A Női Menedzsment Mesterkulcsai!

A Női Menedzsment Mesterkulcsai!

A Női Menedzsment Mesterkulcsai…a nők érvényesülése.

Női Életciklusok…Női Önszervezés…Női Karrier

 

 1. Pozitív Énkép (reális önértékelés, önbecsülés, önbizalom, reális énideál)

Az első és legfontosabb a pozitív énkép, azaz a reális önértékelés és az ezen alapuló önbecsülés helyreállítása, az önbizalom, a magabiztosság és a reális énideál létrehozása.

 1. Női értékek ismerete, felvállalása, megélése (női testtudatosság, energiatudatosság, kreativitás, empátia, női teremtő erő stb.)

Itt elsősorban a hagyományos női értékekre gondolok, tehát a befogadásunk, az empátiánk, a segítőkészségünk és együttműködésünk például, de ide sorolom a női testtudatosságot, hogy tisztában vagyunk női létünk csodáival, adottságaival, különlegességeivel.
 

Az életet a női teremtő erő hozza létre a világban, erre más nem képes. Neked is megvan mindened ahhoz, hogy egy ötletet kigondolj, megfogantass, táplálj, világra szülj, és aztán útjára bocsáss. Ez a női vállalkozói attitűd alapja, és abból lesz jó vállalkozó, aki a női teremtő erejét tudja használni.

 

 1. Női életszervezés: célorientáció, priorizálás, optimális személyes hatékonyság elsajátítása, benne a női erőforrásokkal (pl. energetikai rendszer) és az emberi erőforrásokkal való mesteri gazdálkodás (idő, energia, pénz), a hagyományos női értékek megtartása mellett, öröm-és szeretet elvű szemléletben. Ide három fő energiaforrás tartozik: az idő, az energia és a pénz, ennek megfelelően mind az idő-, mind az energiagazdálkodást, mind a személyes pénzmenedzsmentet egyaránt fontosnak tartom kiemelni és fejleszteni egy nő életében.
 2. Karrieriránytű, tudatos karriertervezés –és építés

Ha tudom ki vagyok, milyen képességeim és készségeim vannak, melyekre erősségeimként számíthatok, akkor a karrierem során is érvényesülni fogok tudni.

 1. Önmarketing, öneladás képessége, gyakorlata

Mindazt, ami vagyok, valamilyen módon kommunikálnom kell a környezetem, a külvilág felé, célszerűen asszertív módon, olyan nyer-nyer típusú megoldásokra törekedve. Ez az asszertív kommunikáció és viselkedés sarokköve, ennek a gyakorlatbeli megnyilvánulása pedig az önmarketing és öneladás képessége.
Az életszervezés egy nő számára kikerülhetetlen téma, mivel a női életkihívások, életciklusaink fontossá teszik számunkra az összerendezés, összeegyeztetés, valamint a különböző területek összehangolásának folyamatát.
Női életciklusok
Figyelembe kell venni mind a karriertervezésben, mind a normál élettervezésben azt, hogy nagyságrendileg huszonéves korunkban feltételezhetően biológiailag továbblépünk, vagyis gyermekünk születik, amellyel egy eddig ismeretlen, új élethelyzetbe kerülünk: családunk lesz. Amikor azonban gyermekünk születik, az ő igényeiről kell elsősorban gondoskodni. Az újabb kötelezettségsorozat csak pluszként jelentkezik az eddigi terhek és kötelezettségek mellé, annak minden örömével, szépségével és nehézségével együtt. A nőknek van egy ösztönös vonzódásuk, hogy belemerüljenek az anyaságba, és ez így is természetes.
Fontos azonban az is, hogy ebben ne maradjon teljesen benne, hanem emellett visszataláljon a párjához is, valamint a külvilágban is újra tevékeny lehessen. Ehhez szükséges és ezért annyira lényeges az életszervezéssel foglalkozni.
Akik sikeressé váltak, azok mindig többet áldoznak önmagukra, és az őket előrevivő dolgokra mind idő, mind pénz tekintetében.
 
Mit értünk előrevivő dolgokon?

 1. Másképp cselekvésre inspiráló könyvek olvasása.
 2. Részvétel képzéseken, tréningeken, azaz önképzés-önfejlesztés.
 3. Egy újfajta, vágyott elképzelés irányába mutató, újfajta cselekvés, amely a félelmeid legyőzését igényli.
 4. Kapcsolattartás általad fontosnak tartott emberekkel
 5. Konstruktív jövőalkotás, vagyis változtass a jelenedben, hogy a jövőd már a vágyaid, terveid szerint alakulhasson.
 6. Számodra feltöltő, kikapcsolódást, örömforrást nyújtó tevékenységek: sportolás, meditálás, jóga alkalmazása.

 

Az életszervezés lelke: „Vagy te uralod az időt/pénzt/energiát, vagy az idő/pénz/energia ural téged. Más út nincs.

 


 

Az Önmenedzsment Mesternője!

Az Önmenedzsment kifejezést sokféleképpen használják, leginkább az önérvényesítő képességre gondolván, holott ez egy sokkal komplexebb képesség és készségegyüttes!

Az önmenedzsment készségek olyan ismeretre és gyakorlati jártasságokra, képességekre épülnek, melyek segítségével biztosíthatod, hogy sikerül önmagadat kibontakoztatni, az életcéljaidat elérni és valódi jól-létet teremteni önmagad és szeretteid számára!

