérkezik a gyümölcs, és ide tartozik mindannak a learatása, az elfogadása és az ünneplése, amiért dolgoztunk. Föld elemű teremtésünk mindig arról szól, hogy befogadunk, beengedünk valamit, ami aztán valamilyen transzformációs folyamaton fog átmenni. Amennyiben a célmegvalósítási folyamatunkban mindig a gyümölcs, vagyis az eredmény hiányzik, akkor az vagy a föld elem, vagy az anyasági kérdéskörök problémáját jelenti.
Következő bejegyzésem A Női Teljesség Virága, vagyis az 5 Elem második, következő része, mint Teremtő Eszközök és lehetőségek számodra, kedves Olvasóm, Nő társam! Várlak szeretettel továbbra is!


Női Teljesség Online Tanfolyam

INDUL: 

2021. június 21.

9 héten át * 9 női minőség * 18 női archetípus

női önismereti, női önfejlesztő gyakorlatokkal

Női Önismereti-nőiségfejlesztő Tanfolyam,

hogy elérhető és megélhető legyen a női teljesség minden aspektusa!

* ÍROTT és HANGANYAGOK (előadások, meditációk) *
* ÍROTT és HANGANYAGOK (előadások, meditációk) *
3 EXTRA AJÁNDÉKKAL_ 2 workshop hanganyaga + A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – avagy a női teljesség útja című könyvem 5500Ft értékben, valamint hozzá a postaköltség is ajándék

 1. 9 hét alatt 9 női erőd, 9 női minőséged felfedezése
 2. 18 női archetípus megismerése 
 3. mintafelismerés és otthon végezhető blokkoldási gyakorlatok
 4. nőiségtörténetet gyógyító és építő meditációk
 5. nőiséged integrációja

A tanfolyamról az alábbi linken tudsz többet olvasni! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Három értékes ajándékkal lehetsz gazdagabb ha részt veszel a tanfolyamon!
AJÁNDÉK 1.:
“Egybeszerető Erő” címmel tartott előadás és meditációs felvétel
A szertartás célja volt segíteni megérkezned saját önazonos női erődbe, melynek lényege a transzformáció, a mindeneket átalakító, átváltoztató, majd integráló és egyre magasabb szintekre felemelő erő. A tanfolyam során megismerhető 8 minőséget összekötő, azokat összerendező 9. női erőt, az integrációs erőt.
AJÁNDÉK 2.:
A tavaly pünkösdkor tartott Nőiség Integrációs Tréning hanganyagaival, melyek előadás és meditációs anyagokat is tartalmaznak!
AJÁNDÉK 3.:
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja című könyvem, 5500Ft értékben + MPL futáros házhozszállítás belföldön 1800Ft értékben. 

A részletekért, ajándékokért a jelentkezéshez mindenképp ugorj át a regisztrációs oldalra! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Várlak sok szeretettel!


női önbizalom
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja, Pozsgai Nikoletta

Mitől leszel teljes nő?
Már az vagy. Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé. Nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt. A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra! Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok. (részlet az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség útja könyvből)

Csodákban teli, örömteli női utat kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Könyvem részletes tartalmát és elérhetőségét az alábbi link alatt találod: https://noionmegvalositas.hu/konyvek-2/konyvajanlo-a-noiseg-ezerszirmu-rozsaja-a-noi-teljesseg-utja/


Ha szeretnéd ezt a könyvet…itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

  E-mail cím:*
  Keresztnév:*
  Vezetéknév:*
  Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
  Fizetési módok:*Postai utánvét
  Banki átutalás és postázás
  Személyesen programon
  Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
  Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
  Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
  Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
  Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
  A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
  Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
  Számlacímed:*
  Postacímed vagy szállítási címed:*
  Dedikációt kérsz-e?:
  Megjegyzésed, kérésed:
  Megosztás Facebookon

  Szólj hozzá!