Ha már tudod ki vagy és mit akarsz jó úton haladsz, de ez önmagában még nem elegendőMinden helyzetben fel kell tudnod vállalni mindazt, ami vagy és ami számodra fontos!

Az ehhez szükséges tudnivalókat és készségeket szedem számodra egy csokorba az

6+2 hetes Női Önmenedzsment Tanfolyamon

A tanfolyam tananyaga alapvetően a racionális, anyagi világban szükséges tudásra épül, de figyelembe veszi a NŐI  PSZICHÉ  sajátosságait és a női élet kihívásait.

Légy az Önmenedzsment MesterNője!


 

Miről szól a Női Önmenedzsment Online Tanfolyam?

A Női Önmenedzsment Tanfolyam segít felismerni ki vagy és milyen erősségeid vannak, majd segít eljutni a megvalósításhoz szükséges tudni-és tennivalókig.  Az önmegvalósításához és az modern időkben való érvényesüléshez szükséges önmenedzsment ismereteket sajátíthatsz el, az idő-pénz-energia gazdálkodástól az önérvényesítő kommunikációig, viselkedésig! Mindeközben folyamatosan hangsúlyos szerepet kap majd a nőiség megélése, a női szerepek összeegyeztetése a modern, megváltozott kihívásokkal teli, sok esetben férfi-arcú világunkban. A tanfolyam végére rád szabott életstratégiát fogsz tudni kialakítani, mely alapján könnyen és hatékonyan tudod szervezni és alakítani a saját életed.Továbbá még rengeteg téma és fejlesztő segítség számodra!
További részletek a tanfolyam tartalmáról az alábbi link alatt: https://noionmegvalositas.hu/noi-onmenedzsment-online-tanfolyam-oktober-11tol/


 

Különleges és egyedülálló tanfolyamról van szó!

A Női Önmenedzsment Tanfolyam most induló képzése egyedülálló, különleges az országban és a világon is! Életre szóló élményekben, támogató női közösségben, élet igenlő szemléletben lesz garantáltan részed!

Mennyibe kerül mindez?

40 000Ft (bruttó)

a 6+2 hetes online tanfolyam részvételi díja

Kiegészítő további lehetőségek a személyes találkozást biztosító Női Önmenedzsment szeminárium>>> kapcsán:

 

Kockázatmentesség!

Garanciát vállalunk a tanfolyamért, azaz, ha nem leszel elégedett a programmal, akkor azt visszamondhatod, a tanfolyam díját a (az igénybe nem vett időszak után részarányosan) visszautaljuk a számodra.

Összefoglalva, akkor mit is kapsz a Női Önmegvalósítás Tanfolyam során?

 1. A tanfolyamhoz tartozó oktatási anyagokat, melyekhez egy zárt oldalon férhetsz hozzá. Ez várhatóan 20 leckét jelent., de eddig minden oktatási programomban túlteljesítettem ezt a számot:)
 2. A zárt oldalhoz tartozó összes előnyt: közösséget és támogató kapcsolatokat, kérdezési lehetőséget tőlem és társaidtól.
 3. A bónusz anyagokként minden pillér mellett az oldalra felkerülő támogató írásokat, ösztönzőket, életjavító írásokat, tippeket.
 4. Az online oktatás során felmerülő problémáidhoz technikai segítséget.
 5. Kedvezményes részvételi díjat a Személyiség Integrációs Tréningjeimhez (esti vagy egész napos)

Kezdés:

2021. október 11.


 

Kik tartják a Női Önmenedzsment Tanfolyamot?

Az oktatási programot szakmailag Pozsgai Nikoletta, karrier-és életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista állította össze. A program jelentős részében tanít, önismereti -és személyiség integrációs trénerként segíteni a résztvevők fejlődését.
Karrier-és életvezetési tanácsadó, szakterülete a női önmegvalósítás.
Tréneri és tanácsadói munkája során közel ezer embernek segített már magánéleti válsághelyzetekből való kijutáshoz. Az általa használt önfejlesztő módszeregyüttes legfontosabb építőkövei a karrier-coaching és a kineziológia, melyek segítségével beazonosítható és megszüntethető az akadályozó tényezők testi-lelki szinteken egyaránt. Segítségével aktiválhatod ’siker és jóllét potenciálodat’, azaz megvalósíthatod céljaidat, álmaidat!


 

Regisztráció/Jelentkezés

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, majd e-mailben értesítelek a továbbiakról!

Jelentkezhetsz az alábbi link alatt is, ahol a részleteket is olvashatod!:

https://noionmegvalositas.hu/noi-onmenedzsment-online-tanfolyam-oktober-11tol/

…vagy itt alább az űrlap kitöltésével.

Keresztnév:*
E-mail:*
Vezeték Név:*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Számlacím (cégnév és cím):*
Melyik csomagot kéred? 1. Online tanfolyam 2. Online tanfolyam + szeminárium*
Megjegyzés:

 

Mi történik a jelentkezésed után?

A jelentkezésed után automatikus megerősítő levelet kapsz a rendszertől, amennyiben ez nem érkezik meg a megadott e-mail címedre kérlek írj az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu címre. A jelentkezésed elfogadása után a fizetési tudnivalókról és a tanfolyam megkezdésével kapcsolatban tájékoztatást kapsz. Technikai segítséget minden ponton adunk a zárt oldalhoz való regisztrációtól, a tanfolyammal kapcsolatos további tudnivalókig.

***

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!